Prettige omgeving en fijn team
Tandarts Borgman heeft bij mij een moeilijke klus geklaard, erg tevreden over zijn deskundigheid en oplossing. Klasse!
Zie boven.
Vriendelijk, geven goed advies en kijken goed naar informatie van voorgaande afspraken.
Fijn en rustig gecontroleerd. Ook prima voor onze zoon van 6.
Merel is een heel kundig maar ook leuke en lieve tandarts. Haar assistente ook! Kroon perfect geplaatst! We hebben zelfs gelachen!
Ben blij met de goede uitleg over de behandeling
Goede uitleg Pijnloze verdoving (bijna!)
Wij zijn erg tevreden over de tandarts, preventie-assistente en de mondhygiënist.
Keurige kliniek, goede professionele tandartsen.
vervelend dat ik dit veld verplicht moet invullen, dat kan klantvriendelijker :)
Snel, rustig en duidelijk
Als zeer prettig
Ik ging voor controle en een vulling. het werden foto's en 4 vullingen. Verder in het algemeen over tandartsen vind ik dat je nooit weet wat ze declareren. Is een vulling defect door slecht werk van de tandarts zelf?? of is elke behandeling een nieuwe factuur? (geen garanties) Ik was teleurgesteld over de hoeveelheid herstellingen. laatste keren had ik goed gepoetst en geragd. en dan opeens foto's en 4 herstellingen. die overigens wel voorzichtig met beleid zijn geplaatst zodat het zonder verdoving kon.
Zowel de mondhygiëniste als de tandarts zijn zeer prettig in de omgang en uiterst deskundig. De assistente zorgde ervoor dat ik niet te lang hoeve te wachten voorafgaand aan de behandelingen.
Naar de tandarts gaan is voor mij geen pretje. Het is nodig, maar het geeft bij mij altijd spanningen. Ik lig nooit ontspannen in de stoel. De dames wisten mij een beetje te ontspannen door het gesprek aan te gaan. De behandeling werd hierdoor, naar mijn gevoel, vlot afgerond.
Top, beste tandartspraktijk die ik heb meegemaakt
Vriendelijke ontvangst, betrokken tandarts en assistente, deskundig
fijn geholpen.
Er was een stuk kies afgebroken waardoor ook zenuw bloot lag. Omdat het nog amalgaam vulling was werd hij meteen vervangen door witte vulling.
De hele behandeling was zeer professioneel, met een voor mij nieuw procédé qua kroon opmeten / 'afdruk' maken. Minpuntje was dat de noodkroon al na enkele dagen losliet, maar daarna snel afspraak kunnen maken om die weer vast te zetten, dat was prettig.
tandarts bekeek eerst de situatie en bedacht de mogelijkheden. die legde hij uit en concludeerde dat helaas niets meer mogelijk was. bereidde me voor op een kleine verdoving, die pijnloos was evenals het vervolgens uitsteken van de restanten van de getroffen kies. Het duurde met elkaar niet lang en was eigenlijk heel prettig. wel een groot gat. hij legde goed uit hoe ik met de situatie moest omgaan.
Klantvriendelijk, rustig
Er is alleen de halfjaarlijkse controle en gebitsreiniging uitgevoerd. Gelukkig was er geen verdere behandeling noodzakelijk.
Hebben in ons geval altijd een luisterend oor en geven goed advies.