hele fijne lieve aardige mensen!!
Het contact met de tandarts en assistente ervaar ik als zeer prettig. Er wordt duidelijk verteld wat er gedaan gaat worden. Afspraken lopen zelden uit waardoor je niet onnodig lang hoeft te wachten. Voor de afspraak krijg je nog een reminder via de mail, ook dit ervaar ik als een fijne aanvulling.
Een reguliere controle afspraak. Maar met duidelijke voorlichting wat er gedaan moet en wat er gedaan kan worden. De keuze was geheel aan mij. Heel fijn.
xx
Ik ben vlug geholpen. Yasemin is erg kundig en betrouwbaar.
D3 tandarts (Rik) en assistente waren heel aardig voor mij, ik had alleen een controle, wel 3 kleine gaatjes maar worden snel weer gerepareerd, hij heeft mij een-twee-drie les gegeven over het goed onderhouden van mijn gebit, ben ik blij mee, groetjes Rita
Behandeling keurig op afgesproken tijd. Prima ontvangst en deskundige en prettige tandarts en assistente.
De administratie klopt niet altijd , soms zijn ze gewoon 'vergeten' dat je op de afspraak geweest bent .
Volgens afspraak
Na een paar nare ervaringen bij tandartspraktijken en niet op mijn gemak voelend, voelde ik mij hier op mijn gemak en mijn tandarts heeft het vertrouwen in een tandarts weer voor een gedeelte terug gegeven. Ze bespreekt en luisterd goed naar mij stelt mij op mijn gemak als het zo doorgaat dan heb ik mijn vertrouwen helemaal straks helemaal teruggevonden.
Iedere keer valt de rekening tegen. Daarom maar eens naar offertes gevraagd. Deze worden ook weer ruim overschreden. Laatste rekening was 600 euro voor 50 minuten werk. Kan dat allemaal niet wat beter en goedkoper ? Zou graag weten wie eigenaren zijn van de praktijk. Geeft website uiteraard geen antwoord op.
Controles en behandelingen prettig en professioneel
Tandarts onderzoekt meteen grondig als er klachten zijn en stelt dan mogelijke behandelingen voor. Behandeling was deskundig, blijkens de resultaten.
Dit bezoek betreft een halfjaarlijkse controle. Meteen tandsteen verwijderd.
Ik had mij gemeld i.v.m. problemen. Er is adequaat gehandeld.
Vriendelijk, luistert goed, geeft goede raad. Hoop nu op verbetering en minder pijn. Over 14 dagen terugkomen.
In het weekend is er een stuk kies afgebroken. Na het sturen van een email kon ik direct al op maandag terecht.
Ik word er altijd heel fijn geholpen. Men neemt de tijd en men is over het algemeen óp tijd wat wel zo fijn is als je in de wachtkamer zit.
Al jaren in deze praktijk naar volle tevredenheid. En de assistentes en dhr. R. Borgman vriendelijk en empatisch en duidelijk in wat ze doen en waarom. Helder dus.
zo fijne mensen!! heel blij mee
Fijne tandarts, fijne locatie. Alles oké.
Goed zoals altijd
Vriendelijk
Er wordt heel zorgvuldig met je omgegaan
Er wordt altijd uitgelegd en reken mee houden met waar ik last van heb.