Nog onvoldoende ervaring om sterren te plaatsen

Geen kontakt gehad. Via de site de reis geboekt

Vriendelijk gebruiksvriendelijk

Zowel het boeken als de servicedesk waren prima

Alles mooi duidelijk

Wel veel invulwerk, maar verder prima

Duidelijke programma uitleg voor gevarieerde vakantiereis

Duidelijke programma uitleg voor gevarieerde vakantiereis. Beknopt maar daardoor goed overzichtelijke informatie.

Boeken van onze eerste reis ging vlot.

Boeken van de reis ging vlot. Ik miste wel de opmerking dat alle gegevens met name van mijzelf opgegeven moet worden volgens de gegevens van je paspoort (dus met meisjesnaam). Terwijl ik graag wordt aangesproken met mijn 'getrouwde' naam. Misschien aan de voorkant van de boeking een overzichtje maken van de documenten/gegevens die je nodig hebt om te boeken? Scheelt tussendoor zoeken naar de kentekens/maten en paspoorten. Maar zo werkt het ook. Jammer dat de app pas zo kort voor de reis beschikbaar is, maar dat zal uit praktisch oogpunt misschien niet anders kunnen.

Makkelijk boeken en overzichtelijke website

Prettig

Prima en goede service aan telefoon.

Het boeken ging goed. Het openen van de factuur in pdf lukte eerst niet. Na telefonisch contact gelukkig wel.

Ziet er allemaal veel belovend uit

Als onze komende vakantie wordt zoals omschreven, krijgen ze er nog een ster bij.

Goed maar toch nog veel invukwerk terwijl ik al meerdere keren een reis heb geboekt

We hebben een reis geboekt en het verbaasd me steeds weer dat we alle NAW, paspoorten auto/caravan gegevens opnieuw moeten invullen. Het zou prettig zijn dat de laatste bij ACSI bekende informatie al ingevuld zou zijn. Aanpassingen maken is eenvoudiger dan alles weer opnieuw invullen.

Tja, ik heb alleen nog maar mij/ons aangemeld voor een groepsreis en dat is gemakkelijk gegaan. Een echte beoordeling kan natuurlijk alleen als je na de reis weer thuis bent.

Heerlijke reis zonder zorgen

Het gemak dat ( bijna) alles voor je is geregeld. Mooie excursies met goede begeleiding. Het samen reizen in een groep.

Onze wensen goed opgepakt

Wilde weer een winterzonreis maken, maar er zijn er maar 4!!! dus als je al TIG keer bent meegeweest en DEZELFDE EXCURSIES hebt gemaakt is het moeilijk kiezen uit reizen die je al meerdere keren hebt gemaakt. Het zou toch mogelijk moeten zijn om er een geheel nieuwe reis aan toe te voegen of bij de reeds lang bestaande reizen eens echt ANDERE EXCURSIES te bedenken, zeker voor de prijzen die je nu moet betalen voor een winterzonreis of een korting voor lange Acsigangers (wij sinds 2011 en zeker 15 reizen)

Online boeken ging vrij makkelijk

Goede ervaring en vrij snel de bevestiging voor de reis en aanbetaling . Dat de begindatum een week verschoven is was wat minder maar is niet anders.

aanmelden voor de reis per telefoon ging goed en snel

Accuraat, meedenkend en alle info op tijd aangeleverd.

Na lang zoeken bij veel verschillende organisaties, kwam ik uit bij de fietsreis langs de Donau. Samen met een medewerker doorgenomen naar het juiste inspanningsnivo en wat als ik iets niet mee kan doen. Overtuigd om deze reis te boeken. Juiste lengte (3 weken), de reis was niet vol waardoor de groep kleiner was. En daarna fijn om een app te krijgen van je eigen reis, waarop alle info te vinden is, groepssamenstelling, route per dag, de reisleiders en alle info die relevant is voor de reis.

Mijn ervaring met klanten ceviche was zeer tevreden

fijne goed georganiseerde reizen

de 2 reizen die wij gemaakt hebben waren erg mooi. De reisbegeleiding van de reis naar Spanje en Portugal was vorig jaar erg attent, ook de excursies waren goed geregeld. Dit jaar hebben wij een reis naar Spanje gemaakt de reisleiding was wat minder daar in tegen waren de excursies die door u geregeld waren erg interesant. De groepen waren ook geweldig, op de laatste reis naar Spanje waren er medereizigers bij die zelf wat organiseerde zoals fietstochten en een bezoek aan een exclusief wijngoed ( jammer dat de reisleiding niet mee ging.

boeking gelukt

het boeken lukt

Duidelijke afhandeling

Ik heb goede ervaringen met ACSI kampeerreizen

Zo gemakkelijk

Positief

Administratie verliep vlot. Echter ik had ingevuld MET annuleringsverzekering. Na enige tijd wachten geïnformeerd. Is toen in orde gemaakt. Verder alles oké.

De informatie was prima.

Alles zoals omschreven

Na het maken van ons plan ging alles zoals omschreven Goed duidelijk alles prima uit gelegd

Je moet ongelofelijk veel gegevens invoeren voordat je kunt boeken

Om de kampeerreis te boeken moeten alle gegevens van de auto en caravan ingevoerd worden. Dat kan volgens mij ook later, als de vertrekdatum nadert.

Fijn

Flexibel en goed te bereiken

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.