Filters

9

Mooie prijs en goed afgeleverd

Mooie aanbieding, goed afgeleverd en geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Houden zich keurig aan de gemaakte afspraken!

Afspraken, installatie en nazorg zijn correct uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Technische installatie is perfect

De technische installatie is perfect verlopen. Er worden goede materialen en software (Enphase) gebruikt. Er is zorgvuldig met het dak omgegaan. (Ik heb wel eerst de dakpanlatten vernieuwd want 90 jaar oud). Laat je wel goed voorlichten over alle mogelijkheden....

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, betrouwbaar en flexibel

Ik kon snel een afspraak maken voor een beoordeling van de mogelijkheden op locatie. Daarna ontving ik een dag later een offerte. Toen ik mij bedacht en toch meer zonnepanelen wilde was dat geen probleem en nog dezelfde dag ontving ik een aangepaste offerte. De installatie verliep vlekkeloos; goede communicatie over wat er ging gebeuren en op mijn verzoek ook foto's van hoe de panelen op het platte dak staan. Vriendelijke mensen, prettige communicatie en goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Well done, very professional

Professional process and installation

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Super goed geregeld

Goede gasten die vrolijk een goed product hebben geleverd. Alles was goed geregeld en goed vooraf besproken. Ik ben heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
7

Duidelijk, vlot en netjes

Bart van Upenergie is altijd goed benaderbaar geweest, heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden en hij doet hard z'n best voor je. De schouw heb ik ook als prettig ervaren. Er werd goed overlegd over het toch plaatsen van extra panelen en de route van de kabel naar de meterkast. Het plaatsen was in 1 dag geregeld en het systeem was klaar voor gebruik. Upenergie heeft direct mijn groepenkast vervangen. Wat ik jammer vond is dat mij niet gevraagd is naar toekomstplannen, bijvoorbeeld elektrisch koken of een elektrische auto. Als ik niet adrem genoeg was geweest dan zat ik aan een groepenkast die niet toekomstbestendig is en had het achteraf aangepast moeten worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en deskundigheid

Ik was zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen en de deskundigheid van de mensen van upenergie. Zeer betrouwbaar en hulpvaardig

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Zeer betrouwbaar en vriendelijk personeel. Vakbekwaam en goede informatie gekregen over de panelen. Ik zou iedereen dit bedrijf kunnen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Ik ben heel tevreden met het advies en de installatie van de zonnepanelen. Ze zijn helemaal volgens mijn wensen geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent service from begin to end

Quotation process was super fast and smooth and clear. Bart helped me with all the technical details of solar-panels and provided pros and cons of all options. He shared multiple quotation options with available inverter and panels, clear and respected schedule. They have installed panels within 2 months. very efficient installation, friendly and competent staff. I cannot imagine a better service. I would like to commend especially the installation team, they were fast, clean, effective and on schedule while, at the same time, taking the time to provide all the explanation and to answer all the questions. Even after the installation they checked us via the phone to check if panels are working fine. Our solar panels are now enjoying the sun and everything can be kept track of via an app. I would highly recommend UpEnergie for solar installations, they are very much expat friendly and would help you choose best panels as per your need and provide best customer experience.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke mensen die netjes werken

Er wordt snel gereageerd op een offerte aanvraag en wij hadden een scherpe prijs in vergelijk met andere offertes. De installatie kon snel geleverd en geïnstalleerd worden door vriendelijke mannen. Bij deze nog bedankt Bart Brand.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service bij de plaatsing van de zonnepanelen!

Snelle reactie op mijn aanvraag, duidelijke offerte en vlotte levering volgens afspraak. Ook plaatsing verliep naar wens. Prettige communicatie tijdens het traject.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Goed eerste telefonische contact daarna persoonlijke afspraak voor de details . Snel een datum afspraak voor levering en op de dag van leveren stipt om negen uur aangelegd .

 • Aanbevelen? Ja
7

Tevreden!

Bart en zijn team hebben alles netjes afgeleverd met de plaatsing van de zonnepanelen. Schouw was niet zorgvuldig gedaan, maar is correct opgelost door Bart. Super tevreden met het resultaat en de app met jouw opbrengst wordt ook netjes doorgenomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader

Ik heb 10 Meyer Burger zonnepanelen met Enphase omvormers laten installeren. Het duurde iets langer dan verwacht door problemen met een betonboor. Maar uiteindelijk is alles tot volle tevredenheid geïnstalleerd. Klantvriendelijke en vakkundige installateurs, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend werk afgeleverd, zorgvuldig en netjes

Laadpaal en zonnepanelen laten installeren door Upenergie. Geheel conform offerte, volgens planning en verwachting. Je kon merken dat de 3 collega’s op elkaar zijn ingewerkt en een goed team vormen. Installatie panelen vond plaats op een tropische dag, maar ging letterlijk van een leien dakje en werd keurig afgemaakt ondanks de hitte. Chapeau! Aanrader dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bedrijf

Alles volgens de planning, goede communicatie en zeer klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hier moet je zijn voor je zonnepanelen

Keurig netjes gewerkt, geen haastklus. Mijn groepenkast werd kosteloos aangepast en er werden betere omvormers dan afgesproken geplaatst. Ook weer zonder extra kosten. Ik ben zeer tevreden over upenergie, dus als je zonnepanelen wilt: niet verder meer zoeken en ga met een gerust hart met hen in zee.

 • Aanbevelen? Ja
8

netjes in werk en communicatie keurige jongens

leuke gasten die niet alles mee hadden op onze klus de tegenvallers keurig opgelost en op de afrekening niets terug gevonden over de tegenvallers prima tevreden dus !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

De mannen waren zeer vakkundig en beleefd! Kreeg een duidelijke uitleg en de app om de panelen te volgen qua prestatie en opbrengst werk goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk door UpEnergie!

Vandaag hebben de mannen van UpEnergie 10 zonnepanelen geïnstalleerd (verdeeld over twee schuine dakdelen). Ik ben erg blij met het resultaat! Ook de aanloop naar de daadwerkelijke installatiedatum heb ik als buitengewoon prettig ervaren. Bart (adviseur van UpEnergie) is altijd bereikbaar, geeft duidelijk en eerlijk advies en komt afspraken na; wat een verademing, zeg! Nogmaals hartelijk dank, Bart (en collega’s).

 • Aanbevelen? Ja
8

Wij zijn erg tevreden.

Goede communicatie Kwalitatieve installatie en een ruim aanbod met goed advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader!

Ik had moeite met een geschikte partij te vinden. Bij Upenergie ben ik samen met adviseur Bart uitgekomen op een super werkend systeem van Meyer Burger en Enphase. Absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles perfect!

Alles perfect gelopen zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Goudsmid 78

2461 LZ Ter Aar

0636355737

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.