Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Afgelopen vrijdag is bij ons het beton geleverd, dit is vlekkeloos verlopen. Er werd duidelijk gecommuniceerd hoelaat er geleverd zou worden en wat we konden verwachten.
26 March 2026
Sander
Zundert
prima. Snel antwoord. Nu nog afwachten hoe de levering verloopt.
5 May 2025
guus
utrecht
Topservice en kwaliteit! Ik heb onlangs beton besteld via dit bedrijf en ben ontzettend tevreden over het hele proces. De website is overzichtelijk en het bestellen ging snel en eenvoudig. Wat ik vooral waardeer, is de duidelijke communicatie en stipte levering – precies op het afgesproken tijdstip. Het beton was van uitstekende kwaliteit en perfect voor mijn klus. Een aanrader voor iedereen die zonder gedoe online beton wil bestellen!
2 May 2025
Baćo
Zaandam
6 m3 beton besteld voor €1150,-. In overleg met de chauffeur de auto naast de bestrating gezet omdat dit het lossen via de goot enorm makkelijker zou maken. Helaas kwam de wagen vast te staan en was deze niet meer te verplaatsen. Nu zeker de helft met de kruiwagen moeten lossen. De chauffeur heeft bijzonder hard meegewerkt trouwens zonder enige wanklank. Omdat het lossen zoveel tijd duurde werd het beton al hard en was het niet meer vlak te rijen en te spanen. Er zal een nieuwe vloer overheen gelegd moeten worden helaas. Dus zoverre project mislukt.
29 April 2025
Ron
Oostvoorne
8:00 in de ochtend afgesproken en een bevestiging gekregen maar helaas moest ik zelf bellen waar de chauffeur bleef, kwam om 9:00 uur lossen helaas.
Beveelt niet aan
20 April 2025
z
Bergen op zoom
Maandagmiddag besteld, maandagavond bevestiging ontvangen. Woensdag geleverd. Prima geregeld.
18 April 2025
Paul
Spijkenisse
De betonwagen en betonpomp waren prima op tijd, beton werd ter plekke nog even verdund voor de pomp en de pompmannen hanteerden zelf de slang dus ik hoefde niet veel te doen. Met een uur lag de 22 kuub erin
15 April 2025
Jan
Zeist
Voor een klein project beton moeten bestellen. Goed geholpen met advies etc. Nu nog afwachten hoe het storten gaat, maar dat komt vast wel goed.
12 April 2025
Corne
Tilburg
Ik hou van de eenvoud en snelheid van het bestellen hier. Echt toppers!
6 April 2025
Sanne
Heiloo
Uitstekende service. Goede communicatie vooraf en tijdens het storten.
3 April 2025
Jan Thijs
Bruinisse
Snel netjes en goed
21 March 2025
Ronald
Arnhem
Ik had een tijdslot van 9.30uur-11.00uur aangevinkt maar dat bleek anders. Ze hadden de dag ervoor s' morgens een mail gestuurd (stond tussen de spam) met een andere tijd 12.30uur-13.00uur. Ze waren op tijd en hadden de betonvloer er snel en mooi in. Aanrader dus.
13 March 2025
Maurice
WINTERSWIJK
Duidelijke site en bestelproces. Binnen enkele dagen al leveren. Was iets meer dan 2 m3 dus voor all-in gekozen en geen rompslomp met kruiwagens etc. Werd door Van Den Boogaart vakkundig verwerkt en afgewerkt.
14 February 2025
Martijn
Bergen op Zoom
31 January 2025
Michel
Amsterdam
Aan alle kanten een positieve ervaring. Het bestellen ging eenvoudig, ze zijn goed bereikbaar voor overleg/vragen, het kon op korte termijn geleverd worden en zowel de betonmolenchauffeur als de pompmachinist waren erg vriendelijk, relaxed en behulpzaam.
24 January 2025
JV
Almere
Ze doen wat ze beloven…
20 January 2025
Nico
Wateringen
Netjes op tijd en mooi werk
15 January 2025
Pim
Diemen
Alles gegaan zoals afgesproken.
7 January 2025
Sander
Zoelen
Kwamen 2 uur te laat zonder te bellen. Verder erg goed aardige mensen en behulpzaam en snel geleverd.
7 January 2025
Marcel
Gorinchem
Deze zomer eerste ervaring, vooral degene die de pomp bediende was een vakman. Precies op de juiste hoogte erin gepompt, zodat wij minimaal hoefde af te werken !
25 November 2024
Jan
Koedijk
Aardige jongens die de vloer kwamen storten
21 November 2024
Henry
Oostwoud
Zoals verwacht beton geleverd. Aardig personeel en zoals je verwacht. Behulpzaam
14 November 2024
Bart Weel
Anna Paulowna
Samenwerking was goed waardoor we het werk mooi konden verdelen.
Beveelt niet aan
9 November 2024
Aloys
Oosterhout gld
Snel geregeld, snel geleverd, Sander van de beton pomp was zeer behulpzaam.
30 October 2024
Frans
Weesp
Keurig geleverd, hulp en advies bij het storten.
14 October 2024
Paul
Heemskerk
Betonbestellen is aanbieder en leverancier van constructie beton en levert door heel Nederland.
Ondernemersweg 4
4691 SL Tholen