IDEAAL TANDARTS VERBONDEN AAN HHO
Wordt altijd “prettig “ geholpen
Er was een vulling losgeraakt. Ik heb dezelfde dag nog een nieuwe vulling gekregen.
Een prima ervaring.
gaat uitstekend om met mijn beperking geeft goed advies vriendelijk
Bijna alles prettig, behalve de wachtruimte. Zeer eenzijdige lectuur (alleen maar over auto's) en de ruimte straalt geen warmte uit. Veel kunststof. Deur moeilijk te openen met een rollator.
Een bezoek aan de tandarts is niet perse een feestje. Wel zo fijn als de behandeling dan kundig en vriendelijk plaatsvindt en het advies transparant en eerlijk is.
Zie score van de vragen.
er wordt duidelijk verteld wat de behandeling in houd
Alles wordt goed uitgelegd. Ik voelde me op mijn gemak.
Tandsteen verwijderen zeer zorgvuldig en met zorg Goede rustige benadering Goed advies
De preventie-assistente is erg vriendelijk en zeer kundig in haar werk. Voor de tandarts geldt hetzelfde. Een fijne praktijk!
Geen gaatjes! Netjes op tijd geholpen.
Super, snel en vriendelijk
Er worden alleen behandelingen gedaan indien dit echt nodig is.
Kon binnen 15 minuten terecht toen het klik-ondergebit van mijn man niet meer wilde klikken, is prima verholpen
ja hele fijne lieve zorgzame mensen!
Klantgerichte, persoonlijke, vriendelijke service
Fijne , met zorg werkende tandarts met een vriendelijke lach. Je voelt je op je gemak. Ik zit Vol vertrouwen over de behandeling van mijn gebit op de stoel.
Ik heb een fijne tandarts die houdt van 'voorkomen is beter dan genezen'. Mijn gebit wordt prima onderhouden! Hij houdt er ook rekening met mijn voorkeuren, zoals geen verdoving als het niet nodig is en geen overbodige mondfoto's. Ik beveel hem graag aan.
heel goed, vriendelijke,
Prettige praktijk
Na jaren angst, trauma en zoveel verdriet zelfs ern depressie door de tandarts. Eindelijk super blij met mijn tandarts Yasmine Tan. Ook super lief voor de kinderen.
geen commemnteaar