Was weer top

Ben weer geslaagd dus ben tevreden

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Dgr 7.3

Goed en plezierig

Klantvriendelijk, cursus wordt goed uitgelegd door mensen met passie

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Supervisor luchtvracht security

Veel kennis en ervaring

Doordat de docent zelf zeer veel praktijkervaring heeft, wordt de training een stuk interessanter en is het meer dan alleen het leren van de regelgeving. Met voorbeelden wordt alles tastbaarder en onthoud je het een stuk beter en weet je hoe alles toe te passen in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Relax, gezellig en educatief

De lessen werd op een relax, gezellig en educatief manier gegeven. Ondanks nu specifiek geleerd wordt op je gebied, moet ik eerlijk zeggen dat ik behoorlijk wat van geleerd hebt en toch verbaasd was naar mijn behaalde cijfer. Verder naam de leraar de tijd voor ons en werd goed uitgelegd. Er wordt ook tijdens het lessen ook voor eten verzorgd. Goede ervaring gehad :-)

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? IATA 7.3 Acceptatie en Behandeling van Gevaarlijke Stoffen voor Vervoer door de Lucht

Docent Maurits met kennis van zaken en uitstekende uitleg. Daarnaast leuke anekdotes uit de praktijk.

security manager , nieuwe invalshoek

nieuwe start

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? herhaling security manager

Informatieve, interessante training

Inhoudelijk zeer goede training met een zeer capabele met praktijkervaring instructeur die ruimte laat voor discussies en andere ideeen zonder de rode draad van de training uit het oog te verliezen. Echter zou tijdens de training meer voorbeelden getoond moeten worden van de huidige situatie in de Luchtvaart en wat de gevolgen zijn als procedures en regels niet nageleefd worden.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security manager

Goed en netjes verzorgd.

Heerlijke broodjes ;-)

Opnieuw uitstekend les gehad

Special Cargo laat de training ook doorgaan als er slecht weinig inschrijvingen zijn. Juist het leren in een kleine groep heeft enorme voordelen. Vandaag weer geslaagd voor de herhaling VBGS met slechts 1 fout. Bedankt Edwin voor de leuke begeleiding.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Herhaling VBGS

Goede ervaring, zowel qua contact als trainingsaanbod

SCS speelt goed in op aanpassingen in de trainingen, zijn altijd een van de eerste die nieuwe trainingsvormen aanbieden in vergelijking met andere opleidingsinstituten. Communicatie verloopt goed, trainingslocatie is goed bereikbaar en er is voldoende aandacht voor de cursisten. Docenten worden door onze medewerkers als goed beoordeeld en in de afgelopen jaren zijn we meer gebruik gaan maken van de DG, maar ook de Security trainingen.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager en de IATA DGR RRY herhalingstraining.

Interessant

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security Manager

Goede uitleg en passende oefeningen om alles weer op te frissen

Het IATA boek werd op een duidelijke en prettige manier doorgenomen. De oefeningen en nabespreking van de oefeningen waren goed. De instructies werden met een dosis humor gegeven. Wel vervelend dat de airco het niet deed. Goede parkeergelegenheid

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? 7.1A

Heel goed en echt nuttig

Heel goede docenten. Echt goede service.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Security manager

Leerzame training in combinatie met het delen van praktijk ervaringen ervaarde ik als zeer prettig

Training van de wetgeving en regelving kan soms saai zijn. Doordat er open discussies en ervaringen met elkaar (trainer en cursisten) wordt het intersanter. Informatie blijf je hierdoor gemakkelijker onthouden.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Herharling Security Manager

zeer leerzaam

Helder en duidelijke uitleg

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? zeevervoer gevaarlijke stoffen

Pittig

Ik heb het herhalingsexamen gedaan die voor het eerst op de nieuwe manier werd afgenomen.Als ik tijdens mijn werk met een DG zending te maken heb kijk ik in eerste instantie na wat voor UN nummer het is en of het PAX of CAO gevlogen moet worden. Het controleren van de checklist vindt plaats bij onze operatie dus daar heeft inside sales weinig tot geen ervaring mee. Tijdens de les is de materie altijd reuze interessant, maar ik vond het examen pittig, omdat ik teveel tijd nodig heb om alles na te kijken en dan in tijdnood kom en daardoor wellicht toch sneller fouten ga maken.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? cursus 7.3 – Acceptatie en behandeling van gevaarlijke stoffen voor het vervoer door de lucht gevolgd.

Fijne lessen

Fijne lessen mogen hebben voor controleur en supervisor luchtvracht.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Controleur en supervisor luchtvracht

Gewoonweg goede cursus

Veel info maar op een goede manier door de instructeur gebracht. Goede interactie kortom Geweldig!!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Manager Luchtvracht

Duidelijk en deskundig

Zeer interessant cursus, in goede tempo gegeven Deskundig docent Aanrader!

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? security manager

Duidelijke en goed voorbereide lessen

Herhalingscursus gevolgd en tijdens de 12 uur les goed door de veranderingen van afgelopen jaar geholpen en tevens een goede herhaling gekregen om alles goed verder te kunnen implementeren binnen mijn werkzaamheden.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Herhaling security manager

Plezierig

Top organisatie. Top lesgever.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Sec Mgr Luchtvracht

Geweldige training

Fijne trainer ( Jan de Bruin ) met veel praktijkervaring. In de training volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere cursisten. Zeer tevreden

Goede uitleg

Ik heb 3 dagen een goede en duidelijke cursus gehad. Ik kon voor al mijn vragen terrecht bij Belinda en ze wou iedereen graag helpen

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? Zeevervoer Gevaarlijke Stoffen

Instructeur was geweldig, zeer goed geïnformeerd en bereid en in staat om alle vragen te beantwoorde

Ik had geen kennis van het onderwerp, maar dit was geen probleem, aangezien de instructeur de tijd nam om het uit te leggen totdat je het begreep. Toen ik de cursus eenmaal had afgerond, vond ik dat het de moeite waard was, aangezien ik nu in staat ben om mijn site voor te bereiden op de nieuwe wet die eraan komt.

• Welke cursus heb je bij ons gevolgd? PGS 37 - 2

Koolhovenlaan 100

1119 NH Schiphol-Rijk

+31 85 792 0585

Over Special Cargo College

Veiligheid en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed opgeleide medewerkers zijn hierin onmisbaar. Special Cargo College is dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Klassikaal vanuit een van onze trainingslocaties, online óf als maatwerk op iedere gewenste locatie.