Tot nu zijn de ervaringen positief...

Voor de eerste keer geboekt en gelijk voor een Grand Tour Griekenland. We zijn erg benieuwd hoe een groepsreis gaat bevallen. Ook op de infodag in Dordrecht geweest. Goed georganiseerd...veel info. Ook de eerste lijn communicatie over de reis die we gaan maken in het najaar is goed geweest. We geven voor nu een 8 omdat we eerste de aanloop en de reis eens willen meemaken.

Alles prima geregeld, alleen bezoek 12 november ging niet zoals moet. We konden ons opgeven voor uitleg reis Griekenland voor de morgen of de middag. Geven ons op voor de middag en horen daarna dat de uitleg reis Griekenland als eerste in de morgen plaatsvind. Dus weer gebeld en de middag gelukkig naar de morgen om kunnen zetten. Dag zelf was ook prima verzorgd. Dus goed gevoel bij start reis 5 mei naar Griekenland.

Positief met een maar.

Het contact met de ACSI tot nu toe verliep netjes en vlot. Het enige is wij hadden op de infodag een optie genomen op 2 reizen. Degene waar we nu mee op reis gaan daar is netjes op gereageerd. Alleen de reis die we niet doen daar hebben we geen berichtje van ontvangen. Dat zou wel fijn zijn om te horen dat dat in goede orde is ontvangen.

Goed vooroverleg met deskundige informatie

Voor het boeken telefonisch contact gehad omtrent de mate van inspanning van de reis. Goed en deskundig advies. Uiterst vriendelijke benadering

Nog geen ervaring met groepsreizen ACSI

Ken ACSI enkel als inspecteur sinds 2 jaar

goede service

Toen onze reis in 2022 niet door kan gaan ivm ziekte partner, was er begrip en kregen we de reissom snel teruggestort.

Eenvoudig proces.

Na de voorlichting tijdens de dag bij ACSI was het snel beslist: meedoen! Wij hopen voor de reis nog een kennismaking dag te krijgen.

Duidelijke informatie zonder open einde

Na informatie te hebben ingewonnen via de website hadden wij een optie genomen voor de reis Corsica en Elba hebben wij de informatiemarkt in Andelst bezocht voor aanvullende informatie. De aanvullende informatie heeft ons doen besluiten de optie om te zetten in een boeking.

Boeking werd vakkundig gedaan

Reis werd goed uitgelegd!

duidelijk

Duidelijke beschrijvingen, ik heb zin in de reis van ACSI !

Makkelijk te boeken

Makkelijk

Op dit moment moeilijk te zeggen.

Kan nog niet veel aangeven. Eerste reis met de ACSI. Hoop op goede ervaring.

super makkelijk

ik was op zoek naar een korte groepsreis en kwam uit bij acsi. gekozen voor 12 dagen Schotland, wat er zo fijn aan is, je kunt daarna lekker je eigen gang gaan. Wij hebben aansluitend nog een overtocht v.v. naar Ierland geboekt. Blijven daar nog 14 dagen en varen dan weer terug naar Nederland. We zijn al eerder met Acsi weggeweest naar Kroatie, alkes was goed geregeld, ik miste alleen een hapje bij de happy hours dus heb dat toen zelf maar gedaan voor de groep.

Naar tevredenheid geholpen

2x gebeld omdat een gewenste reis vol geboekt was. Vriendelijk te woord gestaan en op reservelijst gezet. Later kwam er nog datum bij voor die reis waarvoor we meteen geboekt hebben.

Boeken kampeerrondreis

Het uitzoeken, selecteren en boeken van een kampeerrondreis vond naar volle tevredenheid plaats. Bij een telefonisch contact kreeg ik iemand aan de lijn die wist waar zij het over had. Ook een informatiedag heeft naar volle tevredenheid plaatsgevonden. Als je een vraag stelde nam men echt de tijd voor je.

Geen probleem ondervonden

Het boeken van de vakantie ging zonder problemen

Fijn om aanwezig te kunnen zijn bij een presentatie. Prettige benadering, heldere uitleg, en ook genoeg aandachtspunten aangereikt gekregen.

Snel geregeld

Duidelijk en overzichtelijk

We hebben geen ervaring het wordt de eerste keer dat we mee gaan

Wij hebben geen ervaring met de ACSI kampeerreizen we gaan voor de eerste keer mee. We staan we veel op campings van de ACSI.

Uploaden van paspoorten gaat te moeilijk

Zie bovenstaande

Vlotte eb persoonlijke communicatie

Erg gemakkelijk te boeken en duidelijke informatie, ook van de dames en heren van de klantenservice.

Heel goed, betrouwbaar adres, makkelijk boekingsproces

wij zijn blij dat we voor volgend jaar zomer een kampeerreis hebben kunnen boeken, het boekingsproces is prima verlopen, en we hebben er vertrouwen in dat de reis ook goed gaat verlopen!

eerst wat onduidelijkheid maar later top service

Bij mijn speurtocht naar een camperreis in 2024 viel mijn blik op de reis Sicilië - Calabrië . Echter ik kon geen voor boeking doen. 4 dagen later las ik dat alle plaatsen bezet waren. Middels een telefoontje konden wij op de reserve plek. Weer een paardagen later waren er nog twee plekken vrij. Snel geboekt maar een paar dagen later las ik dat er nog 6 plaatsen vrij zijn. Kortom een beetje onduidelijk.

correct behandeld

hebben mij direct en kundig behandeld en ook woord gehouden met terug bellen en de reis boeking naar wens behandeld zeer tevreden

Wij stonden als reserve in geschreven voor de reis Sicilië- Calabrië . Zouden geïnformeerd worden als er plaatsen vrij zouden komen om te boeken Ik zat zaterdag avond de 2 september op internet van jullie en tot mijn verbazing stonden er twee plaatsen vrij, hebben wel de boeking gemaakt. Hebben ons wel verbaasd dat wij niet zijn geïnformeerd. Hebben wel een goede ervaring met de reis naar Spanje -Portugal dit voorjaar

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.