Zeer snel en goed advies, komt afspraken direct na

Zowel bij de aankoop als nu bij de verhoging van de hypotheek is alles snel en goed geregeld.

Zeer goede service en duidelijke uitleg.

Goed bereikbaar en reageren snel op de vragen die wij hadden. Onze aanvraag was erg snel door goedgekeurd. Complimenten!

Kundig, altijd bereikbaar en betrouwbaar

**** heeft ons een hypotheekadvies gegeven voor de aankoop van onze woning. Zijn werkwijze is persoonlijk en hij wil weten weten wat jij als klant wilt. Zijn advies is duidelijk: bovendien komt hij zijn afspraken na. Ik zou ****zeker aanbevelen omdat het advies onafhankelijk is en daar staat een redelijke prijs tegenover. Bij hem is de klant nog echt koning!

deskundig advies

Prettige gesprekken, neemt de tijd ervoor, komt op locatie, beantwoordt alle vragen op duidelijke manier, de hypotheek was snel geregeld.

Top service!

Heb de hypotheek van mijn eerst woning met starterslening geregeld via woonhuisfinancieren.nl. Wat een geweldige service! ****heeft alle tijd genomen om aan huis advies te geven en de juiste bank uit te zoeken. Vervolgens heeft ****het overgenomen met ondersteuning van ****. Het heeft ontzettend veel tijd en moeite gekost om de aanvraag van de hypotheek rond te krijgen, maar het team heeft er constant bovenop gezeten en heeft zelfs de verkopende partij geholpen met de benodigde papieren opstellen. Het heeft mij niet alleen tijd en moeite gescheeld, de papieren massa die geregeld moest worden had ik simpelweg niet alleen kunnen doen.Als ik een volgende huis zou kopen, zou ik zo weer bij hen aankloppen.

goed advies & goede zorg

Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe huis in Leiden.Gelukkig is het financieren met restschuld gelukt.Dank je wel ****, we hebben het erg naar ons zin.

Volledige commitment, mee efficient & leven mee

Van beide heren volledige commitment gehad, duidelijke taal & op korte termijn beschikbaar. Waar het leek stuk te gaan op de OVR is er gelijk actie ondernomen door *****, door aan de juiste touwtjes te trekken is alles binnen de afgesproken tijd (zelfs iets eerder) geregeld. Wat ik fijn vond is dat alles gevraagd kan worden tijdens het eerste gesprek (en niet "dat komt in een vervolg gesprek wel") & ik werd vrij gelaten in mijn keus na het eerste gesprek dus voelde mij niet verplicht om voor hun te kiezen. Ik wist van te voren wat ik wilde maar werd goed geadviseerd over andere mogelijkheden. De afspraken waren efficient, was het duidelijk wie welke rol had & wat wanneer opgeleverd moest worden. Ik vond het best lastig om dingen uit handen te geven maar ik ben zeker niet teleurgesteld in het resultaat. Bedankt voor alle hulp & het mee leven heren!

Helder en eerlijk

Heel fijn gesprek met duidelijke uitleg. Erg prettig dat dat in de avonduren thuis kon. Ruimte voor alle vragen, snel antwoord. Omdat ik kort de tijd had om de financiering rond te krijgen is er extra vaart achter gezet en in 2 weken had ik accoord van de bank!

Alles op orde

Alleen maar positieve punten: Zeer flexibel in afspraak maken qua tijd (na kantooruren) en locatie (bij je thuis). Komen zeer betrouwbaar over. Veel en snel contact. Staan open voor alle vragen, goede uitleg.

Goede duidelijke service

Heldere uitleg van lastige materie. Uitgebreide service, ook 's avonds afspraak mogelijk

supersnel, precies, get things done mentaliteit

Vanaf het eerste gesprek hadden we het gevoel dat we bij *****aan het goede adres waren. Hij gaf ons het gevoel dat hij precies wist waar hij het over had, hoe we het gingen doen en met weinig omhaal...niet zo spannend doen zoals andere adviseurs met hele verhalen, rapporten, etc. terwijl wij een relatief simpele uitgangspositie hebben als starter zonder allerlei perikelen uit het verleden. Zijn advies sloot goed aan op onze (toekomstige) situatie aan.Het hele proces heeft hij proactief en zeer snel (binnen een paar uur reactie op mail bijvoorbeeld)gehandeld waardoor alles zo snel mogelijk ging en de aanvraag wanneer het kon de deur uit ging.

snelle reactie en goed meedenken met onze situatie

snelle en correcte handelingen en zeer goed meedenken met onze situatie.

betrouwbaar, pro-actief, secuur

Woonhuisfinancieren doen wat ze beloven, zijn altijd bereikbaar en zijn zeer duidelijk in hun uitleg. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Geweldig/Snel/vriendelijk geholpen

Onzettend goed en netjes geinformeerd over alle mogelijkheden. Bij het definitief afluiten van de hypotheek zijn we ook erg goed geholpen. Bij ons verliep het niet altijd even soepel, maar **** heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelinge, belde altijd gelijk terug en heeft erg zijn best gedaan voor een goed eind resultaat! we zijn heel blij met het eindresultaat en dat we hebben gekozen voor WoonFinancieren!

Betrokken en geeft niet op tot het geregeld is

Wij hadden voor ons nieuwe huis een nieuwe (hogere) hypotheek nodig bij een andere hypotheek verstrekker. Hoewel de samenwerking en klantgerichtheid tussen de verschillende banken zeer sterk te wensen overliet, heeft Woonhuisfinancieren echt alles gedaan tot het uiteindelijk geregeld is. Dankzij hun is de aankoop van ons nieuwe huis uiteindelijk gelukt, Dank!Verder zijn ze flexibel (avond uren, bijv.), bereikbaar en betrokken. Ook terzake kundig en geven een helder advies.Ook na het passeren van de hypotheek blijven ze bereikbaar voor vragen of het regelen van dingen. Echt goed.

supersnel gegaan, echt fantastisch

wij moesten zeer snel richting notaris. ****heeft er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. en dit is gelukt. nu zitten wij al heerlijk in ons droomhuis!

Z��r service gericht, op een persoonlijke manier

Ongeacht dat het eind dec was, en druk, proptte ****** ergens nog een afspraak. Dit doordat bij ons plots alles in een stroomversnelling kwam dmv verkoop van eigen huis.Naast dat dec sowieso al druk was, hadden we de 'handicap' van een alreeds geplande vakantie.Ongeacht dit, kwam ***** op zeer korte termijn langs voor een persoonlijke ontmoeting. Niet gelijk met producten komen maar eerst proeven en aanvoelen wie we zijn, wat onze (financiele) geschiedenis is, maar ook hoe we toekomst zien.Alles op een vriendelijk persoonlijke toon, niks is gek om te vragen en desnoods nemen we t nog een keer door.Zelfs kleine praktische tips, die ons onzin bespaarde, maar hem een evt product laat schieten, kwam voorbij in ons ontspannen gesprek.Een paar steekwoorden die van toepassing zijn: helder, persoonlijk, vriendelijk, zeer flexibel.Naast een product gaf ******* ook service. In ons geval volledig ontzorgt het vliegtuig in kunnen stappen... En dit alles in extreem korte tijd.

Goed advies, alles snel geregeld

***** heeft me goed advies gegeven en ****** heeft vervolgens alles voor me geregeld. Ik heb vol vertrouwen een hypotheek gekozen en had vervolgens geen ommekeer meer naar de afhandeling!

Snel, deskundig, vriendelijk, doortastend

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat zij vanaf het eerste gesprek tot de afronding alles regelen en overal direct op reageren. Zij zijn constant bereikbaar voor vragen en ze zorgen ervoor dat alles ruim binnen de deadline geregeld is, waardoor wij ons geen moment druk hebben gemaakt over de financiering van ons nieuwe huis.

Uitstekend geholpen! Zeker aan te raden!

Zeer tevreden met de begeleiding bij aankoop en hypotheekafsluiting. Ondanks onverwacht baanverlies toch doorgezet en uiteindelijk ons droomhuis kunnen kopen. Bedankt voor jullie geduld en inzet!

Lage hypotheekrente. Afspraken 's-avonds.

Goed advies.Lage hypotheekrente en altijd snel met reageren.Enige puntje van kritiek is nog even de laatste puntjes op de i zetten vwb alle gegevens juist invullen.Desondanks kan ik het bedrijf zeker aanbevelen.

helder en meedenkend

Het advies van*****was helder en verloor onze wensen en situatie niet uit het oog. Voor vragen was hij altijd telefonisch en per mail bereikbaar, zelfs in het weekend. Hij kwam in de avonduren naar ons toe zodat wij geen verlof hoefde op te nemen. De administratieve afwikkeling op kantoor door **** was fantastisch en meelevend.

Duidelijk, betrokken en flexibel!

Beide heren hebben ons heel goed geholpen bij de financiering van ons eerste huis. Ze gaven duidelijke uitleg, ze waren betrokken en flexibel waardoor alles snel en netjes is doorlopen!

Helder, professioneel en super vriendelijk advies

De heer ***** en ****** hebben mij en mijn vriendin voorzien van financieel advies en hebben ons begeleid in het aankoopproces van ons eerste huis. Alles ging fijn en we raden dan ook iedereen aan in zee te gaan met deze heren. Beide professionals zijn uitermate flexibel en correct.

Super prettige adviseur en goed advies!

Ik kan iedereen dit kantoor aanraden, super goed advies, niet te langdradig maar wel duidelijk.Alles is naar wens verlopen, meestal zelfde dag nog antwoord op je vraag, waar vind je dat tegenwoordig nog ;).En hoe leuk, de dag van te voren dat we gingen tekenen, wenste hij ons veel plezier met tekenen, dan ben je klant, geen nummer toch ;).