Advies op maat.

De schutting ziet er prachtig uit. Ik kreeg duidelijk advies en kon zo een goede keuze maken. De medewerkers zijn klantvriendelijk en professioneel. Ze werken netjes en vlot door. Ze letten op detailles en de afwerking is perfect. Ze maken hun beloftes waar.

Wij waren al bekend met Gering hout en beton, hadden al een schutting van hun. Nu voor de andere kant ook een schutting genomen. Met een grint-tussenstuk. Het was even passen en meten met de onderdelen op de plek te krijgen, maar dat is snel en goed opgelost. De schutting was snel en keurig geplaatst.

Goed vakwerk

Wij vonden de schutting aan de prijs, maar dan krijg je ook echt goede kwaliteit en vakwerk. Geen gezeik en reparaties achteraf, zoals ik dat regelmatig van klanten bij andere “schuttingboeren” hoor!

Geweldige service

Top kwaliteit en komen toezeggingen na. Absolute aanrader.

Uitstekende kwaliteit en vakmanschap

vanaf opname tot plaatsing duidelijk geregeld. vakmensen die weten hoe aan te pakken ook al kom je onverwacht iets tegen in de grond wat niet te voorzien was. geheel perfect geplaatst en afgewerkt. zelfs een eerder geplaatste poort werd nog even vakkundig aangepast en afgesteld. kortom klasse werk

Vakmanschap en een keurige service

Prettig contact gehad met de mensen.

Prettig contact gehad met de mensen, gewoon netjes en optijd àlles geregeld. Monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd hebben goed werk geleverd. Nadeel is de de afwerking van de meeste schutting/panelen niet goed is en de schutting erg ruw is.

Schutting ziet er netjes uit en van goede kwaliteit.

Schutting ziet er netjes uit en is kwalitatief goed. De montage is prima gebeurt en alles netjes achtergelaten. Heb de schutting daarna zelf in de beits gezet zodat de schutting er op de lange termijn ook netjes blijft uitzien.

Ik heb een schutting laten plaatsen. Er werd al vooraf meegedacht en advies gegeven. Ook tijdens de plaatsing was er steeds overleg. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Goede service en kwaliteit

Deze zomer een schutting met poort en overkapping laten plaatsen door Gering B.V. Medewerkers dachten vooraf mee over de opties en het ontwerp. Project is in 1 dag geplaatst en een dag later afgewerkt door de dakdekker. Na plaatsing bleek 1 steunpaal van de overkapping helaas iets scheef te staan, maar dit werd de dag erop meteen gecorrigeerd.

Prima ervaring. Afspraken die gemaakt worden, worden nagekomen. De Medewerkers werken netjes. Al met al, prima ervaring.

Enthousiaste hard werkende jonge vakmensen.

Afgelopen na zomer heeft Gering Hout & Beton een oude schutting tussen ons en de buren vervangen door een nieuwe schutting (hout binnen betonnen kader). Fijn dat ze vooraf even kwamen kijken zodat we goed alles konden doornemen. Daardoor verliep de uiteindelijke plaatsing dag vlekkeloos. Toppers!

Super schutting

Goeie communicatie , prima afspraken - goeie vakmannen over de vloer die van niets iets kunnen maken - al met al een geslaagde onderneming met dank aan Dion , Eric , Roy , Daniel , Rico en Frank Mannen bedankt voor deze mooie schutting

Alles goed geregeld

Netjes afspraken nagekomen en alles volgens planning

Goed advies en prima resultaat

Aan weerszijde van onze tuin hebben we een schutting van Gering geplaatst. We hebben eerst gekeken bij het bedrijf en kregen goede informatie over de mogelijkheden en de kosten. Voordat de definitieve bestelling werd geplaatst werd er gekeken en gemeten zodat alles goed past. Het daadwerkelijk plaatsen van de schutting ging vlot, netjes en vakkundig. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Top bedrijf, snel en professioneel!

3 meter schutting geplaatst in nog geen 2 uurtjes tijd, snel vakkundig en achteraf betalen, heel netjes en schutting ziet er super uit! Aanrader!

Zeer goede service

Heel blij met mijn mooie schutting. Snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Kwaliteit en vakwerk

Zeer tevreden met de geplaatste schutting van Gering wat in alle opzichten voldoet aan onze verwachtingen. Vriendelijk personeel wat zorgvuldig te werk is geweest en alles netjes hebben achter gelaten.

Een tevreden klant.

Goede ervaring met Gering. Communicatie voor en tijdens plaatsing was prima. Schuur voldoet volledig aan de verwachtingen.

Tevreden over het gehele traject en eindresultaat.

Fijn en netjes geholpen, resultaat zijn we blij mee. Aardige en vlotte mannen op de dag van plaatsing.

Goed werk

Goed neergezet vlgs mij

Perfect geregeld

Alles netjes afgewerkt en goede service!

Prima bedrijf dat vakwerk levert.

Sinds januari van dit jaar wordt onze tuin omheind door een schutting geleverd door de fa. Gering. We zijn er erg blij mee, ondanks dat een paneel als gevolg van de werking van hout zich had losgeweekt. Na hierover contact te hebben gehad met Gering, ondernam dit bedrijf actie. Gisteren hebben 2 prettige monteurs de herstelwerkzaamheden verricht. Ik durf iedereen dit bedrijf met zijn producten aan te bevelen!

Nette lui en harde werkers

We hebben een nieuwe schutting , schuur en pergola laten plaatsen. Alles staat volt, stevig en netjes. Helemaal tevreden

We zijn erg tevreden over de goede service bij Gering.

En wat zijn we ontzettend blij met de nieuwe, zwarte schutting met 2 grinddelen. Het is prachtig geworden . Ook een groot compliment aan de mannen die het geplaatst hebben. Ze hebben heel zorgvuldig en hard doorgewerkt. En ze waren ontzettend vriendelijk. Dus compliment !

osbultweg 25

7532 AW Enschede

Over Gering Hout & Beton B.V.

Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.