Na een goed eerste gesprek een trap uitgekozen en ingepland. De trap is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden. Hij ziet er prachtig uit, ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom; ik raad dit bedrijf aan mocht je op zoek zijn naar een trap!
Beste Thomas, Goed om terug te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad bij CPI trappen. De trap is zeker mooi geworden. Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Aardige kundige monteurs, telefonisch ook goed geholpen. Eindresultaat trap prima.
Beste Danny, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm. Goeie communicatie en vakmensen is waar wij voor staan. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Beste Martin en Ria, Wij waarderen het zeer dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Dank hiervoor. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Bedrijf is gemakkelijk te benaderen, hierdoor kon ik mijn wensen goed kenbaar maken en bespreken. Inmeetservice en montage waren ook prima, met een vrij korte doorlooptijd op de trap en een middagje montage zat de nieuwe trap erin. Trap zelf ziet er keurig uit cnc werk is vrij precies waardoor hij amper kiert.
Beste Ryan, Fijn dat u het contact met ons als goed heeft ervaren. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, CPI trappen
The quality of the stairs and the service are the best. I really recommend them.
Dear Yarmenta, Thank you for all the nice compliments. We appriciate the time and effort you took to judge us. Yours sincerely, team CPI trappen
Ich habe eine Treppe gekauft. Alles wie vereinbart pünktlich angekommen. Ich bin sehr zufrieden.
Liebe Salameh, Danke für das nette Kompliment. Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Mit freundlichen Grüßen, team CPI trappen
De dichte eiken trap was netjes gemaakt en vakkundig geïnstalleerd.
Beste Dennis, Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor de complimenten. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Mijn wensen waren niet alledaags, een degelijke trap bij mijn boot, weerbestendig, antislip, bordes en leuningen waardoor ik veilig, ook met de handen vol aan en van boord kan stappen. Er is goed meegedacht en het eindresultaat is ernaar. Top. Heel erg tevreden!
Beste Marjo, Dit soort projecten zijn voor CPI trappen erg leuk om te maken. Inderdaad niet alledaags, maar zeker leuk om te mogen maken. Veiligheid boven alles. Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Beste Zeevastgoed, Bedankt voor het mooie cijfer dat jullie ons geven. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite hebben genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Ze hebben de trap ingemeten en geplaatst. Er word mee gedacht in oplossingen. Ze leveren mooie producten en ze werken netjes
Beste Bram, Bedankt voor de complimenten naar ons bedrijf en de mensen die er werken. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Trap was iets hoger door andere hoogte maat van de nieuwe vloer. Vakkundig opgelost en je merkt er niks van. Trap is super
Ontzettend goed geholpen vanaf het eerste moment. Super klantgericht en flexibel (ook toen het net even allemaal anders werd dan eerder door onze aannemer gecommuniceerd). De trap is perfect geplaatst door Richard!
Beste Felix, Wat een mooie complimenten geeft u ons. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. En fijn dat wij samen hebben kunnen schakelen toen het even anders werd. Met vriendelijke groet, Team CPI trappen
Weleens moeilijk telefonisch te pakken te krijgen. Maar prima werk afgeleverd.
Beste Gerda, Wat vervelend dat u het telefonisch contact als moeilijk heeft ervaren. Wij streven ernaar om iedereen zsm te woord te staan. Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen en wij waarderen de feedback. Hierdoor leren wij ervan en kunnen wij de service verbeteren. Fijn dat u tevreden bent met de trap. Veel loop plezier! Met Vriendelijke Groet, Team CPI Trappen
Prettig en vriendelijk geholpen , we kunnen weer veilig de trap op
Beste Nan. Ottevanger, Veiligheid boven alles. Goed dat wij dit samen met u hebben bereikt. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Zeer snelle levering en montage van een halve slag trap. Ook de montage verliep zeer vakkundig.
Beste Gerard, Bedankt voor de mooie complimenten. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijk groet, team CPI trappen
Binnen de kortste en in de drukste tijd van het jaar 'december' hebben CPI trappen een prachtige trap kunnen leveren en installeren. Wij zijn erg blij en super tevreden met de samenwerking! En raad ik ze iedereen aan.
Beste Violetta, Sinterklaas, Kerst, oud en nieuw en een mooie nieuwe trap. Dat kan allemaal. Fijn dat wij u een goede ervaring hebben mogen geven. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
super netjes werk geleverd en gezellig samen opgebouwd, helemaal top
Beste Julian, Bedankt voor de mooie complimenten en de gezellige samenwerking tijdens het monteren. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Zeer klantvriendelijk, en komen afspraken na. Meten netjes in, en maken een perfecte trap op maat!
Beste Sander, Fijn om terug te lezen dat u zeer tevreden bent met uw nieuwe trap. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
IK heb nu een heel mooie trap de afspraken werden netjes na geleefd
Beste Nolly, Dat is een mooi compliment om te krijgen. Ook nogmaals bedankt dat wij bij u foto's hebben mogen maken van de trap. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Onlangs onze trappen laten vervangen. hierbij zijn we goed geholpen en geadviseerd, met als resultaat 2 mooie trappen.
Beste bas, Bedankt voor de complimenten. Wij streven altijd naar dit resultaat. Bedankt dat u de moeite en tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Erg prettig contact tijdens het gehele proces, van uitzoeken tot oplevering. Zeker een aanrader. Onze complimenten.
Beste Hans, Fijn dat u het contact tijdens het proces als prettig heeft ervaren, dit doet ons goed. Wij waarderen het ook enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, team CPI
Wij waren met spoed naar een trap op zoek, vanwege nare ervaringen met een andere leverancier. CPI trappen leverde met spoed eerst een noodtrap en kort daarna de definitieve trap, zodat we veilig konden verbouwen en tijdig verhuizen.
Beste Martin, Wat leuk dat u onze eerste klant is die ons beoordeeld heeft. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen. Wij zijn blij dat wij u een positieve ervaring hebben mogen geven na een vervelende ervaring. Dit is ook waar wij voor staan. Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Simon Stevinstraat 6
3291 CA Strijen