De kampeerrondreizen passen ons als gegoten!

De bestemming ligt vast. Evenals de campings, excursies, maaltijden en het (voormalige) routeboek met aanbevelingen om zelf te ondernemen. Maar de groepsdynamiek, de flexibiliteit van de groepsleiders niet. Daarnaast maken de eigen keuzes die gemaakt mogen worden een ACSI kampeerrondreis voor ons tot een feestje! We beginnen dit jaar dan ook met veel - vooraf - plezier aan ACSI reis nr. 15.

Goede informatie en begeleiding

Ik wil wel graag een betaling overzicht svp Mvg Ton van Deutekom

Gaat prima we hadden de reis ook al in de reisgids gezien.

Pesoonlijke benadering vind ik toch wel wat prettiger, dan alleen maar via de mail , of web site.

Goede ervaringen.

Goede ervaringen met voorgaande reizen.

Voldoet volledig aan onze verwachtingen!

Goede voorbereiding en uitstekende begeleiding van de reizen. En niet in het minst: altijd een gereserveerde plek op de campings.

Algemeen goed

We weten wat we mogen verwachten. Het is niet onze eerste reis met Acsi, dus we zijn over het algemeen tevreden.

De letters zijn klein ,zou na de eerste betaling wel wat meer inlichtingen hebben over campings ect.

Heb vlot geboekt via internet.

Het kostte geen moeite om de reis te boeken. Alles was duidelijk

Altijd goed georganiseerd

soms erg lange bus dagtochten NB. zoektocht op aanmeld formulier naar 1 persoon boeking

Goed ervaringen in 2017 met Marian en Wim.

Duidelijk omschreven op de site van ACSI.

Duidelijk verhaal

We zullen het gaan ervaren, daarna geven wij reactie.

Heel netjes behandeld

Correct afgehandeld ,erg duidelijk

Alle contacten goed verlopen.

Alle contacten per mail en telefonische vragen duidelijk beantwoord.

Helder en duidelijk overzicht van de reizen, prima uiteengezet.

Vorig jaar hadden we ook een reis geboekt, welke prima is bevallen. Vandaar dat we graag opnieuw met ACSI op vakantie gaan.

prima geholpen door medewerker

Zeer behulpzaam toen invulling gegevens na tijdelijke opslag via website niet meer mogelijk bleek te zijn

Bij de aanvang een beetje stroef

Later prima opgepakt en fijne afspraken gemaakt en na 5 dagen konden we toch nog mee met de IERLAND reis !!!!!

Prettige en heldere info over de reis waarvan ik hoop dat het uitkomt.

De info prikkelend de interesse en op basis daarvan is goed te beslissen. Het inschrijven op de site is niet overal even gemakkelijk, enkele gegevens moeten meerdere keren worden ingevuld. Bij sommige vragen zou wat meer info kunnen worden gegeven over de bedoeling van de vraag en waaraan de gegevens moeten voldoen. Overigens werden we keurig gebeld om enkele onduidelijkheden toegelicht, was een prettig gesprek voor de maandagmorgen.

Klare en duidelijke informatie.

Meer info nodig, geen enkel probleem U wordt snel geholpen.( het wordt onze eerste kampeerreis met ACSI)

Goed en duidelijk

Geen problemen met de boeking. Overzichtelijk en duidelijk. Het ter beschikking stellen van de reis info 4 weken voor vertrek vinden wij te kort. Temeer u geen routeboek meer verstrekt moeten wij ons wel goed kunnen voorbereiden.

Geweldig.

Mooie reis,geweldige reisleiders.

perfect

zeer vriendelijk en vlot bereidt mee te denken.

Vlot en klantvriendelijk.

Vragen worden snel en adequaat afgehandeld. Goed en klantvriendelijk personeel aan de lijn.

Goede ervaringen met ASCI

Al enige tijd lid. fijne documentatie ACSI Camping Card en de daarin opgenomen campings Voor het eerst met een groepsreis .. we hebben er alle vertrouwen in dat dit ook goed geregeld is.

Zeer vriendelijk, en de juiste informatie.

Alles wat ik over de reis wilde weten, is ingevuld. Ik heb voor deze reis gekozen, omdat vrienden van ons ook voor deze reis zijn gegaan.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.