Uitstekend, vriendelijk en professioneel
Ben vakkundig behandeld.
Tandarts Brinkman werkt snel en deskundig. De mondhygiëniste werkt ook zeer deskundig en geeft goed advies mbt onderhoud en reinigen gebit.
Geheel naar tevredenheid geholpen bij het plaatsen van een kroon.
Mijn tandarts heeft begrip voor mijn angst en gaat hier goed mee om. Laat mij in mijn waarde. Mijn tandarts is probleemoplossend en kijkt wat zij kan doen binnen mijn budget. De assistenten zijn schatjes, in voor een grapje en toch serieus. Kortom een top team!
Prettig
Meneer Borgman stelde me heel erg gerust en had veel geduld. Ondanks mijn angst voor de behandeling, kijk ik er achteraf niet vervelend op terug!
Ik kon met een acuut probleem snel terecht. Verschillende mogelijke oplossingen besproken en in goed overleg een keuze gemaakt. Reeël verhaal, niet mooier voorgesteld dan het is. Heel goed , zo hoort dat !
,vriendelijk, meelevend en adequaat
Prima uitleg over wat er ging gebeuren! Prima behandeling! Iedereen even vriendelijk!
Jasemin is een hele fijne en deskundige tandarts. Ze denkt echt met de patiënt mee. Lisa is daarnaast een hele fijne assistent
Tandarts en assistent zijn beide vriendelijk geven aandacht aan de patiënt en doen hun werk vakkundig.
kon snel terecht, erg vriendelijk, netjes, optijd en goed geholpen!
Ik zag op tegen ruim een uur met mijn mond open liggen voor een nieuwe kroon. Door de professionele samenwerking van tandarts én assistente was de klus idd met een uur pijnloos uitgevoerd en zelfs nog een naastliggende oude amalgaam vulling vervangen. Top!
goed en snel holpen,
Ik ben tevreden. Aardig en kundig personeel.
Ik zit al vele jaren bij deze tandartsenpraktijk met mijn hele gezin. We worden altijd op een uiterst professionele en prettige wijze geholpen.
Snel, zeer zorgvuldig vriendelijk
Alle mogelijke aspecten die belangrijk zijn voor mij bij een bezoek aan de tandarts waren uiterst positief.
Zeer vriendelijke en deskundige behandeling !!
De laatste keer is er al uitgelegd wat er nu voor behandeling zou gaan plaatsvinden. Het is goed en ontspannen gegaan. Ik ben er tevreden over.
Positief
Er is aandacht voor mijn zorgen en ik voel me vertrouwd alles te delen om tot juiste tandarts zorg te komen. Top team!
Op mijn gemak bij een vriendelijke deskundige tandarts
Zeer zorgvuldig behandeling in een aangename sfeer.