Top advocaat, heel betrokken

Ik heb een hele positieve ervaring met mevrouw Vennink. Ze heeft mijn neef bijgestaan bij een bezwaar tegen afwijzing Schengen visum, met succes.

Gewoon goed

Mv Vennik doet van zelf alles dat nodig is en met mooie advies , ik ben erg tevreden !

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Alleen was het heel moeilijk geweest om mijn Partner naar Nederland te krijgen. We zitten niet in de meest gebruikelijke situatie maar het is uiteindelijk toch gelukt. De aanhouder wint Het was super fijn om iemand te hebben die met je mee vecht voor een goede uitkomst. Een last minder in een al stressvolle periode.

Een professional met betrokkenheid

Margot Vennik is een echte professional die weet waar ze mee bezig is. Wat mij het meeste opviel, was haar communicatie. Ze reageert supersnel op e-mails en telefoontjes, wat in deze branche echt een verademing is. Helder en duidelijk, geen vage termen of ingewikkeld juridisch jargon. Je weet precies waar je aan toe bent. Bovendien houdt ze zich altijd aan haar afspraken. Als ze zegt dat ze iets gaat doen, dan doet ze dat ook. Geen verrassingen, gewoon eerlijk en betrouwbaar. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze gaat doen, en dat is precies wat je nodig hebt in stressvolle situaties zoals deze. Kortom, ik ben ontzettend blij dat ik Margot Vennik heb ingeschakeld. Haar expertise en betrokkenheid maken het verschil. Aanrader!

Excelente service!

Korte lijnen in communicatie. Duidelijk uitleg en goede begeleiding in het proces.

Goed geholpen

Goed geholpen dank u wel

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Ik ben supper goed geholpen door mevrouw Margot vennik, een supper advocaat en een echte aanrader.

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Woorden schieten mij te kort.

Ik en mijn partner willen Margot Vennik bedanken voor haar inzet die zij heeft gevoerd voor ons. Het visum van mijn partner was al 2x afgewezen en dankzij Margot´s inzet, advies en kennis heeft mijn partner toch zijn visum gekregen. Ook heeft zij ons bijgestaan bij het verkrijgen van een MVV voor mijn partner. Nogmaals hartelijk dank namens Ferdinand & Ponnilijem Rotterdam

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Geweldige service en behulpzaam!

De zaak is met succes afgerond. Gedurende de zaak was alles duidelijk en was Margot behulpzaam.

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Top advocaten op wie je echt kan rekenen.

Advocaten die je vanaf het begin tot het eind begeleiden., Ondersteunen maar ook goed advies geven. Zij houden je op de hoogte van de stand van zaken en zo kan je het hele proces goed volgen.

Succesvol

Wij zijn heel fijn en ook wel snel geholpen elke keer en de communicatie en adviezen waren ook uitstekend, niks op aan te merken!

Echt professioneel

Heb via vrienden contact gehad met deze advocaat...ze zijn zo lief en vriendelijke. Nemen contact op met je om je alles duidelijk uit te leggen wat er kan en moet gebeuren en wat je kan verwachten. Ze zijn super betaalbaar.

Top advocaat

Ik ben zeer tevereden van mijn advocaat Leijla Ibisevic , Kost tijd maar uitslag was perfect. We zijn echt dankbaar.

• Geholpen door: mr. Lejla Ibisevic

Hele goede support van hun

Ze hebben mij geholpen met de rechtszaak omdat vriendin al twee keer werd afgewezen voor haar toeristen visum, ze had het heel goed voorbereid en we kregen gelijk van de rechter het heeft mij niets gekost. Bij het aanvragen van een MVV heb ik het via haar laten lopen en de wonderen zijn de wereld niet uit binnen een maand heeft de IND uitspraak gwdaan dat ze haar MVV mag opgalen, ze heeft mij ook geholpen met het invullen van het document wat de Surinaamse Ambassade vraagt.

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Margot Vennik is een specialist op het vreemdelingenrecht

Margot Vennik heeft mij en mijn toenmalige vriendin in 2018/2019 uitstekend geholpen toen de IND haar eerste Schengen visum weigerde af te geven. Mijn vriendin is nu mijn vrouw en bij de aanvraag procedure voor de MVV heeft zij mij in 2023/2024 wederom heel goed bijgestaan. Zoekt u een advocaat in een geschil met de IND is zij degene die u uit de brand kan helpen. Ze is een zeer betrokken en kundig advocaat.

• Geholpen door: mr. Margot Vennik

Snel, flexibel, vriendelijk en resultaat

Vriendin, nu partner, zonder problemen door de IND geloodst.

• Geholpen door: mr. Lejla Ibisevic

Uitstekend geholpen met het verlengen/wijzigen van verblijfstitel

Mijn partner en ik zijn Mr Vennik enorm dankbaar. Wij zijn uitstekend begeleid en geïnformeerd door Mr Vennik. Heel erg meedenkend en positief. Wij hadden ons geen betere advocaat kunnen bedenken!

Uitstekend!

We konden altijd terecht met onze vragen en zijn tot het laatste moment heel goed begeleid door mevrouw Margot. Hartelijk dank voor alles!

Top advocaat

Afwijzing van visum van ons Neefje, contact gemaakt met Advocatenkantoor. Heeft ons top geondersteund en uiteindelijk de visum toegekend gekregen. Dank hiervoor en zou haar zeker aanraden mr. Vennik.

Top advocaat

Weet wat ze doet en doet het heel goed!

• Geholpen door: mr. Lejla Ibisevic

Gaat de Extra Mile omdat ze dat wil, niet omdat ze moet. Aanrader!

Margot heeft ons bijgestaan in een lang slepende zaak waar de overheid in China niet mee wilde werken en extreme vertragingen in bij de IND ook niet hielpen. Margot is tijdens de hele periode zeer hands-on geweest, bv regelmatig bellen, heel snel antwoorden op emails, meedenken, emphatisch en vakkundig. Zelfs wanneer ziek of vrij. Ze heeft ook nog succesvol een dwangsom geregeld, waardoor financieel gezien we na aftrek juridische kosten we netto zelfs nog geld over houden. MVV is nu geregeld en we zijn heel blij dat we Margot hebben gevonden en zo ons heeft bijgestaan. Alles 5 sterren!

Positieve ervaring

Mijn man en ik zijn heel blij dat wij u gevonden hebben op het internet. Nadat wij onze situatie bij u hebben voorgelegd bent u meteen voor ons aan de slag gegaan. U heeft ons goed geïnformeerd en u heeft op tijd alle gevraagde stukken verstuurd. Wij zijn daarom ontzettend dankbaar en tevreden en zullen zeer zeker u aanraden aan mensen die uw hulp ook goed kunnen gebruiken. Dank u voor alles

• Geholpen door: mr. Lejla Ibisevic

Super goed en snel geholpen

Mevrouw Ibisevic was betrokken en deskundig en via what's app hadden we makkelijk en direct contact. We waren super blij met haar adviezen en zijn haar heel erg dankbaar voor de hulp bij de geslaagde MVV partner procedure

• Geholpen door: mr. Lejla Ibisevic

Fijne advocaten en goed bereikbaar

Voor het eerst hebben wij gebruik moeten maken van een advocaat voor het maken van een bezwaar. Wij wisten zelf niet waar we moesten beginnen. Heel fijn geholpen door mr. L. Ibisevic. Ook duidelijk verteld wat we moesten doen en wat we konden verwachten. Goed bereikbaar voor vragen. Overal een hele fijne ervaring!

Aanrader

Mr. Lejla Ibisevic is een absolute aanrader als je een professionele en kundige advocaat zoekt! Kwaliteit is uitzonderlijk hoog.

Burgwal 91

2011 BC Haarlem