Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De opmerkingen over Movado benadrukken vooral de deskundige begeleiding, vriendelijke medewerkers en prettige sfeer. De faciliteiten en openingstijden worden positief genoemd, met enkele aandachtpunten zoals netheid en af en toe drukte. De algehele ervaring wordt gewaardeerd als waardevol en aangenaam.
openingstijden wel soms een beetje lastig. in het openingsgesprek werd het voorbehouden dat je ongeveer 24 uur per dag kunt trainen. Dat zal ook zo zijn, echter niet met de e-gym. vooral in het weekend vind ik de tijden erg summier. is echt puzzelen om te komen soms.
1 February 2026
Tineke
Hengevelde
Ik vind het een prettige omgeving waar ik mij op mijn gemak voel. Soms mis ik iets meer instructie maar dat ligt ook aan mij. Moet ik zelf ook vragen.
26 January 2026
Sporter
Niet bekend
Wat jammer is dat spinning is gestopt vanwege te weinig deelname, altijd 4 personen en als ik kijk bij de andere groepsporten staan er ook maar 3 of 4. Mijn keuze voor Movado was mede omdat er spinning lessen waren. Inmiddels had ik er 2 personen bij geregeld maar helaas was al van de agenda. Aanbeveling is ja vanwege vriendelijkheid medewerkers.
20 January 2026
Rene
Markelo
Ik sport op Bathmen voor cardio en kracht ca. 3x per week. Ik zoek de rustige momenten van de dag op. Die zijn er genoeg. Zowel Fabian als Bjorn zijn heel prettige coaches. Dichtbij maar niet te. Vriendelijk en proffesioneel. De locatie is klein maar oke. Soort huiskamer idee. Goed voor mij.
28 December 2025
Frank
Lettele
Iedere keer als ik kom zijn de medewerkers enthousiast en positief. Ze zoeken persoonlijk contact en zijn altijd bereidt te helpen.
15 December 2025
Petra
Markrlo
Laagdrempelig en goeie spullen, schoon en gezellig. Ik mis alleen een goeie douche- en kleedgelegengeid.
15 December 2025
Bert
Harfsen
Ik ben heel tevreden met het sporten bij Movado. Soms vind ik het wel koud binnen is de vloer niet altijd schoon, dat zijn wat mij betreft verbeterpunten!
7 December 2025
Jorianne Poll
Lettele
Fijne hulpmiddelen: Cardio: fietsen en roeien die ik 2x per week, elk 20 min. Eenmaal per maand fietstest en wegen. Evt bijsturen indien nodig. Goede vinger aan de pols vanuit begeleiding. Egym: alle toestellen, parcours 2 x per week. Fijne training, begeleiding prima. Daarnaast flexoefeningen, ook goed om te doen. Regelmatig uit te voeren, ook thuis!
4 December 2025
Jannet
Markelo (Hessenheem)
Het geweldige team van trainers bij Movado Sport bestaat uit mensen met passie, die altijd gemotiveerd zijn om iedereen te helpen, of het nu nieuwkomers of oudere leden zijn . Je komt er graag vanwege de fitnessapparatuur en de sfeer . Het is er altijd gezellig en vrolijk .
3 December 2025
Joanna DOMHOF-MACIEJKIEWICZ
Goor
Denigrerend en sacherijnige houding van mannelijk personeel, voel me er niet welkom.
Beveelt niet aan
3 December 2025
Judith
Holten
Een goede begeleiding en vriendelijk personeel.
9 November 2025
Jacques
Rijssen
Is helaas niet altijd iemand aan wezig
8 November 2025
Janet Te wierik
Lettele
Sporten bij Movado bevalt mij enorm goed. Het is telkens weer fijn om er te sporten. De lessen zijn heel gevarieerd, de trainers ervaren, en de toestellen heel divers en onwijs leuk. En wat mij vooral heel erg aanspreekt zijn de mensen die er werken en de mensen die er komen. Gewoon allemaal fijne mensen. Met de nadruk op gewoon.
7 November 2025
Kim
Goor
Goeie lessen, x core van Nanette super leuk en Hyrox met Teun top.
7 November 2025
Christine
Goor
In alle rust je" ding" doen.... Als je hulp nodig hebt ís die er Mooie apparaten. Ruimte om je heen ook bij het parkeren. Vriendelijke. hulpvaardige , medewerkers !!
16 October 2025
Verena
Holten
Ben erg blij dat ik ben aangemeld en m'n eigen ding kan doen en altijd hulp kan vragen
4 October 2025
Marleen
Holten
Prima uitleg en prettige begeleiding
25 September 2025
Eleonore
Goor
Leuk personeel ga met plezier heen sporten
10 September 2025
Desiree
Markelo
Vind de begeleiding goed. Is plezierig sporten.
2 September 2025
Gerrit
Enter
Ik sport nu 2x per week. 1x met het gli groepje en de andere keer zelf op de apparaten. Ik kan er goed sporten en mezelf zijn. De combinatie is fijn. Ben zeer tevreden daarover.
1 September 2025
Simone
Laren
Zoals gezegd de locatie is prima, klein maar fijn. De trainers zijn ook prima.
20 August 2025
Jolanda
Holten
Je wordt hartelijk en persoonlijk ontvangen en krijgt deskundig advies
5 August 2025
Tesca
BATHMEN
Nog steeds een leuke sportschool met gezellige medespelers. Wel duur voor tijdelijke sporters.
16 July 2025
Ineke Altemühl
Enschede
De sportschool is kleinschalig daar hou ik van. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en kundig en ook heel vriendelijk.
2 July 2025
Marja
Lettele
De contacten met de trainers zijn prima
27 June 2025
Jan