Professioneel bedrijf

Donderdagmorgen 8 januari kwamen Roy en Rafael om de spouwmuur aan de Duurswold te isoleren. Ze hadden al de huizen van mijn beide zoons aan de Bekenkampstraat en aan de Delf geïsoleerd ,vandaar dat ik alleen hun weer wilde hebben voor deze klus..Na wat opstart problemen met de unit (elektrische storing) zijn ze begonnen ( veel sneeuw en koud) hebben ze de werkzaamheden perfect uitgevoerd. Roy en Rafael nogmaals bedankt

Proffesioneel

Vastgoed isolatie heeft mijn dak en kruipruimte geïsoleerd. De mannen waren proffesioneel en vriendelijk. Erg tevreden over hun werk, ik zou Vastgoed Isolatie zeker weer gebruiken.

geweldig bedrijf een aanrader

Komt afspraken na, denkt mee, goed advies ! nette werkers

Vakmanschap!

Spouw, vloer & dak laten isoleren door dit bedrijf. na vergelijking van meerdere offertes kwamen zij het beste uit de bus voornamelijk door advies en productkeuze.

Bolwerk 7 b

9471 AT Zuidlaren