Heeft een totaal van 10 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment98%
De ontvangen feedback benadrukt vakmanschap en vriendelijke service. Klanten waarderen dat afspraken worden nagekomen en dat kosten helder worden gecommuniceerd. De kwaliteit van het werk en de persoonlijke benadering komen vaak naar voren. Over het algemeen wordt de ervaring als positief ervaren met aandacht voor details en service.
Sterke punten
Deskundige monteurs
Vriendelijke baliemedewerkers
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 5 reviews
Komen afspraken na en lossen probleem volledig op
Na telefonisch overleg kon ik de auto ondanks vakantietijd al binnen week brengen en een trekhaak voor een niet! voorbereide VW Polo laten monteren.
Het inleren van de software was niet makkelijk maar is helemaal perfect uitgevoerd door de zeer deskundige monteurs van Moret.
Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
28 July 2026
Hans
Oostburg
Vervelend
Gecorrigeerd bericht: Helaas was de pech hulp van Carprof op zondag niet bereikbaar
De andere dag hierover contact met garage Moret. Zij gaven aan dat te betreuren, doordat ze in weekend niet aanwezig zijn konden ze hierin niets voor me betekenen. De pechsituatie is elders opgelost.
Ze zetten zich wel in om het goed te doen voor de klant
N.v.t.
N.v.t.
Andere reden
12 July 2026
Ellen
goed, snel, eerlijk
Had probleem met centrale deurvergrendeling. Toyota dealer had geen interesse om er naar te kijken en als het echt moest pas na een maand tijd voor ca. 150 euro/uur.
Naar Moret gegaan, konden na paar dagen terecht. Probleem oplossen met nieuw kofferbak slot is te duur voor een auto van 15 jaar, maar dankzij info en service van monteur weten we hoe we er mee om kunnen gaan.
Snelle service, goede uitleg en begeleiding en eerlijk advies bij Moret Terneuzen!
Andere reden
29 June 2026
Frank
Westdorpe
Prima advies en warm welkom!
Vandaag heb ik mijn eerste Suzuki Swift geleverd gekregen. Dankjewel aan Freek en Frido voor het mooie advies en de warme ontvangst in het aankoop- en leveringsproces. De werking van de auto is heel goed uitgelegd en ik kon direct gaan rijden. Suzuki Moret is top!
Aanschaf nieuwe auto
27 June 2026
Ron
Correct en zakelijk.
In de jaarlijkse beurt bleken dat er onderdelen vervangen moesten worden. Dit werd op een correcte manier met de kosten gespecificeerd aan mij uitgelegd. Daarbij werd verteld dat de gordels achterin vervangen dienden te worden. Getracht zou worden om deze vergoed te krijgen bij de importeur, dat gebeurde ook en werd vergoed.
5 June 2026
Johan de Rijk
LAMSWAARDE
Uitstekend geholpen
Alles is gedaan zoals van te voren afgesproken.
12 March 2026
Harry
Terneuzen
Vriendelijke en vlotte service.
Jaarlijks onderhoud ingepland en afgesproken de auto daags tevoren te brengen. Was geen probleem en ik werd ook vlot herkend in het systeem, ook al was mijn wagen gekocht bij Carprof Verlinde een jaar voor de overname. De auto is deskundig nagekeken en er werd goed gecommuniceerd vetreffende de te verwachten kosten. Goede en vriendelijke service.
3 February 2026
Jimmy
Nieuw-Namen
Vakkundige monteurs en baliemedewerkers erg vriendelijk
15 November 2025
Marjan
Vlissingen
prima service en klantvriendelijkheid
Nog maar eerste bezoek gebracht ivm onderhoud en dit was positief
14 November 2025
Rinie
Klantvriendelijk
Kwalitatief goed en persoonlijke benadering.
13 November 2025
Cor