Fijn om te horen, dankjewel Joost!
Dat is wederzijds Martijn, bedankt voor de mooie review!
Wat een fijne feedback, dankjewel Anne Marie!
Fijn Sereni, bedankt voor je review!
Geweldig om te horen Carolien, dankjewel!
Wauw, bedankt voor deze mooie review René! Graag tot de volgende keer.
Goed om te horen, dankjewel Stephan.
Super, heel erg bedankt Dorine en tot de volgende keer!
Heel fijn om te horen dat The Originals in de smaak is gevallen, Harold. Dankjewel voor de mooie review.
Wat een mooie woorden Frank, dankjewel en graag tot een volgende keer.
Duidelijke taal Denny, bedankt!!
Dankjewel voor de mooie woorden Ricky, tot een volgende keer!
Goed om te horen, bedankt voor je review Jacqueline.
Super Silvia, dankjewel en tot een volgende keer!
Fijn om te horen, Robert. Bedankt voor je review!
Superbedankt Robert, tot snel!
Hoi Coen, zoals ook telefonisch besproken vinden we het heel spijtig dat je niet tevreden was over de avond. We gaan het terugkoppelen aan de artiest. Hopelijk hebben jullie toch een fijne dag gehad!
Hoi Stefan, dankjewel voor deze positieve review! Hopelijk tot in de toekomst.
Originele beoordeling
Dankjewel voor jullie aanbeveling DJ service!
Bedankt voor deze mooie recensie Romy!
Dankjewel voor je boeking en het schrijven van de review, Jeanine!
Originele beoordeling
Goed om te horen, dankjewel Rick!
Ontzettend bedankt voor deze mooie review Petra!
Wat fijn om te horen Marcia, bedankt!
Dankjewel voor de fijne samenwerking Erik!
BENZ Agency is een full service artiestenbureau voor het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Naast dat wij het exclusieve boekingskantoor zijn voor diverse Nederlandse artiesten en bands, kijken we ook breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken. Ons toegewijde team gelooft dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken.