Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benoemen telkens een helder en gestructureerd proces met ervaren begeleiding. Klanten waarderen de ruime kennis en praktische adviezen die helpen bij het begrijpen van de opties en het nemen van beslissingen. De feedback wijst op een professionele en attente samenwerking die gericht is op de wensen van de klant. Het resultaat is een betrouwbare partner met tastbare resultaten.
De contacten met NKC verliepen erg prettig en professioneel. In d gesprekken komt direct de ruime ervaring en kennis naar voren. Ze luisteren goed en maken een goede inventarisatie om alvorens tot een goed betrouwbaar advies te komen.
29 June 2026
André de Jong
Hengelo
Wij zijn goed geholpen door het Nederlands Kennis Centrum. De communicatie was helder en eerlijk. Er werd geen mooier verhaal van gemaakt dan het is, maar oprecht gezegd waar het op staat. Dit gaf ons nieuwe inzichten en heeft geholpen bij het maken van onze beslissing.
15 June 2026
Jord
Stolwijk
Goede eerste input en uitleg wat er mogelijk is in de markt voor systemen.
12 June 2026
Menno
Waardenburg
Helder proces met als resultaat een steeds duidelijker vraagstuk, inzicht in het traject, en een overzicht van partijen die de aandacht verdienen. Ontzettend zinvol dat NKC aangeeft waar je op kunt letten bij de verschillende partijen én dat de persoonlijke klik meegenomen wordt in het advies.
12 May 2026
Sybren
Monster
Omdat het uitzoeken van partijen die je kunnen ondersteunen in je primaire proces geen dagelijks werk is, hebben we de heren van het NKC om hulp gevraagd. Hier zit een bak met ervaring, kennis en contacten die ons begeleid hebben tijdens dit traject. Super!
8 April 2026
Patrick Dijkshoorn
Sliedrecht
Na het invullen van de vragenlijst werd er snel contact opgenomen om het proces en de vervolgstappen te bespreken. Na de intake werden verschillende pakketten aangedragen die ik zelf niet had gevonden, wat mij positief verraste. Na de kennismaking met de vijf pakketten volgde een vervolggesprek met het NKC waarin de keuzes rustig en inhoudelijk werden besproken. Het team liet duidelijk zien dat zij goed begrijpen wat de mogelijkheden van de verschillende pakketten zijn en wisten deze goed te koppelen aan onze specifieke casus. De contactmomenten heb ik als zeer prettig ervaren, zonder enige vorm van druk. Ik zou dit traject dan ook zeker aanbevelen.
7 April 2026
Elio
Zwolle
Wij hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. NKC heeft veel kennis over de markt. Geeft goed advies waarop je moet letten.
26 March 2026
Thijs van Hemert
Papendrecht
Wij zijn zelf geen IT’ers, maar het Nederlands Kennis Centrum heeft ons goed inzicht gegeven in de mogelijke matches en ze geven per mogelijke match (software systeem) aan wat de sterke punten en zwakke punten zijn van het systeem en bedrijf. Daarnaast geven ze aan welke vragen we kunnen stellen,. Dankzij hun expertise en duidelijke uitleg hebben wij uiteindelijk een match gevonden waar wij zeer tevreden mee zijn.
2 February 2026
Installatie Groep Hazerswoude
BENTHUIZEN
Van start tot einde duidelijke en persoonlijke communicatie en gerichte oplossingen.
22 January 2026
Arno
Lijnden
We waren bezig met het bekijken van een nieuw erp-systeem, maar door de vele aanbieders is het vaak appels en peren vergelijken. NKC helpt je door de keuze in te perken en koppelt je aan een aantal aanbieders, helpt met vragen opstellen betrouwbaarheid te checken en neemt je mee aan de hand helpt tussen tijds met evalueren. Ik persoonlijk heb het als zeer fijn ervaren om gezamenlijk te kunnen kijken naar een nieuwe aanbieder
19 January 2026
Wilma
Nieuw Buinen
Met het NKC een korte 'smakentest' gedaan. Op basis van een intake op verschillende terreinen meerdere 'smaken' gezien en mogen proeven. Daarmee ruimte gecreëerd in de hoofden van betrokkenen ook naar alternatieve oplossingen te kijken en op basis van onderbouwde besluitvorming stappen voorwaarts te maken. Met dank aan de kennis en ervaring van het NKC
24 December 2025
Timon
Amsterdam
Wij hebben het Nederlands Kenniscentrum ingeschakeld om ons te ondersteunen bij de selectie van een nieuw ERP-systeem. Zij hebben dit traject grondig en deskundig begeleid. Het team kent niet alleen de verschillende ERP-pakketten zeer goed, maar verdiept zich ook in de specifieke businesscase, waardoor je zeker weet dat de oplossing aansluit bij je organisatie. Dit is iets wat je als bedrijf zelf simpelweg niet op hetzelfde niveau kunt doen. We voelen ons uitstekend geholpen en kunnen nu met vertrouwen de volgende stappen zetten. We zijn er vrijwel zeker van dat we dankzij hun begeleiding het juiste pakket zullen vinden.
22 December 2025
Laura
Eindhoven
NKC is een bedrijf wat ons goed heeft geholpen met de orientatie voor een ERP-systeem. We hebben 4 matches toegestuurd gekregen waarvan allen voldeden aan onze eisen en wensen. Hierdoor hebben wij als bedrijf zijnde een goed inzicht gekregen wat wij benodigd zijn en welk bedrijf ons hier in kan voorzien.
10 November 2025
Daan
Ootmarsum
Toegankelijk geen Cowboys. Men weet waarover ze praten.
16 October 2025
Mark Dermois
Waspik
In onze zoektocht naar een nieuw ERP systeem kwam ik in aanraking met het Nederlands kenniscentrum, zij hebben een duidelijk traject en de kennis om tot een juiste keuze te komen.
6 October 2025
Ruud
Dordrecht
goed op weg geholpen in de voorbereiding met informatie waar je wat mee kan.
3 October 2025
Ben
Purmerend
Na aanvankelijke terughoudendheid van onze kant (gratis?, wat zit er achter), heel tevreden over de assistentie bij de selectie van voor ons geschikte software.
22 September 2025
Theun
Olterterp
Het Nederlands Kenniscentrum heeft ons uitstekend geholpen om met de juiste partners in contact te komen. Dankzij hun begeleiding en netwerk kunnen wij nu grote stappen zetten in de automatisering van onze processen. Wij zijn zeer tevreden over de ondersteuning en het resultaat!
17 September 2025
ellen
Almelo
Correcte begeleiding en uitstekende selectie van eventuele geschikte partijen om de samenwerking mee aan te gaan. Er werd in iedere face van het traject goed naar ons geluisterd en onze situatie is daarmee uitstekend in kaart gebracht. Hun onafhankelijke rol is duidelijk te merken en erg aangenaam om mee samen te werken. Zo kunnen wij uiteindelijk tot de keuze komen die het beste aansluit op onze onderneming.
12 September 2025
Jordey
Nijmegen
Wat een opluchting! Eindelijk een partner die ons helpt met de keuze voor een ERP-pakket. Wij waren de bomen en het bos allang kwijt en waren zelfs al in zee gegaan met een bedrijf die uiteindelijk de (blijkbaar niet duidelijke) verwachtingen niet waar kon maken. Nu zijn we inmiddels in gesprek met 2 partners voor een ERP-pakket waarvan wij het bestaan niet eens wisten, maar dat veel meer kan dan wij ooit voor mogelijk hadden gehouden. We hebben nu veel meer vertrouwen dat onze automatisering eindelijk van de grond gaat komen met een prima pakket dat goed bij ons past.
1 September 2025
Danielle
LEEUWARDEN
Ik was op zoek naar een stuk vervangende software. Tijdens het online zoeken kwam ik langs het kenniscentrum. Daar heb ik de gegevens ingevuld en ze kwamen een paar weken daarna bij mij in de lucht met een aantal opties. Ik had dit niet zo verwacht. Uiteindelijk hebben we via hen een nieuwe softwareoplossing aangedragen gekregen en inmiddels gecontracteerd.
19 August 2025
Stefan
Tilburg
Ons bedrijf is zeer goed geholpen door de professionals van het NKC! We konden snel antwoord verwachten als iets onduidelijk was en de pro-actieve opvolging naar de voortgang van het process voelde heel prettig. Het opstellen van een case verliep super efficiënt waardoor het vinden van een geschikte ERP partner zoveel soepeler ging.
23 July 2025
Nadine
Rotterdam
Goed uitgewerkte methode waarmee het NKC een analyse van de belangrijkste eisen en wensen van een ERP systeem doet. Zij hanteren een strak tijdschema, waardoor je snel tot de kern komt. De selectie van een aantal mogelijke leveranciers werd deskundig toegelicht en met een aantal aandachtspunten konden de demo's kritisch worden gevolgd.
22 July 2025
Harry Roewen
Hengelo
NederlandKennisCentrum heeft ons begeleid in het proces om tot een nieuw ERP pakket te komen. Ze hebben ons door het woud aan pakketten geholpen waardoor we uiteindelijk nu bij een goed passende top 3 zijn uitgekomen. Deze pakketten en hun serviceproviders zouden het alle 3 kunnen worden. We gaan nu zelf verder om te kiezen voor het best passende pakket. Zonder NKC waren we nooit in dit tempo en tot deze keuze gekomen. Er is veel kennis voorhanden bij NKC en de begeleiding hebben we als erg correct en prettig ervaren. Er werden goede tips gegeven die ons gaan helpen in het uiteindelijke selectieproces. Daarbij gaven ze duidelijk aan waar hun verdienmodel zit zodat daar geen verwarring over kon ontstaan. Kortom, een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een nieuw ERP pakket.
8 July 2025
Nico van Galen
Apeldoorn
De ervaring met NKC was erg prettig. Er was veel ruimte voor vragen, ze dachten mee en kwamen met een deskundig advies.
1 July 2025
Marit
Amsterdam
NederlandsKennisCentrum.
Voor relevante ICT-informatie op het juiste moment.
Oude Langendijk 25 b
2611 GL Delft