Doortastend en direct

Lisa heb ik ervaren als een mediator met goede communicatieve vaardigheden, ze is doortastend en erg direct in haar gesprekken. Ik heb daar even aan moeten wennen maar voor de setting is dat eigenlijk perfect, vandaar dat ik haar van harte aan zou raden.

• Geholpen door: Lisa Hermus

We zijn op een plezierige manier geholpen.

We zijn adequaat geholpen en er is goed geluisterd naar onze wensen. Systematisch en stapsgewijs. Het "to-do" lijstje achteraf is ook fijn.

Goed geholpen weer

Gewoon straight to the point en zegt zoals het is zonder doekjes erom te winden Wederom goed geholpen en de dingen die voor mijn ex partner wat onduidelijk waren zijn nu wel duidelijk

Vakkundig en doeltreffend.

Lisa is steeds heel begripvol, ook en met name als gesprekken emotioneel worden. Maar in met name de financiële afhandeling van de scheiding is ze daadkrachtig en doortastend.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Lisa is professioneel, onpartijdig en to-the-point.

Lisa is professioneel, onpartijdig en to-the-point. Het was prettig met haar werken tijdens deze vervelende situatie. Ze geeft sturing waar nodig en heeft duidelijk kennis van zaken.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Vakkundig, begripvol en doortatsend, heldere toelichting

Dankzij de vakkundig en doortastende aanpak van Lisa, met daarnaast het begrip voor de situatie, zorgde voor een goede en zeer snelle afwikkeling.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Er goed geholpen in een tijd dat er veel op je afkomt

Hoewel mijn vrouw en ik vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan komt er enorm veel op je af. Lastig om dat zelf allemaal te overzien, laat staan dat je gewoonweg niet weet welke regels en afspraken je aan moet voldoen en hoe alles in zijn werk gaat. Dan is het fijn dat Lisa gefaseerd te werk gaat, door pakt en weet van de hoed en de rand. We hebben goed advies gekregen en zijn aan de hand genomen om het proces te doorlopen. Heel dankbaar.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Duidelijk helder begrenzend. Precies wat nodig is.

Heel helder en duidelijk gesprek. Als ik opnieuw een mediator zou moeten kiezen, zou ik het wel weten!

• Geholpen door: Lisa Hermus

Effectief, betrokken met duidelijke communicatie.

Lisa werkt zeer effectief en is betrokken met beiden partijen. Zal nooit onderscheid maken en blijft effectief maar ook zeer helder in haar communicatie. Betrokken met de situatie en begripvol, duidelijke en stevig aanpak. Ben enorm dankbaar voor het meedenken, toelichtend, handelen en de enorm snelle verloop van het hele proces.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Duidelijke communicatie, onafhankelijk en kundig

Lisa schakelt snel, is kundig en weet hoe ze kan doorvragen. Ze heeft ons in een lastige tijd goed geholpen.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Heel duidelijk, bekwaam, correct, vriendelijk en menselijk

Lisa heeft ons heel fijn en kundig geholpen. Door haar zijn alle zaken helder besproken en hebben we moeilijkere beslissingen goed kunnen nemen.

Vakkundig en Betrokken

Lisa heeft als mediator een hele betrokken en vakkundige houding, waarin ze ons beide belangen uitstekend heeft vertegenwoordigd. Zij geeft objectief de mogelijkheden aan en doet dit in een vertrouwelijke en prettige manier. Ik zal Lisa altijd aanraden!

Vakkundig en betrokken

Lisa Hermus heeft ons uitstekend begeleid door het gehele proces, zeker aan te raden.

Heldere en doortastende begeleiding

Ik heb de mediation door Lisa als erg steunend ervaren. Lisa is juridisch goed onderlegd en heeft duidelijke kaders gesteld waarin er voor ons ruimte was om samen keuzes te maken. Ook waar het soms stroef of moeilijk ging was zij een onafhankelijke partij die de communicatie weer vlot trok met respect voor de persoon.

Duidelijk

Lisa is direct en duidelijk met een vleugje sarcasme.

Prima eerste ervaring met Lisa

Wij hebben destijds de mediation bij een con-collega van Lisa gedaan. Via via bij Lisa uitgekomen. Dit is ons goed bevallen! Ze is vooral heel duidelijk. Je kunt alles vragen/bespreken. Veroordeeld niet. Zegt wat ze doet, doet wat ze zegt. En heeft snel tijd. Wanneer nodig zouden we zeker teruggaan naar haar.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Juiste afhandeling van onze scheiding met oog voor beiden

Mijn ervaring is dat Lisa op de juiste manier rust heeft weten te brengen in de spanningen die wij gedurende de afgelopen maanden hebben gehad met de scheiding Namens Wil en Mariette wil ik u bedanken voor een goede service

Top kwaliteit

Professionele snelle hulp. Top kwaliteit!

Snel en professioneel hulp

We zijn uitstekend en snel geholpen Met hele goede tips Nogmaals bedankt Gr Dorothee

Zeer prettig en constructief

Zeer prettig en constructief en zeker ook ruimte voor de gevoelswereld. Complimenten!

• Geholpen door: Lisa Hermus

Ik heb het als heel prettig ervaren.

Fijn dat zulke mensen er zijn. Die je zo goed helpen in een moeilijke periode van je leven. Nogmaals erg bedankt voor alles Lisa

Super fijn van A tot Z geholpen door Lisa

Ik zou iedereen Lisa aanraden als Mediator.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Praktische ondersteuning in de scheiding

We hebben Lisa ingeschakeld om onze scheiding te begeleiden. In een zestal bijeenkomsten hebben we stap voor stap alles doorgenomen en lichtte Lisa alle keuzes toe. Daarna hadden we in goede harmonie ons ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant opgesteld, waar we allebei achter staan. Lisa houdt het praktisch en communiceert duidelijk. Zelf hadden we dit nooit zo snel en zonder discussies voor elkaar gekregen.

• Geholpen door: Lisa Hermus

Prettige zakelijk maar ook persoonlijk

We zijn heel goed geholpen met een nette oplossing voor beide partijen.

Direct

Eerlijk en zeker niet partijdig

• Geholpen door: N.v.t.

Taalstraat 40