Het proces van boeken is goed te doen

Alles netjes ingevuld zonder problemen. Alleen een opmerking voor het uploaden van het paspoort, dat mag wel wat duidelijker toegelicht worden, welk soort bestand moet er gebruikt worden bijv. Ik heb een pdf bestand gebruikt en dat ging goed. Vervolgens miste ik een groen vinkje o.I.d. ter bevestiging dat het gelukt was. Hierdoor twee keer hetzelfde bestand geüpload. Dit moet beter en duidelijker kunnen.

Word doodziek van al die toestanden met beoordelingen en zo.

Niet blijven doordrammen over beoordelingen en zo wacht af tot ik iets te beoordelen heb.

Zeer snelle reaktie op alle mail verkeer

Hadden enkele aanpassingen te doen aan onze inschrijving en alles zeer snel opgelost.

Prima! Ben goed geholpen

De medewerkster aan de telefoon was vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Prima en vlot geholpen

Ik kreeg snel een medewerkster aan de telefoon. Goed geholpen!

Prima ervaring

Prima ervaring!

Had een vraag over het invullen van onze reis. Auto was even onduidelijk bij het invullen. Moest twee keer maar dat was niet mogelijk om in te vullen omdat wij met de camper reizen en geen tweede auto meegaat. Daarover gebeld en daarbij geholpen. De reis doorgenomen met de Mw aan de telefoon en super geïnformeerd en uitleg over de reis gehad.

Snelle reactie

Eenvoudig om te doen maar wel iedere keer dezelfde gegevens invullen bij boeking terwijl Acsi al deze gegevens heeft

Vlot verlopen

Ik had een aantal maanden geleden laten weten dat ik interesse had in de groepsreis Marokko 2024. ACSI heeft mij dan bericht gelaten zodra de reis beschikbaar was en dan hebben direct geboekt en bevestiging gekregen , prima geregeld

Goede serviceverlening met plezierig telefoongesprek

Zie hierboven

bij de voorboeking, wel genoteerd ,(voor de officiële boeking )voor de 2e keer geen reactie.

Rond reis 2022 spanje costa ,een woord geweldig,

Zeer tevreden.

Afspraken worden nagekomen, er is vanaf het begin duidelijkheid en alles loopt snel achter elkaar door.

Gezien onze ervaring perfect

De oplossing geboden door de begeleiders is super geweest.

Makkelijk

Klant eenvoudige webinvullijst, alles duidelijk en kompleet info.

Zeer vriendelijk

Duidelijk en snel geholpen.

Het boeken ging goed

De prijs had ik problemen mee. Toen ik de reis ging boeken, stond er +- 1700 euro per camper of caravan per stel. Bij het boeken ging de prijs ineens naar 3400 euro. Daar had ik wel problemen mee.

Korrekt!

Nette e mail. En direct

makkelijk

reis boeken ging makkelijk en overzichtelijk duidelijke uitleg direct reactie vIa mail

Fijne organisatie, helaas iets aan de dure kant

Fijn om georganiseerd met ACSI op reis te gaan. Op zich vaak alles goed geregeld, wat echter sterk afhankelijk is van de reisleiders. Persoonlijk het idee dat er weinig tot niets gedaan wordt met de evaluatie na een reis. Gezien de prijsstijgingen sinds Corona is ACSI doorgeschoten in de prijsverhogingen.

Heel goed

Wij hebben ons eerst op de lijst van een reis naar Turkije laten plaatsen aangezien die nog niet in het programma stond op de website. Kregen mooi op tijd de aankondiging dat de reis online ging en wij hebben gelijk met onze vrienden de reis geboekt. Wij kijken uit naar een geweldige, avontuurlijke reis.

Zeer overzichtelijk en je weet goed wat je kunt verwachten

Nog geen ervaring

Correct afgehandeld

Duidelijk in toelichting en binnen de afgesproken tijd

Reservering niet goed verwerkt en daardoor gekozen reis gemist

Door ziekte begin van het jaar onze reis naar Puglia om laten boeken naar een reis Corsica/ Sardinië in september. Omboeking is helaas door ACSI niet goed verwerkt waardoor wij niet meer met deze reis mee konden omdat deze vol was. Daarom de fietsreis geboekt,

Geweldig goed geïnformeerd bij het boeke

Iedere keurig geïnformeerd voor het boeken van de reis in 2024 naar Turkije

Duidelijk en vlot

Binnen vrij korte tijd de boeking doen en de afhandeling, ging perfect.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.