Prima eerste ervaring met Lisa

Wij hebben destijds de mediation bij een con-collega van Lisa gedaan. Via via bij Lisa uitgekomen. Dit is ons goed bevallen! Ze is vooral heel duidelijk. Je kunt alles vragen/bespreken. Veroordeeld niet. Zegt wat ze doet, doet wat ze zegt. En heeft snel tijd. Wanneer nodig zouden we zeker teruggaan naar haar.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Juiste afhandeling van onze scheiding met oog voor beiden

Mijn ervaring is dat Lisa op de juiste manier rust heeft weten te brengen in de spanningen die wij gedurende de afgelopen maanden hebben gehad met de scheiding Namens Wil en Mariette wil ik u bedanken voor een goede service

Top kwaliteit

Professionele snelle hulp. Top kwaliteit!

Snel en professioneel hulp

We zijn uitstekend en snel geholpen Met hele goede tips Nogmaals bedankt Gr Dorothee

Zeer prettig en constructief

Zeer prettig en constructief en zeker ook ruimte voor de gevoelswereld. Complimenten!

• Geholpen door: Lisa Hermus

Ik heb het als heel prettig ervaren.

Fijn dat zulke mensen er zijn. Die je zo goed helpen in een moeilijke periode van je leven. Nogmaals erg bedankt voor alles Lisa

Super fijn van A tot Z geholpen door Lisa

Ik zou iedereen Lisa aanraden als Mediator.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Praktische ondersteuning in de scheiding

We hebben Lisa ingeschakeld om onze scheiding te begeleiden. In een zestal bijeenkomsten hebben we stap voor stap alles doorgenomen en lichtte Lisa alle keuzes toe. Daarna hadden we in goede harmonie ons ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant opgesteld, waar we allebei achter staan. Lisa houdt het praktisch en communiceert duidelijk. Zelf hadden we dit nooit zo snel en zonder discussies voor elkaar gekregen.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Prettige zakelijk maar ook persoonlijk

We zijn heel goed geholpen met een nette oplossing voor beide partijen.

Direct

Eerlijk en zeker niet partijdig

• Geholpen door: N.v.t.

Onpartijdig, duidelijk en direct.

Hele fijne begeleiding

Enorm dankbaar voor de lieve en deskundige hulp van Lisa

Deskundig en respectvol

Gaf goede uitleg. Had respect voor onze meningen. Dacht mee.

Was super goed

Mijn ervaring met Lisa was super goed, en met alles goed geluisterd tot laatste punten. Dank u wel voor alles

Ervaren, professionele mediator

Wij zijn prettig en professioneel door Lisa geholpen bij het doorlopen van het scheidingsproces. Mocht je het nodig hebben, raden wij Lisa zeker aan.

Helemaal goed

Van a tot zo goed begeleid.

Professionele en kundige mediator

En bovendien erg betrokken en vriendelijk. Daardoor voelden wij ons erg op ons gemak.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Lisa heeft ons heel goed geholpen

We dachten eerst dat we alles zelf wel konden maar gelukkig zijn we naar Lisa gegaan. Daardoor hebben we nu veel betere afspraken

• Geholpen door: Lisa Hermus

zeer bekwaad, hulpzaam en meedenkend

Lisa heeft ons fanatastisch geholpen op een hele fijne manier in een toch lastige tijd. Ik raad haar bij iedereen aan.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Fijne, professionele en deskundige begeleiding en blijvend beschikbaar bij vragen.

De professionele begeleiding van Lisa heeft tot eenduidige afspraken geleid die nog steeds, ook jaren na onze scheiding, duidelijkheid en daardoor rust brengen. Daar hebben wij en de kinderen veel baat bij. Heel waardevol! In de afgelopen jaren heb ik Lisa met enkele vragen kunnen bellen. Zij wist dan meteen wie ik was en gaf in hetzelfde gesprek een antwoord waarmee ik verder kon. Soms zegt zij niet wat je het liefst zou willen horen, maar haar expertise maakt dat je het kunt hebben. Natuurlijk hoop je haar diensten niet nodig te hebben, maar als je in de situatie bent zou ik zeker adviseren om haar in te schakelen.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren.

Deskundige, persoonlijke en prettige begeleiding.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Lisa is transparant en eerlijk. Ik was ontzettend blij dat ze zo goed mee dacht!

• Geholpen door: Lisa Hermus

Vertrouwen op een goede uitkomst

Een positief gevoel en vertrouwen in een goede uitkomst heeft ze me gegeven. Haar expertise in haar vak en ervaring als moeder was voor mij een fijne combinatie.

Professioneel

Ze legt alles goed (en zo nodig rustig) alles een voor een uit goe het proces zal gaan en verlopen. Daarbij reageert ze snel via de mail en het proces heeft ook niet lang geduurt.

Goed geholpen!

Lisa heeft ons geholpen bij een aanpassing van de alimentatie. Ik ben erg blij met haar hulp. Ze is duidelijk en denk mee waar nodig.

Taalstraat 40

5261 BE Vught