Vanaf het binnenstappen in het nieuwe, moderne, bedrijfspand tot aan het wegrijden in onze nieuwe BMW X2 uiterst tevreden over de manier van benaderen, onderhandelen en servicegerichtheid. Bij het ophalen duidelijke uitleg en aangegeven dat we altijd contact op kunnen nemen of langskomen als er toch iets niet helemaal duidelijk is.
Hoi Hans, Dank je wel voor deze mooie woorden! Goed om te horen dat jullie het hele traject, van ontvangst tot aflevering, als zo prettig hebben ervaren. Fijn dat de uitleg duidelijk was en weet dat jullie altijd welkom zijn bij vragen. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Er waren wat misverstanden maar dat is ruimschoots opgelost in positieve zin. Auto keurig en met goede uitleg afgeleverd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf . Mede dankzij zijn het vriendelijke en kundige personeel. Zal jullie zeker aanbevelen
Hoi Hans, Dank je wel voor je eerlijke en positieve review. Fijn dat de misverstanden naar tevredenheid zijn opgelost en dat de aflevering goed is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Schitterend pand met aardige mensen en personeel. Veel variëteit aan auto's staan.
Hoi Chris, Dank je wel voor je leuke reactie! Mooi om te horen dat zowel ons pand als ons aanbod en personeel zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Behulpzaam, weten waar ze het over hebben en belangrijkste betrouwbaar en eerlijk
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je onze betrouwbaarheid, eerlijkheid en kennis waardeert. Dat is precies waar we voor staan. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Supergoed en leuk geholpen. Beide broers zijn enthousiast en komen hún afspraken na. Geen gladde praatjes een eerlijk verhaal !!
Hoi Michel, Dank je wel voor deze enthousiaste review! Leuk om te lezen dat onze werkwijze en afspraken zo worden gewaardeerd. Eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons voorop. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Mooi bedrijf met gemotiveerde medewerkers die tijd hebben voor de mensen.
Hoi Theo, Dank je wel voor je mooie reactie! Fijn dat je ons bedrijf en de betrokkenheid van onze medewerkers zo positief hebt ervaren. Graag tot ziens bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
hele vriendelijke, professionele en oprechte club met leuke gasten. Ik heb met veel plezier mijn auto hier gekocht en ingeruild en ze komen afspraken na, zijn beleeft en denken mee. Top!
Hoi Stoof, Dank je wel voor deze topreview! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je met plezier bij ons je auto hebt gekocht en ingeruild. Veel rijplezier en bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Goed en correct ontvangen en geholpen, zelfs tijdens het verbouwen nam het personeel tijd voor je. Erg vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ik kreeg zeker niet het gevoel dat het alleen om verkopen ging. Uiteindelijk, voor beide partijen, zijn we tot een mooie deal gekomen en zijn we nu de trotse eigenaar van een BMW X1. Nogmaals bedankt en wij zijn zeer tevreden. Schalk Trading Automotive kan ik ten zeerste aanbevelen.
Hoi Patricia & Danny, Dank jullie wel voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn dat jullie je ook tijdens de verbouwing welkom voelden en dat het traject niet als verkoopgericht maar als persoonlijk is ervaren. Veel plezier gewenst met jullie BMW X1 en bedankt voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Tijdens mijn zoektocht naar een goeie gebruikte auto kwam ik bij dit geweldig bedrijf terecht. Geweldig in alle opzichten van een transparant - deskundig- en modern ondernemerschap. De prettige contacten en het geduld die iedereen binnen dit bedrijf met - en naar de klant heeft, zijn in een woord Geweldig!
Hoi Regi, Dank je wel voor deze enthousiaste review! Fijn dat onze transparante en deskundige aanpak zo goed is bevallen en dat je de contacten als prettig hebt ervaren. We waarderen je compliment enorm en hopen je nog vaak te zien bij Schalk Automotive! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Zeer klantvriendelijk. Hebben zich alle tijd en moeite genomen, waren zeer realistisch. We hebben een mooie auto gekocht. Service voor aflevering was geweldig. Je kunt hier rustig een auto kopen als je niet in de buurt van Breda woont.
Hoi Erik, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over zowel de aankoop als de aflevering. Ook als je wat verder weg woont proberen we alles zo prettig mogelijk te maken. Veel plezier met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Prettige open communicatie en helder over welke reparatie moet worden uitgevoerd.
Hoi Marcel, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat de communicatie duidelijk en open was en dat alles helder is uitgelegd. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Jonge heren die een mooi bedrijf aan het bouwen zijn. Betekent dat er wat scherpte mist in opvolging van communicatie maar wordt meer dan gecompenseerd door hun kennis, enthousiasme, eerlijkheid en betrokkenheid. Een echte aanrader.
Hoi GJW van Gaans, Dank je wel voor deze uitgebreide review! Fijn dat onze kennis, eerlijkheid en betrokkenheid zo gewaardeerd worden. We nemen je feedback over de opvolging zeker mee om nog beter te worden. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Goed gevoel met de onderhandeling. Was gelijk vertrouwd.
Hoi Adrie, Dank je wel voor je mooie reactie! Geweldig om te horen dat je een goed gevoel had tijdens de onderhandeling en dat er direct vertrouwen was. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Alles netjes uitgelegd en geen druk om nu te beslissen.
Hoi Bert, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles rustig en duidelijk is uitgelegd en dat er geen druk was om te beslissen. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Schalk Trading Automotive is gespecialiseerd in BMW en MINI en zorgt voor de beste occasions en service, simpel omdat zij weten dat klanten terugkomen omdat zij staan voor hun kwaliteit en reputatie. In ons geval hadden wij specifieke wensen voor de oplevering van onze MINI en dat was allemaal geen probleem. Wij zijn een nieuwe klant, maar hebben nu al alle vertrouwen.
Hoi Marcel, Dank je wel voor deze mooie woorden! Geweldig om te horen dat we aan jullie specifieke wensen konden voldoen en dat het vertrouwen er al vanaf het begin was. Veel plezier met jullie MINI en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Wij zijn super fijn geholpen door Cas & Gijs van Schalk Auto Trading! Het contact verliep heel snel en prettig, ze schakelden direct en dachten actief mee in de mogelijkheden. Doordat onze eigen auto plots kapot ging, hebben zij ervoor gezorgd dat we vervangend vervoer kregen. Toen we op locatie kwamen, werden we super vriendelijk ontvangen, leuke gasten met een duidelijke passie voor auto’s! En de cherry on top was natuurlijk de mascotte van Schalk Auto Trading. Echt top service!
Hoi Mandy, Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles snel en prettig verliep en dat we konden helpen met vervangend vervoer. Fijn dat Cas & Gijs zo goed hebben kunnen ondersteunen en dat jullie de sfeer en passie voor auto’s hebben ervaren. Tot snel bij Schalk Automotive! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Super vriendelijk en behulpzaam, mooi bedrijf met gedreven medewerkers!!!
Hartelijk dank voor je reactie, meneer/mevrouw de Caluwé! Fijn dat je onze vriendelijkheid en betrokkenheid zo waardeert. We hopen je snel weer te zien bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Afspraak gemaakt om een BMW m440i cabrio te bekijken, stond bij aankomst al klaar voor de deur. Leuke, enthousiaste jongens die erg behulpzaam waren. Zelfs nog een 2e keer een proefrit gemaakt. Mooi aanbod van jonge, overwegend Duitse import, premium occassions van BMW en Mini. Paar kleine verbeterpuntjes rondom aflevering maar verder alles top!
Hoi Reinier, Dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn dat alles, van ontvangst tot proefrit, naar wens is verlopen en dat jullie enthousiast zijn over ons aanbod. We nemen de kleine verbeterpunten zeker mee en hopen je nog vaak terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Professionele verkopers, nemen de tijd en kunnen ook luisteren. Erg prettig!
Hoi meneer Leeuw, Dank u wel voor uw reactie! Fijn om te horen dat u onze professionele en luisterende aanpak als prettig hebt ervaren. Graag tot ziens bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
De communicatie met het team en de aflevering van een prachtige Mini voor mijn dochter verliep uitstekend. Prettige medewerkers en ook de eigenaar van het bedrijf erg vriendelijk. Bij aflevering auto keurig gepoetst en schoongemaakt. Daarnaast een goede uitleg van de vele opties op de Mini. Echte aanrader om bij deze partij een auto te aan te schaffen!
Hoi René, Dank je wel voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat de aflevering van de Mini soepel en met aandacht is verlopen en dat alles duidelijk is uitgelegd. Veel plezier gewenst met de Mini en altijd welkom bij Schalk Automotive! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Ik heb bij schalk trading een mini gekocht van 10 maanden oud, ik ben zeer goed vriendelijk geholpen wat een voorbeeld moet zijn voor veel autobedrijven. Kortom ik heb er een goed gevoel bij, en zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Hoi Frank, Dank je wel voor je enthousiaste woorden! Fijn dat je je zo goed geholpen voelde en dat onze service als voorbeeld wordt gezien. Veel plezier met je Mini en bedankt voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Ervaring tot voor de oplevering: de website en presentatie zien er goed uit. Telefonisch goed bereikbaar en afspraak is snel gemaakt. De vriendelijke en correcte ontvangst en de uitleg over de verhuizing van het bedrijf zijn prettig en nuttig. Het was fijn geweest dat ons was gevraagd of het goed was dat een startende werknemer mee loopt met het gesprek. Na de proefrit kregen wij zonder toelichting opeens een andere vertegenwoordiger die ons verder hielp. De presentatie van de auto klopt op veel punten niet of is niet duidelijk; zo zou de auto volgens de presentatie van de eerste eigenaar zijn, dat was niet het geval. Er zou geen schade zijn, maar er zijn behoorlijk gebruikssporen, de km stand is voor de zoekmachine onder de 90dkm gezet terwijl de kmstand in werkelijkheid hoger is. Gelukkig was de verkoper daar wel eerlijk over. Niet alle opties die in de advertentie staan zijn aanwezig. Dit geeft minder vertrouwen en is echt een verbeterpunt. We zijn daarom benieuwd naar de oplevering. Direct bij de oplevering heeft Gijs onze ervaringen met ons besproken en heeft hij uitleg gegeven en waar nodig aangegeven wat er mis is gegaan. We krgen een extra onderhoudsbeurt aangeboden om het op te lossen. Dit bedrijf / Gijs doet er alles aan om tevreden klanten te krijgen, chapeau goed gedaan Gijs!
Hoi A. Sterkenburg, Dank je wel voor je uitgebreide feedback! Fijn dat Gijs alles naar tevredenheid heeft opgelost en extra service heeft aangeboden. We waarderen je eerlijkheid en nemen je opmerkingen mee om nog beter te worden. Veel plezier met de auto en bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Originele beoordeling
Ervaring tot voor de oplevering: de website en presentatie zien er goed uit. Telefonisch goed bereikbaar en afspraak is snel gemaakt. De ontvangst en de uitleg over de verhuizing van het bedrijf zijn prettig en nuttig. Het was fijn geweest dat ons was gevraagd of het goed was dat een startende werknemer mee loopt met het gesprek. Na de proefrit kregen wij zonder toelichting opeens een andere vertegenwoordiger die ons verder hielp. De presentatie van de auto klopt op veel punten niet of is niet duidelijk; zo zou de auto volgens de presentatie van de eerste eigenaar zijn, dat was niet het geval. Er zou geen schade zijn, maar er zijn behoorlijk gebruikssporen, de km stand is voor de zoekmachine onder de 90dkm gezet terwijl de kmstand in werkelijkheid hoger is. Gelukkig was de verkoper daar wel eerlijk over. Alle opties die in de advetentie staan zijn niet aanwezig. Dit geeft geen vertrouwen en is echt een verbeterpunt. We zijn daarom benieuwd naar de oplevering en of we komende maanden nog tegen verrassingen gaan aanlopen.
Joeri, Xavier en Gijs hebben mij perfect geholpen aan de passende nieuwe BMW welke ik zocht. Ook de inruil van mijn oude BMW was netjes en keurig, gelukkig heel veel beter dan bij de BMW garage waar ik geweest was. Bij Schalk wordt je graag klant. Veel succes met de uitbreiding van jullie nieuwe onderneming en dank voor de service zover!
Hoi Joyce, Dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat Joeri, Xavier en Gijs konden helpen bij het vinden van de perfecte BMW en dat de inruil naar wens verliep. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Eerlijke en aardige verkopers. Nette prijzen.
Hartelijk dank voor je reactie, meneer de Ruiter! Geweldig om te horen dat onze eerlijkheid, vriendelijkheid en nette prijzen opvallen. Graag tot ziens bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Ze nemen alle tijd om alles met je door te nemen ze zijn vriendelijk en klantgericht En nemen alle tijd voor en een mooie auto voor een redelijke prijs.
Hoi Henriette, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je onze tijd, aandacht en klantgerichtheid zo waardeert. Veel plezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Mon Plaisir 35
4879 AK Etten-Leur
BMW & MINI specialist | Passie voor prestaties en vakmanschap.