Uitstekende cursus

De cursus was uitstekend, Cor is een zeer bekwaam docent op het gebied van VBGS! Examen heb ik dan ook met 1 poging gehaald. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat de invallend docent voor het stukje BHV uit het VBGS eigenlijk helemaal niet op de theorie in ging, maar alleen maar over onderwerpen praatte die niet in het boek stonden. Dit was natuurlijk gezellig, maar uiteindelijk heb ik daar niet zoveel van geleerd, jammer!

Prettige manier van lesgeven, goede opbouw

Heb de cursus als zeer goed ervaren. Veel geleerd in een korte tijd en op een leuke, leerzame manier.

relaxed en duidelijk les

vragen en opmerkingen waren goed en duidelijk en ze waren op ook makkelijk te stellen

Leerzame cursus

Heb een leuke week gehad tijdens de cursus. Veel informatie gekregen, verder hielp de docent ook goed mee als iets onduidelijk was.

Geweldig! Gemotiveerde en zeer vakbekwame instructeurs.

Hele fijne opleiding gehad! Kom hier graag terug voor eventuele andere cursussen.

Een zeer goede partner op het aanbod van opleidingen, advisering en kennisdeling.

Fijne lessen met goede informatie

Ik vond het onwijs fijn om les te krijgen van Cor alles was duidelijk en helder. Daarnaast was er ook altijd tijd voor een geintje waar ik persoonlijk wel van hou. Ik ben goed voorbereid mijn examen in gegaan en hierdoor ook geslaagd. Bedankt hiervoor!

geweldig

Het was een zeer informatieve cursus waar ik veel van heb opgestoken. De uitleg van de stof was goed verzorgt en alles werd goed behandeld met voorbeelden indien mogelijk. de cursusgever was ook goed voorbereid op de cursus en de vragen die wij hadden en had ook het geduld om het duidelijk uit te leggen als we het niet snappte

Heel goed

Goede begeleiding en heldere uitleg. Niks op aan te merken.

Verhelderend

Goede duidelijke uitleg van mensen die het vak beheersen. Soms wat overbodige extra informatie.

Super fijn en vakkundig les gehad

Super fijn les gehad ondankt de taaie stof kon ik het door de lessen goed in me opnemen.De lessen werden zeer goed gegeven door Janny Met goede voorbeelden dat het ook toepasbaar werd in de praktijk

Top zo als altijd

Wat ik zeg een top team niks op aan te merken. En volgens mij niks te verbeteren.

erg veel kennis aanwezig en er wordt zeer duidelijk les gegeven

de docenten bezitten erg veel kennis over elk onderwerp zowel brand als gevaarlijke stoffen, de lessen zijn goed verzorgd, elke vraag kan gesteld worden en je krijg dan ook nog een goed en helder antwoord waar je wat mee kan, een aanrader voor iedereen die wat wil leren of hun kennis wil bijspijkeren.

Hoogwaardige trainingen (praktijk inhoudhoudelijk)

Zeer prettige omgeving waar met een praktische benadering de diverse trainingen worden verzorgt.

Goede cursus alleen niet helemaal bij mij van toepassing.

Een goede cursus en absoluut iets van opgestoken. Helaas niet geheel bij mij van toepassing aangezien ik wel bij KLM werk, maar gedetacheerd ben bij Martinair Cargo Full Freighter divisie.

Positief, erg leuke en enthousiaste instructeur welke de groep goed aanvoelde.

Positief, duidelijk in overbrengen van informatie en benodigde stof welke beheerst dient te worden.

Leuke ervaring

Leuke ervaring. Alles was duidelijk

Fijne manier van les geven

Super leuke cursus, ondanks deze bevreesd is op Schiphol

5 ster - instructeur 5 ster - Lunch 5 ster - Helpdesk / Customer service 5 ster - klantvriendelijkheid 5 ster - Examen (maken van examens is gewoon niet leuk) Super leuke ervaring.

Lastig onderwerp zeer goed verteerbaar gemaakt!

PGS37-2 is nog in de conceptfase, wat het lastig maakt absoluut lesmateriaal te maken. Teun Graven van Special Cargo College is hier echter prima in geslaagd. De cursus geeft niet alleen goed weer wat er komen gaat voor bedrijven, maar neemt je ook bij de hand door de nieuwe PGS-methodiek die voortaan voor alle PGS-richtlijnen gaat gelden. Dat was een welkome toevoeging en voldeed meer dan aan de verwachtingen vooraf. Chapeau!

Lastig en onduidelijke training

Dit was een lastig onderwerp de PGS-37-2 omdat de wetgeving er nog steeds niet er doorheen is. Er zijn zoveel onzekerheden en ook de trainer wist niet alle antwoorden op onze vragen. Hij kwam er overigens de volgende training wel op terug, met antwoorden en/of uitleg. Hoewel de trainer erg enthousiast vertelde uit het boek. Blijft de cursus/ training lastig omdat er nog veel onduidelijk is in waar je aan moet voldoen. P.s. het lag absuluut niet aan de trainer hoor maar ik zou de training pas doen als de wet echt er doorheen is en alle regels duidelijk zijn.

Duidelijke uitleg met ruimte voor discussie

Teun is een man die heel veel weet en goed de vertaling kan maken van theorie naar de praktijk. Hij neemt de tijd om alle vragen van deelnemers zo goed mogelijk te beantwoorden. Bij hem was ik in goed handen.

Leerzaam

Vond het een fijne training, goed en duidelijk opgezet en met goed lesmateriaal. De docent trainer was goed en deskundig, luisterende maar ook ondersteunend [binnen en buiten de training]. ~Keep the good work going ~

Goede ervaring met deze opleider

Heb er 2 opleidingen gevolgd. PGS 37-2 en ADR veiligheidsadviseur. ADR veiligheidsadviseur was een pittige training, maar door de goede ondersteuning bij SCS heb ik het examen succesvol afgerond.

geweldig

Lesstof goed gepresenteerd, verruimd met talloze voorbeelden voor iedere cursist. Heldere uitleg ontvangen. Leslokalen netjes, catering goed in orde, voor ieder wat wils.

Koolhovenlaan 100

1119 NH Schiphol-Rijk

+31 85 792 0585

Over Special Cargo College

Veiligheid en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed opgeleide medewerkers zijn hierin onmisbaar. Special Cargo College is dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Klassikaal vanuit een van onze trainingslocaties, online óf als maatwerk op iedere gewenste locatie.