De jongens van Kozijnenhuis hebben hier in 4 dagen de complete woning voorzien van kunststof kozijnen en een nieuwe achterdeur. Professioneel in hun werk en aardige mannen, heel relaxed maar toch vlot. Ook binnen 5 maanden na offerte geplaatst wat bij andere aanbieders toch wel minimaal 1,5 jaar duurde. Wij zijn tevreden!

Fijn contact, echte professionals

Het contact met Chieljan was zeer prettig. De kozijnen konden aanzienlijk eerder worden geleverd dan bij concurrenten en zijn in twee dagen door zeer vriendelijke en kundige monteurs geplaatst. De nieuwe vensterbanken bogen ons inziens iets teveel door en hiervoor is direct een nieuwe afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen. Aanrader!

Heel goed rn betrouwbaar bedrijf is het Kozijnhuis

Wij hebben gekozen voor kozijnenhuis omdat ze kwaliteit kozijnen en deuren leveren. Goede adviezen. Ook werd de installatie door zeer bekwame vakmensen uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.

Kwaliteit prijsverhouding uitstekend

Adequaat montageteam en bijzonder aardig. Chieljan is een contactpersoon die geduldig is ,meedenkt en bereikbaar voor lastige vragen .

Geolied team. Netjes gewerkt

Prettige samenwerking van kennismaking tot afwerking. Mooi resultaat

Heel blij met onze nieuwe schuifpui

Tijdens onze zoektocht naar een installatiebedrijf voor een nieuwe schuifpui zijn wij uitgekomen bij het Kozijnenhuis. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed en de professionaliteit en persoonlijke benadering is top! De installateurs zijn kundig, netjes en zeer vriendelijk. Al met al een hele fijne ervaring!

Erg tevreden

Top bedrijf!

Geweldige vriendelijke vaklui, allemaal zeer snel en goed geplaatst en zeer mooi afgewerkt. Ze hebben heel netjes gewerkt. Tijdens slecht weer worden vloeren beschermd tegen viezigheid. En alles wordt netjes schoongemaakt. Geen rommel. Eindresultaat is boven verwachting.

Goede ervaring.

De werkzaamheden werden snel en kundig uitgevoerd. Prettige mensen die de kozijnen hebben geplaatst.

Ze hebben 2 dagen uitgetrokken voor het plaatsen van 3 deuren en een kozijn. Dit ging als een speer. Erg vakkundig en aardige mensen.

Betrouwbaar

Komen afspraken na en denken mee

Correcte levering en plaatsing

Vanaf het begin tot einde goed, heb redelijk wat prijzen vergeleken en het was de combinatie van de mate van professionaliteit met een nette prijs waarom ik voor Kozijnenhuis heb gekozen. Alles is netjes en binnen de termijn uitgevoerd.

Nette deuren en schuifpui geplaatst

We hebben voordeur en achterdeur gelijk met nieuwe schuifpui geplaatst. Erg tevreden en nagenoeg geen kleurverschil met bestaande kozijnen.

Goede prijzen en netjes geplaatst

We zijn erg tevreden

Vlot gewerkt en prima resultaten

Goed werk geleverd en niet te lange doorlooptijd.

Een aanrader!

Wij zijn dik tevreden over het geleverde product. Kwaliteit en uitvoering tip top in orde! Een aanrader wat ons betreft

Goede klus mensen goed afgewerkt helamaal top.

Goed bedrijf met vakmannen in dienst.

Het Kozijnenhuis is zeer prettig in de samenwerking. De mensen geven vakkundig advies en komen de gemaakte afspraken na. Het materiaal is van goede kwaliteit en de afwerking naar volle tevredenheid. De monteurs zijn vriendelijk, hebben verstand van zaken en werken netjes af.

Reactie van het bedrijf

Dag Ben. Hartelijk dank voor deze mooie review, wij wensen je veel wooncomfort van jullie nieuwe Schuco raamkozijn en solide achterdeur. Wanneer wij je in de toekomst van dienst kunnen zien dan horen wij natuurlijk graag van je. Met vriendelijke groet, Team Kozijnenhuis

Goede communicatie en nette installatie

Goede communicatie, duidelijke informatie en nette installatie.

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, Hartelijk dank voor deze mooie review, wij wensen je veel wooncomfort van jullie nieuwe Schuco kozijnen. Wanneer wij je in de toekomst van dienst kunnen zien dan horen wij natuurlijk graag van je. Met vriendelijke groet, Team Kozijnenhuis

Goed contact, professioneel team en goede afwerking

Het contact met Kozijnenhuis was prettig. De offerte was snel en uitgebreid. Levertijden waren sneller dan andere bedrijven. De montage ging soepel, het team was professioneel en secuur. Kleine aanpassingen (omdat de afwerking net niet naar wens was), werd dezelfde week nog opgelost.

Een aanrader!

Super eindresultaat, snel, opgeruimd, secuur en netjes gemonteerd!

Mooie goede service. Top

Goede service en net werk!

Komen optijd volgens afspraak, letten goed op de spullen van klant en leveren goed werk.

Fijne communicatie en aflevering!

Heel goed contact kunnen hebben en snelle en nette afwerking. Vriendelijke mensen!

Een zeer goede ervaring

Vanaf het eerste contact was het goed, ChielJan was ons contactpersoon, hij heeft verstand van zaken en hij is altijd goed bereikbaar of belt heel snel weer terug als je met vragen zit. Het montageteam zijn professionals die vakkundig en netjes de oude kozijnen eruit halen en de nieuwe erin zetten. Het kozijnenhuis is een echte aanrader

Over Kozijnenhuis

Het Kozijnenhuis is leverancier van hoogwaardige gevelelementen van het Duitse topmerk Schüco. Wij leveren kozijnen op maat en staan garant voor een vlotte service, vakkundig advies en concurrerende prijzen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.