Erg duidelijk.

Ik heb Lisa erg duidelijk gevonden. Ze pakte door als het noodzakelijk was en maar was ook erg medelevend. Het was een moeilijk traject. Veel emoties, die afspraken niet gemakkelijk maakten. Maar we zijn er uiteindelijk wel uitgekomen. Mijn dank hiervoor Lisa.

Eerlijk, oprecht, daadkracht!

Dank je wel Lisa voor je fijne begeleiding tijdens een hele nare periode. Door jouw manier van doorpakken is het allemaal toch vrij snel en goed afgerond.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Een fijne anker in een vervelende situatie

Scheiden is een vervelende ervaring, waarin het moeilijk is emoties van gezond verstand te scheiden. Lisa heeft met haar ervaring, kunde en empathisch vermogen ons heel fijn begeleid. Er was zeker ruimte voor alle emoties. Soms ook een faire spiegel voorgehouden gekregen. Uiteindelijk is er een goed ouderschapsplan waarin de kinderen centraal staan gekomen. Dank je wel Lisa. Mvgr Filipe van den Borne

• Geholpen door: Lisa Hermus

Het had niet beter kunnen verlopen

Ik ben blij dat ik geen advocaat nodig heb gehad. Het was zeker niet makkelijk. Maar een mediator maakt het een stuk makkelijker dan een advocaat.

Prettige en deskundige begeleiding

Lisa heeft ons heel goed geholpen bij onze scheiding. Ze is deskundig en had goed in de gaten wat wij nodig hadden. Wij raden haar zeker aan als mediator als je uit elkaar gaat.

Taalstraat 40

5261 BE Vught