Goede ervaringen met het maken van een boeking

Alles ging gemakkelijk om te kunnen boeken.

Snel en makkelijk boeken

Website biedt voldoende informatie en een reis boeken gaat snel en makkelijk.

Vlotte afhandeling van de boeking.

Sympathieke ervaring op de kampeer- en Caravanbeurs. Snelle regeling voor optie. Daarna ook telefonisch snelle afhandeling en goede informatie.

Snel en gemakkelijk

Boekingsproces verloopt snel en duidelijk. Bevestiging en factuur volgen snel per mail.

Bij een vraag zeer snel telefonisch contact en goed geholpen complimenten

Bij het reserveren snel telefonisch contact en op al mijn vragen duidelijke antwoorden gehad,zo kan het dus ook.

Goede info en snelle afhandeling

Ook de uitvoering van de eerder gemaakte reis (Marokko)was perfect Vakkundige reisleiders en goede organisatie

Gemakkelijk en duidelijk om te boeken

Eerste keer via jullie een reis geboekt. Was overzichtelijk

Duidelijk en toegankelijk

De omschrijving van de reis was duidelijk en ook het boeken ging eenvoudig. Omdat wij nog wat gegevens moesten aanvullen, vond ik het wat omslachtig. I.p.v. zelf de gegevens toe te voegen, moest ik telefonisch contact opnemen. Hierbij werd ik overigens netjes geholpen.

Omboeking zelfde reis gevraagd en alles direct en correct geregeld.

Gezellig en goed geregeld.

Gezellig en goed geregeld.

Bangelijk goed georganiseerde reis meegemaakt.

Onovertroffen reis, tot in de puntjes georganiseerd, evenwichtig samengesteld, 1 dag reizen-1 dag excurtie, 1 dag vrij, in de app alles in detail uitgewerkt, meestal mooie campings, top reisleiders (Bob & Hilda), vooraf zelfs boekjes toegekregen van de bezochte landen,

Goede organisatie

Alles goed geregeld Goede begeleiding De camping keuze is beter geworden

Heldere manier van communiceren via app.

Goede omschrijving van de beoogde reis.

Prima contact via de mail.

Uitgebreide informatie wat ons besluit om gebruik te maken van de ACSI-kampeerreis ten goede kwam.

Vlotte inschrijving.

Alleen staat er bij "Boeking gereed" "U ontvangt via e-mail ook een link naar uw persoonlijke pagina" Deze link heb ik nog niet mogen ontvangen ook niet in mijn malware.

Tot nu toe nog geen klachten gehad ook niet bij eerdere reizen

Tot nu altijd naar tevredenheid verlopen

Erg genoten en veel gezien

Voor herhaling vatbaar

Alles goed verlopen.

Na enkele telefoonnummers van bepaalde diensten te hebben gebeld ,bij de juiste dienst terecht gekomen en alles in orde gekomen. Waar kan ik niet inschrijven als lid van acsi ?

Acceptatie aanmelding ging een beetje moeizaam

Omdat we een voertuig hebben met andere afmeting dan gebruikelijk was de acceptatie van onze aanmelding enigszins problematisch. In eerste instantie werden we zelfs helemaal niet geaccepteerd. Maar gelukkig, na een gesprek konden we toch deelnemen.

goed contact

helder en duidelijk

Idem

Prima organisatie, goede bereikbaarheid.

Afgelopen jaar 2024 onze eerste reis met ACSI gemaakt naar Corsica Elba. Dit was een erg mooie reis die ons erg goed bevallen is. Het was een prettige groep en prima reisleiders. Campings waren nogal wisselend, maar over het algemeen goed. We zijn dermate tevreden dat we inmiddels alweer een nieuwe reis hebben geboekt.

Fijne manier van reizen, ook voor alleenreizende.

Nog niet te beoordelen

Nog geen contact gehad, alleen via internet reis geboekt.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.