Heeft een totaal van 255 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment94%
Uit de reviews blijkt duidelijke communicatie en vriendelijk personeel centraal te staan. Het boekingsproces verloopt vlot en betrouwbaar. De artiesten leveren professionele en boeiende optredens. Over het geheel genomen krijgt de service een positieve beoordeling voor betrouwbaarheid en samenwerking.
Sterke punten
Duidelijke en snelle communicatie
Vriendelijk en professioneel personeel
Betrouwbare en stipte uitvoering
Gebaseerd op 13 reviews
Trio Roept U Maar
Voor ons 30-jarig jubileumfeest hebben wij gekozen voor Trio Roept U Maar, en dat bleek een uitstekende keuze. Het optreden was fantastisch en zorgde voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens ons buitenfeest.
Het trio is professioneel, enthousiast en weet het publiek op een leuke manier te betrekken. De muziek was gevarieerd, sfeervol en perfect afgestemd op de gelegenheid. Onze gasten hebben enorm genoten en we hebben veel positieve reacties ontvangen.
Dankzij Trio Roept U Maar is ons jubileumfeest een onvergetelijke dag geworden. Wij bevelen hen van harte aan voor ieder feest of evenement!
1 June 2026
8 July 2025
Erik
Veenendaal
Geweldig!!
Goede en snelle afhandeling, fijne samenwerking met Conny.
Davy keys, top act!!
8 July 2025
Arthur
Blaricum
Professionele agency om mee samen te werken
Snel schakelen, korte lijnen, fijne en duidelijke communicatie bij het boeken van artiesten.
7 July 2025
Danny van den Bergh
Rijswijk
Reactie van BENZ Agency B.V.
Fijn om te horen, Danny, dankjewel!
Prettig contact en snelle reacties!
Voor het boeken van een aantal artiesten heb ik contact gehad met Puck van Benz Agency. De samenwerking is mij uitstekend ervaren. Met snelle reacties, goede bereikbaarheid, heldere communicatie en de geleverde diensten kan ik Benz Agency van harte aanbevelen.
Kaj
Ruurlo
Reactie van BENZ Agency B.V.
Dankjewel voor je mooie woorden, Kaj.
Wat zijn wij blij met de service van Benz! Duidelijke afspraken en vriendelijke service.
Ad
Krommenie
Reactie van BENZ Agency B.V.
Daar zijn wij ook blij mee, bedankt Ad!
Van eerste afspraak tot einde feest; top!!
Conny en Bas hebben goed meegedacht met hetgeen wij voor ogen hadden voor de opening van ons kantoor.
Met name de muzikanten die door het kantoor liepen en de band waren echt super!!
Katja
Uden
Reactie van BENZ Agency B.V.
Heel fijn om te horen, dankjewel Katja.
top geregeld
een aanrader.
17 June 2025
Koen
heusden
Top, dankjewel Koen!
Sven was gewoon top!
Goede communicatie, top optreden!
14 June 2025
Jacco
Maasland
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor deze top beoordeling Jacco!
Artiesten waren perfect op tijd. Vriendelijk, en zeer beleefd. Ook de het snelle schakelen met sjoerd was zeer prettig.
14 June 2025
Nick
Amsterdam
Reactie van BENZ Agency B.V.
Blij om dat te horen, dankjewel voor je review Nick!
ok
Goed optreden maar te laat.. Naar meerdere malen verzoek van onze collega ging ze pas tegen 00:30 uit, en het event moest om 01:00 sluiten. De geluidsman was op tijd maar wilde nog niet inprikken.
Wij snapte niet goed waarom want tijd is tijd!
8 June 2025
Jeroen
Kerkdriel
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor je review Jeroen. We hebben inmiddels helderheid wat de situatie was en fijn dat het optreden alsnog geslaagd was.
Onvergetelijk
Ons feest van 30 mei 2025: (ik neem jullie even mee in mijn droomavond)
- 25 jaar verkering
- partner gaat met 1 september a.s. pensioen
- alle gasten waren binnen om 19.15u
- als verrassing voor onze gasten kwam Maris op om 19.30u als bruid aan de arm van haar vader. (Herman heeft 5 minuten vóór de ceremonie haar vader om haar hand gevraagd en of hij haar wilde weggeven)
- Dus getrouwd
- Heerlijke feestavond gehad. Inclusief het laatste uur met foam led lichtstaven! Met alleen maar gezelligheid en leuke mensen en de feestelijke muziek werd gedraaid door 2 top DJ’s Jacco Silver & René Verkerk (bekend van o.a. Radio 10)
Beide inmiddels onze huis DJ’s!
** om 23.30u kwam de allerleukste Sven Versteeg ons feest afsluiten.
Dat was perfect en zooooo leuk verrassend voor onze gasten.
Ik heb nog een kort duetje met Sven mogen zingen. Zooooo leuk!!!
Wij zijn écht gek op Sven. Hij treedt veel in onze omgeving op. Sven is lekker normaal en een doodgewone jongen die natuurlijk onze zoon had kunnen zijn. Hij maakt altijd even contact met zijn publiek. Herkent mensen. Dat maakt hem zo toegankelijk, persoonlijk en juist zo leuk als persoon en artiest. Hopelijk houdt hij dit vast. Dat charmeert hem enorm!!!
Wij hebben op dit moment heel veel foto’s en filmpjes binnen via smartphones whats App van diverse gasten ontvangen. Beeldmateriaal van de fotograaf en cameraman zal het nog wel enige tijd kunnen duren voordat we iets binnen krijgen.
Wij hebben wel de vraag: mag ik wel het e.e.a. op social media plaatsen? Ik las iets in jullie document… maar wil het graag plaatsen met goedkeuring uiteraard.
*** Willen jullie dat nog laten weten?
Veel dank voor alles! Het makkelijke en snelle contact met jullie en de betrouwbaarheid van jullie en Sven!!
Willen jullie het e.e.a. aan Sven overbrengen?
Hartelijks en warme groetjes,
Herman Rutten en Mariska Rutten - Sieverts
6 June 2025
Mariska
Noord-Scharwoude
Reactie van BENZ Agency B.V.
Dankjewel voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review, Mariska! Wat fijn dat jullie zo genoten hebben. Uiteraard mogen de foto's en filmpjes gewoon op Social Media. We hebben het ook naar Sven doorgestuurd. Geniet nog lekker na.
prima bedrijf en communicatie
senna heeft een prima vertolking gedaan en publiek op professionele wijze toe gezongen. Benz agency prima bedrijf om mee te werken.
4 June 2025
Ronny
Weerselo
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor je review, Ronny!
Snel en duidelijk contact
Fijn contact en alles werd duidelijk uitgelegd. Helaas was er tijdens het boeken geen mogelijkheid om eerder op de avond het optreden te hebben, maar op de avond zelf bleek dat Senna zeker eerder kon en ook graag eerder wilde ivm een flinke reisafstand. Hier had even overleg over moeten zijn, maar helaas niet gebeurd. Dit is ook erkend door benz dus dat is fijn. Al met al een super leuk optreden!
31 May 2025
Hans
Wergea
Reactie van BENZ Agency B.V.
Goed om te horen dat het optreden geslaagd was en dankjewel voor je feedback.
Meedenkend, flexibel.
Denken prima mee en creatief in het proces richting het optreden.
Erwin
Valkenswaard
Reactie van BENZ Agency B.V.
Dankjewel voor het schrijven van een beoordeling, Erwin!
Top geregeld
Lars
Breda
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor je review Lars!
Fantastisch
Dankzij Mara Julia was de bruiloft een geweldige dag.
Ine
's-Hertogenbosch
Reactie van BENZ Agency B.V.
Fijn om te horen, ontzettend bedankt Ine!!
Altijd goed geregeld bij benz!!!
Altijd fijn om bij benz te boeken
25 May 2025
Edward
reeuwijk
Reactie van BENZ Agency B.V.
Daar zijn we blij mee, dankjewel voor je review Edward!
Top!
Eerste ervaring met benz is top, niks op aan te merken!
25 May 2025
Maud
Volkel
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt Maud, hopelijk tot de volgende.
Uitekend
21 May 2025
Marco
Zaandam
Reactie van BENZ Agency B.V.
Dankjewel voor deze top review Marco!
Top!
Fijne communicatie en een zorgeloze weg naar het event toe.
21 May 2025
Pieter Smit
Lake Seven
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor de mooie woorden Pieter, bedankt.
Wat een professionals !
Het trio van 'Roept u Maar' maakte de feestavond compleet.
Wat maken zij er een feestje van. De prachtige stem vd zanger en de muzikale begeleiding zijn geweldig om naar te kijken en te luisteren.
19 May 2025
Marijke
Voorschoten
Reactie van BENZ Agency B.V.
Heel fijn om te horen, bedankt Marijke!
Goed geregeld
11 May 2025
Mark
Zoetermeer
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor het achterlaten van een review, Mark.
Helder, professioneel en gewoon goed geregeld
De mensen van Benz weten waar ze mee bezig zijn en zijn goed in het meedenken en geven van advies.
7 May 2025
Barry
Almere
Reactie van BENZ Agency B.V.
Dankjewel voor het schrijven van deze mooie review Barry!
Perfecte & snelle service
Inmiddels al meerdere artiesten geboekt via BENZ. Denken mee en zoeken naar alternatief als iets niet mogelijk is.
7 May 2025
Wouter
Assendelft
Reactie van BENZ Agency B.V.
Bedankt voor de mooie woorden Wouter, tot de volgende.
Review overzicht
Positief sentiment94%
Heeft een totaal van 255 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over BENZ Agency B.V.
BENZ Agency is een full service artiestenbureau voor het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Naast dat wij het exclusieve boekingskantoor zijn voor diverse Nederlandse artiesten en bands, kijken we ook breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken. Ons toegewijde team gelooft dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken.