Het boeken ging gemakkelijk

Het is de 1e keer dat we een reis geboekt hebben hoop wel dat we snel de route krijgen en de dag indeling

Vriendelijk

Snelle levering

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Positief

Wat in de rondreis wordt belooft wordt ook gegeven en er is ook nog voldoende vrijheid voor eigen initiatief.

Ruim aanbod, uitgebreide informatie en uitstekende begeleiding

Hulpvaardige medewerkers voor het beantwoorden van vragen en na de keuze voor de kampeerreis gemaakt te hebben, was het eenvoudig om de reis te boeken. De voorpret kan beginnen.

Is goed

Ik vind het netjes en goed behandelt ik heb geen opmerking hier over.

Makkelijk en duidelijk

Met een paar muisklikken boek je een reis.

Goed geregeld

Duidelijke site, wat niet Duidelijk genoeg is is met één chat of telefoontje uitgelegd.

Goede service, snelle behandeling

Wat een goede service. De aanvraag door ACSI snel opgepakt en beantwoord. Het telefonische contact was op erg goed. De telefoonverbinding viel weg en de medewerker belde mij zsm terug. Ja echt super tevreden.

klantgericht.

nog geen reiservaring. Gaan we ondervinden in 2025

Eenvoudig boeking proces

Duidelijk en simpel te doen

Ervaring is totdusver prima.

Gewoon goed. Zoals je mag verwachten. Wil nog even vermelden dat het onze eerste keer is.

Prima organisatie om een reis bij te boeken

In het najaar een ACSI rondreis geboekt via de website, ging eenvoudig en duidelijke site. Ik had nog enkele telefonische vragen en werd correct geholpen.

Overstap ANWB

Wij waren heel tevreden bij gestopte ANWB camperrondreizen. Gelukkig werden wij getipt door die reisleiders dat ACSI ook mooie reizen heeft. Na niet lang zoeken zijn wij goed en gemakkelijk geslaagd een prachtige reis naar Corsica en Elba op de site te boeken. Niet ingewikkeld en goed te doen voor ons senioren. Hopelijk kunnen we nog lang plezierige reizen bij ACSI te maken....

prima en goed geholpen.

Wij zijn zeer goed, vriendelijk en snel geholpen.

Ben verrast hoe snel een reis geboekt kan worden.

Had tot nu toe geen ervaring. Gewenste reis kon snel en goed geboekt worden. Afhandeling en informatie tot nu toe ook duidelijk. Reis is pas augustus volgend jaar en on ze eerste. Ben benieuwd wat het ons brengt.

De ACSI is een kampeerreisorganisatie met goede service

De medewerkers denken mee; toen ik aangaf dat het plaatsen van een ID problemen opleverde losten zij dat praktisch op door die van vorig jaar uit hun administratie te gebruiken. Ook het terugbellen gebeurde conform afspraak.

Goed en duidelijk

Ik heb als solo reiziger wat moeite moeten doen om de prijs voor 1 persoon te vinden. Bij de duo prijzen zou ook de solo reis prijs kunnen staan scheelt zoekwerk voor jullie en voor de klant

sportief en ook nog leuk

Na verschillende reizen met NKC gemaakt te hebben, gaan we nu voor een derde keer met ACSI fietsreizen mee. Het verschil tussen deze twee georganiseerde reizen is, dat je veel sneller contact met je mede reizigers hebt. Dit komt omdat je veel dagen de gehele dag met de fiets onderweg bent.

De boeking is prima gegaan

Maaaaaaaar, een overzicht van de rekening ontvangen en het voorschot betaald maar daar dan weer niet een bevestiging van ontvangen. Dat is enigzins vreemd.

Gezellig vrienden maken op reis.

We hebben nu onze 4de groepsreis geboekt. We zijn ervan overtuigd dat dit de manier van reizen is voor ons. Alle campings en uitstappen en gidsen zijn geboekt. Je wordt begeleid op alle verplaatsingen. Je kan ontspannen op reis vertrekken. Je ontmoet steeds nieuwe mensen. Na een week heb je zeker nieuwe vrienden waar je mee klikt.

Vlotte en duidelijke communicatie

Geen opmerkingen

Administratief is het goed geregeld.

Ik ga al voor de 13e keer met een reis mee dus ben bekend met alles.

Prima, klantvriendelijkheid ruim voldoende.

Onze 1e ervaringen zijn uitsluitend a. Telefonisch I.v.m. vragen over ons campingbezoek in het algemeen. En als lid met CampingCard ivm bezoek vele campings door de jaren heen. De europesche camping App bevalt erg goed.

Prima en adequaat

Service dusdanig goed dat wij besloten hebben ook volgend jaar met jullie op stap te gaan.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.