Prettige, actieve hulp met kennis van zaken

In onze zoektocht naar optimalisatie van de bedrijfsprocessen heeft Dave ons uitstekend geholpen met advies en selectie. Bij iedere stap even een belletje met uitleg en tips. Uiteindelijke gaan we met twee partijen verder in gesprek die nog niet op onze radar stonden, maar waarvan we dankzij het Nederlands Kennis Centrum mee in contact zijn gekomen.

• Betrouwbaarheid

Zeer fijn geholpen en goed geadviseerd!

Na enkele contactmomenten met het NKC kwam er een lijst van 5 mogelijke matches uit. Na een kennismakingsgesprek met die 5 partijen hebben we zelf een shortlist van 3 partijen gemaakt waar we nu verder mee gaan om te kijken welk systeem het beste bij ons zal passen. Gedurende het traject hebben we fijne ondersteuning van het NKC gekregen doormiddel van telefoongesprekken, een vragenlijst voor de kennismakingsgesprekken, een korte beschrijving van alle partijen en de zaken waar we op moeten letten bij iedere partij.

Prettige begeleiding

Professioneel en vriendelijk zijn we door het NederlandsKennisCentrum geholpen in onze zoektocht naar een nieuw ERP systeem. Door zich te verdiepen in onze organisatie zijn we in contact gekomen met leveranciers die we zelf niet hadden gevonden. Een fijne samenwerking.

Oude Langendijk 25 b

2611 GL Delft

Over NederlandsKennisCentrum

NederlandsKennisCentrum. Voor relevante ICT-informatie op het juiste moment.