Heeft een totaal van 372 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment95%
Uit de beoordelingen blijkt consequent dat het personeel vriendelijk is en dat informatie duidelijk wordt gedeeld. Klanten voelen zich serieus genomen en melden een professionele aanpak bij het kopen en afleveren van auto's. De ervaringen onderscheiden kwaliteit van klantgerichtheid en transparantie. Al met al klinkt de ervaring als betrouwbaar, vriendelijk en efficiënt.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie en afspraken
Betrouwbare en professionele service
Gebaseerd op 117 reviews
Oude auto ingeruild en nieuwe auto gekocht
Van begin af aan wordt je vriendelijk te woord gestaan en denken ze graag met je mee. De proefrit verloopt vlot, waarna ik samen met Chiel in gesprek ben gegaan om mijn oude auto in te ruilen en een nieuwe auto bij hen aan te kopen. Ook dit verloopt eveneens subtiel. Aardige werknemers en een professioneel bedrijf.
Ze zijn goed benaderbaar, en wat je telefonisch of mondeling met hem bespreekt wordt per app nogmaals bevestigd. Er was een onderdeel van de auto die er niet bij zat. Hier werd professioneel in gehandeld en namen zij mij van begin tot eind mee. Ook het demonteren van mijn rittensysteem deden zij kostenloos en hielden zij mij goed op de hoogte.
Het is een bedrijf waarbij je nauw betrokken wordt vóór de aanschaf van een auto tot aan het daadwerkelijk afleveren van de auto.
Bij aflevering was de auto opgeladen en volgetankt.
Dit autobedrijf is zeker 5 sterren waard en ik zal hier in de toekomst zeker terugkomen.
16 September 2026
Nick de Zeeuw
Oosterhout
Vanaf het eerste contact via Whatsapp tot de aflevering van mijn X5 afgelopen zaterdag uitstekend behandeld door Joeri en Cas. Klasse mannen!
7 September 2026
Martijn
Enkhuizen
Mensen die doen wat ze zeggen!
Vanaf het begin tot nu toe,er moet nog iets gedaan worden ivm levertijd, doen ze gewoon wat ze zeggen . Niet alleen Joeri een van de eigenaren maar de mensen die er werken ,Cas, echt fijne mensen die in alles meedenken en doen.
We zien uit naar de afronding van zowel de BMW als de GTI niet om van ze af te zijn maar vooral om terug te zien naar een plezierige samenwerking en twee mooie auto's.
Blijf gewoon en blijf doen wat je zegt.
Zover dank voor alles,klasse.
2 September 2026
Marco
Hendrik-Ido-Ambacht
Hele fijne dealer
Het is een dealer, die je de tijd geeft en mee denkt aan wensen van de klant, het is een mooie en nette plek en ze zijn heel klant vriendelijk.
31 August 2026
Alisha
Reusel
Fantastisch
Mijn BMW 5serie aangeschaft via Schalk, van begin tot het einde goed en professioneel geholpen.
25 August 2026
Wilfred
Etten-Leur
Kundig, betrouwbaar en een echte aanrader!
Kundig en professioneel bedrijf. Vanaf het eerste contact prettig en duidelijk geholpen. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben en afspraken netjes nakomen. Goede service en een betrouwbare partij.
25 August 2026
Aryan
's-Hertogenbosch
Mooi bedrijf met gemotiveerde mensen.
Mijn eerste ervaring met schalk
Automotive was 3 jaar geleden.
En nog steeds stappen we graag
Binnen, zeker nu met de nieuwe
Showroom. Bakje koffie of ff neuzen
Bij het aanbod van auto's.
Ga zo door mannen en veel succes.
24 August 2026
Kees
Oud Gastel
Zeer klantvriendelijk bedrijf
Wat ze zeggen doen ze ook.
20 August 2026
meneer Leesmans
Etten-Leur
Fijne ervaring bij de aanschaf van mijn 330e
Al ver voor de aanschaf van mijn 330e een fijne kennismaking met de mensen bij Schalk; hartelijke ontvangst en fijne gesprekken over auto's / bmw's.
Geen verkooppraatjes maar ruim de tijd nemen; afspraak maken werkt het best.
Het draait om het goede gevoel van mij als klant.
Ik kom er graag terug.
14 August 2026
Michel Vleesenbeek
Zoetermeer
Cerrect
Voorkomende benadering.
Mogelijk kan de app- communicatie wat beter.( Er bestond relatief lang onzekerheid over uiteindelijke opleverdatum auto ,)
Maar opzich..zeer klantvriendelijk , professioneel en heeft veel vertrouwen.
5 July 2026
Pieter
Etten-leur
Professioneel bedrijf.
Goede service, alles volgens afspraak en een leuke aflevering op de afgesproken tijd! Top
29 June 2026
Peter
Barendrecht
Zeer professionele service!
Erg tevreden en zeer vriendelijke service
25 June 2026
Annemarie
Prinsenbeek
Fijne ervaring bij Schalk
Met dank aan de goede uitleg nu eigenaar van een mooie mini countryman. Mijn oude mini ingeleverd en hopelijk krijgt deze ook een leuke nieuwe eigenaar.
24 June 2026
Vera
Zevenbergen
Ontspannen en professioneel
Onlangs een BMW X3 gekocht bij Schalk Automotive. Erg prettige ervaring gehad. Professioneel, vriendelijk en ontspannen in de omgang. Afspraken werden nagekomen en er werd goed meegedacht. Auto rijdt fantastisch. Bedankt mannen!
23 June 2026
Luuk
Den Haag
Goed geholpen en een eerlijk inruil bod gekregen op mijn auto.
Ik heb bij schalk een 330e gekocht en een cupra leon ingeruild.
22 June 2026
Jeffrey
Klundert
Dynamisch en enthousiast
Schalk Trading Automotive is een bedrijf met gepassioneerde mensen voor mooie auto's. Daarbij geven ze een eerlijk en open advies.
19 June 2026
Duncan
Noord-Holland
Heel fijn bedrijf met vakkundig personeel
Je wordt goed en snel geholpen. Er is veel vakkennis. Er wordt met je meegedacht. Het bedrijf ziet er netjes uit. Wij zijn enorm tevreden en hebben dit bedrijf ook al aanbevolen aan kennissen.
19 June 2026
Annette
Breda
Fijn bedrijf met vriendelijke mensen
Via kennis gehoord dat er een BMW garage sinds kort in Etten Leur was. Ben er gaan kijken en werd erg vriendelijk ontvangen zodat ik een goede indruk had. Heb een grote beurt laten doen die netjes en vakkundig uitgevoerd is.
Al met al super geholpen en een aanrader dichtbij.
18 June 2026
frans
Etten Leur
Zeer vriendelijk en klantgericht. Ze nemen de tijd voor je. We zijn zeer tevreden.
15 June 2026
Karin
Geweldige ervaring!
Vanaf moment 1 vriendelijk en serieus behandeld. Keurige uitleg zonder verkoopdrang. Proefrit was geen enkel probleem en auto stond ook gelijk voor ons klaar. Na proefrit waren we best tevreden maar nog een aantal puntjes bij interieur. Dit zou opgepakt worden en dat hebben ze meer dan waar gemaakt! Overtreft onze verwachtingen. Zowel de eigenaren als medewerkers bijzonder vriendelijk. Top bedrijf.
11 June 2026
Huib
Halsteren
Goed geholpen voor onderhoud
Auto komt hier regelmatig. Altijd aardig, netjes en snel geholpen tegen markconforme prijzen en erkend BMW onderhoud.
10 June 2026
meneer/mevrouw
Oosterhout
Geen flauwekul, gewoon ouderwets goed!
Nadat ik interesse toonde in een auto direct goed en snel geholpen.
Geen poespas, mooie auto’s, goede persoonlijke service. Gewoon snel, duidelijk en eerlijk!
Top bedrijf met fijn personeel
4 June 2026
Vriendelijk en vakkundig geholpen
31 May 2026
Inge
Fantastische service
Service en Brabantse gezelligheid!
Top bedrijf.
30 May 2026