Het zijn vakmensen ,ze lezen je vragen van je gezicht ,het zijn meedenkers van het eerste uur . Vriendelijkheid staat heel hoog bij het familiebedrijf Gering ,en deze firma heeft is absoluut een naam en uitgegroeid tot een begrip Het is gewoon helemaal GOED!!
Hervorragender Service, Danke.
De schutting volgens afspraak keurig op tijd geleverd Goede kwaliteit Gering had voor 23 jaar terug ook al een schutting geleverd Deze staat er nog steeds
Fijne mensen weten waar ze het over hebben en meedenken. En het materiaal is super en mooi afgewerkt, wij zijn er heel blij mee
Het contact verliep goed en vriendelijk. Duidelijke afspraak gemaakt en de mensen hebben goed werk geleverd!
Prima service, communicatie en uitvoering. Vooraf gedegen afstemming. Bevestiging van de opdracht met uitwerking. Uitvoering liep geheel vlekkeloos. Kan ze zeker aanbevelen.
Oude schutting was snel weg gehaald en de nieuwe schutting stond binnen no time
Er is netjes overlegd hoe de schutting geplaatst moest worden. Verder hebben ze goed werk verricht.
De schutting kon binnen een korte termijn geplaatst worden en op de dag van plaatsing is alles netjes uitgevoerd. We zijn blij met onze nieuwe schutting.
De medewerkers, zowel van kantoor, voorwerker en de personen die de schutting plaatsen zijn vriendelijk en meedenkend. Werk wordt netjes uitgevoerd. Ze zijn ook snel. 10 meter schutting in 4 uren geplaatst. Ik ben zeer tevreden. Ga zo door !
Zeer tevreden met de nieuwe schutting. Snel geleverd en ingemeten. Professioneel geplaatst.
prima schutting neergezet.
De twee heren verschenen op de afgesproken tijd en hebben de klus vlot een professioneel geklaard. Zij hebben keurig werk afgeleverd en de heren waren correct in de omgang.
Het is geen licht werk , maar ik vond het knap hoe ze de schutting in een redelijke snelle tijd afgebroken en de nieuwe weer netjes opgebouwd hebben .
Als sluitstuk van onze omheining moest een hoogte verschil worden overbrugd, wat de mensen van Gering dan ook uitstekend hebben gedaan. In en om onze tuin is veel werk van Gering Hout & Beton te vinden. We hebben al tientallen jaren steeds weer hele goede ervaringen met de firma Gering: schuttingen en een prachtige grote serre.
Ze hebben de situatie vooraf bekeken en begroot om vervolgens de schutting vlot en vakkundig te plaatsen, wij zijn er super blij mee
Harde werkers. Goed overleg. Alles netjes achtergelaten. Mooie schutting geplaatst
Snel, correct en voor de juiste prijs!
Vakkundige medewerkers die zelfs in de stromende regen gewoon doorwerken en kwaliteit leveren. Toppers!
De geleverde schutting is netjes geplaatst.
Goed.
Snelle en vakkundige aanpak
De communicatie verliep vlot. De werkzaamheden verliepen ook voorspoedig.
Snel reagerend. Telefonisch goed bereikbaar. Duurder dan concurenten maar na eerdere slechte ervaring met één van hen daarom toch gekozen voor Gering.
osbultweg 25
7532 AW Enschede
Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.