Onlangs heb ik bij Schalk een prachtige Mini gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat het een prettige ervaring was. De zaak wordt gerund waarbij je duidelijk veel passie en vakmanschap terug ziet in hun werk. Hun persoonlijke aanpak viel meteen op. Ik voel mij hier geen nummer, maar kreeg echt de tijd en aandacht die ik als klant wenst. Van het eerste contact tot de aflevering straalde alles kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Geen opdringerige verkoop, maar eerlijk advies en oog voor detail. De Mini stond er piekfijn bij en werd helemaal in topconditie afgeleverd. Ik kan deze garage van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eerlijke en fijne koopervaring. Hier staan ze nog écht voor hun product én voor hun klant!
Met een duidelijke uitleg gaf het een fijn gevoel. De jongens zijn enthousiast en volgens mijn eerste ontmoeting betrouwbaar. Geen doorsnee “ autoverkopers”.
We kwamen via marktplaats uit bij schalk trading voor een Volvo 7 persoons dit was toch niet helemaal wat we zochten . Uiteindelijk hebben ze ons keurig geholpen met een auto importeren vanuit Duitsland Korte lijnen , super service & duidelijke communicatie. Ik kan iedereen schalk trading aanbevelen !
We hebben een auto gekocht bij Schalk trading en de hele ervaring was zeer aangenaam. Ze zijn erg trots en gepassioneerd over wat ze doen, en geven veel om klantenservice en tevredenheid. Bedankt voor alles en hopelijk zien we jullie op een dag weer.
We had a great experience buying our car here. From the beginning, we were treated with kindness and professionalism. They even picked us up from the train station, which was a huge help. Everything went smoothly and we felt very welcome. A big thank you to Gijs and his mother for their hospitality and assistance. I would definitely buy from them again without any hesitation!
I recently bought my dream Mini Cooper S here, and I couldn’t be happier! The color is super unique and exactly my style. There was a bit of delay in communication at one point, as the company was quite busy and in the middle of moving. But everything worked out well in the end — the handover was smooth and the service was excellent. Highly recommend this place if you’re looking for a Mini. Wishing the team all the best and continued growth!
Bij Schalk Trading maken ze tijd voor je en denken ze met je mee voor jouw tevredenheid. Bij aflevering was er een misverstand maar na opheldering hiervan zorgden ze voor een oplossing. Je kunt wel zien dat ze gaan voor klanttevredenheid & oplossing op maat.
Ik was op zoek naar een garage wat dichter in de buurt. Via internet er achter gekomen dat Schalk Trading Automotive ook OH beurten verzorgd.Afgelopen maandag de mini van mijn vrouw en mijn BMW daar een OH beurt laten geven.Alles was keurig netjes geregeld en goed verzorgd.Dik tevreden.
Top service top autos. Komt gelijk naar je toe. Denkt met je mee
Hoi Justin, Dank je wel voor je enthousiaste woorden! Super om te horen dat je onze service en auto's zo waardeert. Meedenken en persoonlijk contact vinden we belangrijk, dus fijn dat dat is opgevallen. Veel rijplezier en je bent altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Via Autoscout de auto gevonden waar we naar op zoek waren. Bellen voor een afspraak en aangekomen bij de garage stond ie al klaar voor een proefrit. Eigenlijk waren we meteen verkocht maar toch maar even laten bezinken voor een goede afweging. De velgen waren net niet mijn smaak waarop Gijs hiermee direct aan de slag is gegaan en heeft dit super geregeld! De aflevering van de auto was ook helemaal top. Gijs nam alle tijd voor de papieren en uitleg. Samengevat: We zijn heel blij met onze aanschaf bij Schalk Trading Automotive.
Hoi Robert en Anja, Wat een mooie review, dank jullie wel! Fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het hele proces – van het eerste telefoontje tot aan de aflevering. Gijs heeft met plezier meegedacht over de velgen en we zijn blij dat het eindresultaat zo goed bevalt. Heel veel plezier met jullie nieuwe auto en graag tot ziens bij Schalk Trading Automotive! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Fijn geholpen, onze gekochte auto zag er super mooi uit! Goede uitleg gekregen.
Hoi Elena en Richard, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor de fijne review. We zijn blij dat de auto in de smaak viel en dat de uitleg duidelijk en prettig was. Veel rijplezier gewenst en jullie zijn altijd van harte welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
De mannen zijn een verademing in de occasion markt. Houden zich aan de afspraken en zijn open in hun communicatie
Hoi Gavin, Wat een compliment – dank je wel! Super om te horen dat je onze aanpak in de occasionmarkt als verademing ervaart. Open communicatie en afspraken nakomen vinden we enorm belangrijk, dus mooi dat dat zo wordt opgemerkt. Tot de volgende keer, je bent altijd welkom! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Iedereen in het bedrijf laat merken dat de klant voorop staat. Afspraken worden perfect nagekomen.
Hoi Pim, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je onze klantgerichtheid zo hebt ervaren en dat we onze afspraken goed zijn nagekomen – dat is precies waar we voor staan. Veel plezier met je auto en je bent altijd welkom! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Heel erg fijn geholpen tijdens de aanschaf van mijn nieuwe auto. Oude auto zonder problemen in kunnen ruilen en snel weer op pad in mijn nieuwe auto. Hele snelle en nette service van de medewerkers!
Beste Robbe, Bedankt voor je positieve woorden over de service en het aankooptraject! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je snel weer op weg kon in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Mooi familiebedrijf waar er nog echt tijd voor je wordt vrijgemaakt. Scherpe prijzen en mooie auto’s. Alles is conform afspraken geregeld. De achterbanden van de auto waren alleen niet zo best, maar wel goed genoeg voor de apk. Zelf had ik een voorstel gedaan om dit nog netjes af te leveren, of dat de klant er ook akkoord mee was. Nu moest ik naderhand nog eea vervangen. Dat vond ik wat minder.
Hoi Maarten, Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn dat je onze communicatie en aanpak als prettig hebt ervaren en dat alles verder conform afspraak is verlopen. We nemen je feedback over de banden zeker ter harte – transparantie en meedenken zijn voor ons belangrijk, dus we hadden dat graag vooraf beter afgestemd. Dank voor je vertrouwen en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Prettig contact met verkopers en goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Aflevering was netjes geregeld en bij aflevering goede uitleg over de auto. Kortom een goed gevoel bij de aankoop van de auto.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat u prettig contact heeft gehad met onze verkopers en tevreden bent over de aflevering en uitleg van uw nieuwe auto. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Erg goede en mooie auto. Top afgeleverd en alles werkt naar toebehoren. Vriendelijke personeel en als er iets is word je in mijn ervaring binnen nog geen 24u geholpen !
Hoi Noah, Bedankt voor je eerlijke en positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met de auto en de aflevering. En dank voor je begrip rondom de schoonmaak – tijdens de verbouwing was het even improviseren, maar dat nemen we zeker mee voor de volgende keer. Veel rijplezier gewenst en je bent altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Originele beoordeling
Erg goede en mooie auto. Top afgeleverd en alles werkt naar toebehoren. Hadden hem iets beter mogen poetsen, maar ze zaten in een verbouwing waardoor ik het begrijp. Daarom geen 10 !
Auto voor een kleine onderhoudsbeurt langs gebracht en ze komen hun afspraken perfect na. Zeer blij mee en kom er zeker vaker terug.
Hoi Rick, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de onderhoudsbeurt en dat we onze afspraken goed zijn nagekomen. Daar doen we het voor! We zien je graag weer terug bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Super contact op marktplaats, met snelle en heldere communicatie waarin een proefrit snel geregeld was. Geduldig contact en antwoord op al mijn vragen. Ook na de aanbetaling bleef het gevoel van klangerichte service en na een warm welkom heb ik vandaag mijn Mini Cooper S mee naar huis genomen. Super tevreden met mijn aankoop! Nogmaals bedankt!
Beste, Wat een fijne review – heel erg bedankt! We vinden het belangrijk dat onze communicatie vanaf het eerste contact tot en met de aflevering helder en klantgericht is, dus mooi om te horen dat je dat zo hebt ervaren. Heel veel plezier met je prachtige Mini Cooper S en je bent altijd welkom voor een kop koffie of een volgende rit! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Erg prettig
Hoi Myrthe, Dank je wel voor je korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat je de ervaring als prettig hebt ervaren – daar worden we blij van. We wensen je veel rijplezier en zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Alles snel geregeld en ook onze speciale verzoeken waren al geregeld bij het afhalen van de Mini.
Hoi Wicher, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en volgens afspraak is geregeld, en dat we ook aan jullie speciale verzoeken konden voldoen. Dat doen we graag! Geniet van je Mini en je bent altijd welkom bij Schalk Trading Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
"Onlangs een Mini Electric gekocht bij Schalk Trading Automotive in Rijsbergen. Ik ben zeer goed en deskundig geholpen door Chiel en Xavier. Er hing een prettige en ontspannen sfeer rondom de verkoop, wat het tot een aangename ervaring maakte. Absoluut een aanrader!"
Hoi Tim, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Chiel en Xavier je zo deskundig en prettig hebben geholpen en dat je de sfeer als ontspannen hebt ervaren. We doen er alles aan om de verkoopervaring aangenaam te maken. Heel veel plezier met je Mini Electric en je bent altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Great dealer for bmw/mini cars. They nicely explained all the car history and are always available on whatsapp both pre and post buying to answer the queries. Prices are very good compared to market. overall a very nice car buying experience
Hi Abhishek, Thank you so much for your kind words! We’re glad to hear you appreciated our transparency about the car’s history and our quick WhatsApp support both before and after your purchase. Providing great prices and a smooth experience is what we strive for. Enjoy your BMW/MINI and feel free to reach out anytime! Best regards, Team Schalk Trading Automotive
Mooi en gezond bedrijf
Hoi Vikas, Dankjewel voor je positieve woorden! We vinden het belangrijk om onze klanten altijd tevreden te stellen en zijn blij dat dit zo wordt ervaren. Het is mooi om te horen dat je ons bedrijf als gezond en netjes ziet. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
Super fijn geholpen! Auto een grote onderhouds beurt gehad en wij heerlijk met een kopje koffie en de liefste hond ever Bobbi gewacht! Binnen minder als anderhalf uur was die alweer klaar! Echt top service ik ben super tevreden! Voor mij nooit meer anders!!
Hoi Angel, Wat een heerlijke review om te lezen – dank je wel! Super fijn dat je zo tevreden bent over de service én de snelle onderhoudsbeurt. En natuurlijk extra leuk dat Bobbie je gezelschap heeft gehouden tijdens het wachten 🐶😊 Je bent altijd welkom bij ons, en we staan de volgende keer weer met koffie (en knuffels van Bobbie) voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Schalk Trading Automotive
De Waterman 3
4891 TL Rijsbergen
Bij Schalk Trading Automotive koop of lease je de nieuwe of gebruikte BMW, Mini of ander mooi automerk zoals jij ‘m wil. Op een fijne en faire manier.