prima cursus.

Geweldige training en trainer

Dit was een leerzame training en een zeer bekwame, vriendelijke trainer die de stof goed uitlegt. Neemt ook tijd voor vragen en geeft duidelijke uitleg.

Het leert niet fijn omdat het bladeren zo moeizaam gaat

Bladeren is te lastig Bij het examen werd ik er uitgegooid terwijl ik nog bezig was

Zeer goed uitgelegd.

Het was een goede ervaring. Heel goed uitgelegd en duidelijk via de video beelden.

Heel slecht

Ze behandelen je op de werkvloer alsof je een homd bent abnormaal

lekkere opfris cursus

in een uurtje weer de puntjes op de I

Dat ik heel graag bij jullie willen werken

Toppie

….

Heel fijn dat dit online kan

Was fijn om zo de cursus te kunnen doen online en ik zal jullie bij meerdere collega,s aanbevelen.

Goede uitleg, duidelijk verhaal

De cursus is duidelijk uitgelegd, sheets helder en de klassikale toelichting gaf meer diepgang en ruimte voor vragen.

Goede uitleg, duidelijk verhaal

Overzichtelijk

Rustige en duidelijke man die de aandacht erbij weet te houden!

Overzichtelijk

Rustige en duidelijke man die de aandacht erbij weet te houden!

It’s fun!

It’s fun but the night shifts are killing me.

• Would you recommend us? Yes

Top docent!

Ik heb met plezier en aandachtig de cursus kunnen volgen. De docent was duidelijk en geduldig. ik heb veel kunnen leren van hem. Top!

Top docent!

Weer lekker opgefrist

De jaarlijkse opfriscursus; lekker online

Makkelijk en informatief

Zeer ruim omvattend, mooi opgedeeld in modules. In 1 keer geslaagd.

Makkelijk en informatief

Zeer ruim omvattend, mooi opgedeeld in modules. In 1 keer geslaagd.

Altijd lachen

Koolhovenlaan 100

1119 NH Schiphol-Rijk

+31 85 792 0585

Over Special Cargo College

Veiligheid en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed opgeleide medewerkers zijn hierin onmisbaar. Special Cargo College is dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Klassikaal vanuit een van onze trainingslocaties, online óf als maatwerk op iedere gewenste locatie.