De tandarts denkt altijd goed met je mee en bij een controle wordt er ook goed schoon gemaakt. Iedereen is altijd enorm vriendelijk
De tandarts is zorgvuldig en vriendelijk. Hij is heel ervaren en zijn handelen en manier van doen wekt vertrouwen. De behandelingen die hij uitgevoerd heeft zijn goed gegaan en nog jaren later intact. Ik kom al heel lang bij hem en raad hem graag aan vrienden aan.
Correct en zeer professioneel
Zie hierboven
Ik ben hier al jaren patient - en dat is niet voor niets. Mijn man en zoon zijn ook patient bij deze praktijk. Met zowel de tandarts, de tandarts assistente, de mondhygieniste en de receptioniste heb ik goede ervaringen. Niemand gaat voor z'n lol naar de tandarts, maar als het toch moet dan maar hier naar toe!
Satisfactory
Al jaren in behandeling bij deze zeer kundige fijne tandarts . Zeer dankbaar .
Dr. van de Pol is een zeer goede tandarts!!!
Gebroken kies is vakkundig gerepareerd.
Vd pol legt goed uit voordat ze ergens aan begint en samen met haar assistent lappen ze de boel weer helemaal op zonder onnodige extra handelingen. Heel efficiënt en voorzichtig te werk gaan ze. Bravo
Fijne tandarts en assistente,je wordt altijd vriendelijk ontvangen en voor de behandeling een gesprekje wederzijds,hoe gaat het met je etc.
Het is altijd een prettige en vakkundige behandeling. Mijn angst voor tandartsen is verdwenen.
Heel positief
Periodieke behandeling en controle is uitstekend uitgevoerd
Hele vriendelijke en geïnteresseerde tandarts. Komt bovendien deskundig over.
Al jaren klant, altijd een duidelijk advies en topzorg.
Prettige sfeer,en indruk dat ik geholpen ben door ervaren en vakkundige en vriendelijke mondhygieniste
Ik heb het idee goede zorg te krijgen. Alle aandacht. Zeer prettig. Voor het maken van afspraken wordt mooite gedaan en meegedacht.
Naar deze praktijk waar zowel mijn dochter en kleindochter patiënt zijn , gaan wij graag naar toe, om ons gebit te laten verzorgen. Angst voor de tandarts is in deze praktijk niet van toepassing. Ik kom al vanaf het begin bij tandarts de Haan en ben daar buitengemeen tevreden over.
Deskundig, gedreven en vriendelijk/belangstellend.
Een hele plezierige behandeling
Spijtig, een moeilijke beslissing, dat ik genoodzaakt ben vanwege verhuizing naar het buitenland om een nieuwe tandarts te zoeken. Ruim 35 jaar ben ik een meer dan tevreden patiënt van Mevr. Van der Poll geweest. Mijn gevoel is dat niet het commercieel maar het belang van de patiënt ver voorop staat. Mijn complimenten en dank aan Inez en haar assistente Nardos.
Heel professioneel en vriendelijk.
zeer goed