Fijn ontvangen en duidelijk verhaal
Klantgericht en met gevoel. Dat is wat een tandarts moet hebben en Benner Brinkman heeft beide.
Goed contact , prettige behandeling, Luister naar de patiënt geeft duidelijk uitleg.
Proffesionele ontvangst, altijd even tijd om bij te praten.
Rustig, duidelijk wat er kan en waarom welke behandeling
Deskundige en respectvolle, attente benadering van de heer Borgman.
Ik kwam voor een controle maar er was ruimte om ook gelijk tandsteen te verwijderen waardoor ik geen extra afspraak hoefde te maken hiervoor.
Gewoon top, geduld aandacht en een goede uitleg
Correct-op tijd en efficiënt
Ik kom al geruime tijd in deze praktijk en ben altijd heel kundig en zeer vriendelijk door diverse medewerkers in de afgelopen jaren behandeld. Dit naar volle tevredenheid!
Prettige tandarts. Verteld en ligt toe wat er gaat gebeuren, waarom en hoe.
Ik ben heel erg tevreden
Prettige praktijk
Ondanks dat de meeste mensen niet graag naar een tandarts gaan is het zeer plezierig als je prettig wordt ontvangen. Dat de behandeling goed is en dat er meegedacht wordt. Dat vind ik heel belangrijk.
Geen opmerkingen.
Uitstekende behandeling
Prima communicatie, weten wat er aan de hand is. Je wordt goed geholpen
zie boven
tandsteen verwijderd en aansluitend 2 gaatjes gevuld
Ik kwam voor het eerst bij deze praktijk want ben onlangs verhuisd van Apeldoorn naar Bilthoven. Ik ben bijna 88 jaar dus niet meer goed ter been. De tandarts die mij heeft behandeld was heel zorgzaam en stelde mij gerust. Heel fijn. Ik wil eigenlijk vragen of ik bij deze tandarts mag blijven. Is dat mogelijk? IK ben even zijn naam vergeten. Het was een jongeman met bril. Rik Borgman? Met vriendelijke groet, Mevr. D. Westerink
Mijn tandsteenprobleem vereist een regelmatige behandeling door de mondhygiëniste; zij doet dat naar mijn volle tevredenheid, en sinds ik door haar behandeld wordt is mijn gebit niet verder achteruitgegaan.
Keurig op de afgesproken tijd, prettige ontvangst en behandeling, check gebit en schoonmaak ging prima.
Zie bovenstaande zin
Er is altijd aandacht voor de cliënten, er wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurt, en er wordt gewoon kwalitatief goed werk geleverd.