Vakkundig en op een boeiende wijze onderwezen.

De in company IATA 7.1B cursus was voor ons bedrijf een succes. De docent heeft goed werk geleverd.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IATA 7.1B

Taai stof, leuk gebracht!

Goede en leuke lessen gehad van Edwin. Edwin wist de taaie stof, leuk en luchtig te brengen zodat we het hele dagen vol konden houden.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Veiligheidsadviseur ADR

Duidelijke en persoonlijke training met oog voor detail

Peter Wienholds heeft mij erg goed getraind. Hij ws duidelijk, open en stelde tijdens de uitleg ook veel vragen waardoor je het zelf moet invullen in plaats van enkel luisteren. Door mee te denken tijdens de theorie is het examen mij beter af gegaan!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? 7.3 - Acceptatie en behandeling van gevaarlijke stoffen voor het vervoer door de lucht

Aanrader!!!!

Voor de DGR /supervisor Vakbekwaamheid behandeling gevaarlijke stoffen ben ik bij Special Cargo College geweest, als fijne, zeer duidelijke 'leraar', wat een fijne manier van uitleggen, duidelijk cursus een aanrader!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? MLV. DGR & supervisor cursus

Erg leerzaam waar ik zeer zeker wat mee kan doen in de praktijk.

Veel geleerd in deze dagen lesstof werd erg goed gegeven Complimenten aan de leraar met zo veel prachtige praktijk ervaring

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Manager security

goeie cursus

Op een leuke interactieve manier gegeven.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager Luchthavenbenodigdheden

Fijne cursus locatie

Mooie lokalen, goeie koffie en goeie lunch. Docenten weten de saaie stof leuk over te brengen

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security manager

Het was een goede ervaring

Goede leraar & Leuke tijd!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager Schiphol

Fijne locatie met een duidelijke trainer

Lekkere lunch gekregen en genoeg aandacht tijdens de cursus. Wel week de training vaak af van de theorie door de praktijkervaring van de cursisten. Dit bracht verwarring tijdens de cursus. Trainer is hier goed op terug gekomen door naderhand nog de hand-outs te sturen.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager

Professionele training met goede uitleg

Prima 1 1/2 dag geweest op een mooie locatie

Prima!

Prima les. Leraar met veel kennis (belinda de vries)

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Imdg

Van saaie stof een levendige training gemaakt.

De trainer is zeer deskundig en weet een juiste sfeer te creeeren. Hierdoor blijf je er goed bij met je hoofd. Dank hiervoor

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager

niet sbijzonders te melden, gewoon goed

n/1

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? security manager

Positief en educatief

Ik heb een leuke ervaring gehad.Een leuke docente en zeer bekwaam.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMDG

Uitstekende lerares, lekkere lunch.

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd bij Special Cargo College. Iedere keer weer tevreden met juf Jannie en meester Cor, evenals de gastdocenten. Zou dit opleidingsinstituut zeer zeker aanbevelen aan collega's of vrienden.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMDG zeevervoer

Goede begeleiding.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IMGD

Leerrijk

Alles was helder en duidelijk. Ik ben erg tevreden met de opleiding.

Veel kennis

Een erg goede uitleg van toch wel droge stof.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? VA-ADR

Een aanrader!

Voor de cursus Vakbekwaamheid behandeling gevaarlijke stoffen ben ik bij Special Cargo College geweest, met Cor als fijne, zeer duidelijke 'leraar', wat een fijne manier van uitleggen, duidelijk cursus boek en werkboek en zeker een aanrader!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Vakbekwaamheid behandeling gevaarlijke stoffen

Alles is goed uitgelegd geworden door Jan

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager Luchtvracht

Veel geleerd

Goede cursus, door vakbekwame mensen gegeven. Had deze cursus nergens anders willen doen. Ben erg te spreken over SCS.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Veiligheidsadviseur adr

Fijne omgeving, heldere uitleg

De docent, Jan de Bruijn, was erg geduldig en kon het materiaal goed overbrengen.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager

Fijne lokatie en goede uitleg van de docent.

Dit is mijn 5e herlhaling van de cursus veiligheidsadviseur. Er zijn een aantal onderwerpen die ik nu pas snel kan vinden. Dit komt door een iets andere aanpak van de docent. Kortom dit was een fijne ervaring.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? veiligheidsadviseur

Leuke lessen van een bevlogen vakman

Opbouw van de hoofdstukken onderdelen is duidelijk en inhoudelijk goed te volgen. Er wordt voldoende tijd en ruimte gemaakt om uit te wijden of inhoudelijk ergens op door te gaan. No-nonsense manier van lesgeven met een gezonde dosis humor. spreekt mij erg aan.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? ADR veiligheidsadviseur

Leren op een relaxte manier

Cursus gericht op het slagen voor het CBR examen, maar met voldoende uitstapjes naar praktijksituaties om de stof levendig en toepasbaar te houden.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Veiligheidsadviseur RID/ADR

Koolhovenlaan 100

1119 NH Schiphol-Rijk

+31 85 792 0585

Over Special Cargo College

Veiligheid en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed opgeleide medewerkers zijn hierin onmisbaar. Special Cargo College is dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Klassikaal vanuit een van onze trainingslocaties, online óf als maatwerk op iedere gewenste locatie.