Heb via internet geboekt dus wat wil U dan horen?

Snel geregeld via website

Kampeer fietsvakantie geboekt. Proces verliep prima!

Alles is goed geregeld voor je.

Wat zo fijn is, dat er altijd een plekje voor je is gereserveerd en je niet hoeft na te denken over de uitstapjes! Plus de gezelligheid en aanspraak, en als er iets is heb je altijd hulp!

Vlotte afhandeling

Vriendelijke medewerkers!!

alles ging vlot en soepel

smaakt naar meer

Boeking prima, vragenlijst negatief

Gemakkelijk te volgen instructie en programma's.

Het gebodene is in begrijpelijke taal verwoord en de reacties die volgen logisch.

Alles goed geregeld

Mooie reis gehad

snel en gemakkelijk

Boeken was simpel; de verwerking adaequaat.

Goed en gemakkelijk geboekt

Lijkt ons een leuke reis

Duidelijk.

Super goed geholpen

Ik was op jullie site aan zoeken en lezen over een kampeer groepsreis tot er een jonge vrouw vroeg via de chatbox of ze mij kon helpen en ben toen met haar gaan chatten wat geleid heeft tot het boeken dan onze reis naar Kroatië. Ik was heel blij met haar hulp.

Een klein beetje met horten en stoten toch digitaal kunnen boeken.

Digitaal ben ik niet zo heel erg goed en sommige informatie begreep ik niet helemaal. Zo bleken meer gegevens ingevuld te moeten worden dan ik had verwacht bij het boeken, waarbij later werd vermeld dat die gegevens mogelijk later zouden kunnen worden opgevraagd. Maakt verder niet veel uit, maar het verwarde mij wat. Dit betreft alleen het digitaal boeken, verder kan ik nog nergens over oordelen.

Een prachtige reis

In juni in 4 weken langs de Noorse Fjorden gereisd, met prachtig weer, voor Noorse begrippen. Daarbij komt dat we ook nog eens een leuke groep mensen hadden en zeer plezierige reisleiders.

alles goed geregeld!

Heb inmiddels 1 reis ( de Toppers van Europa) gemaakt en nu geboekt voor de Fietsvakantie langs de Spaanse Costa's. Boeken, afwikkelen, administratie en (aan)betalen liep allemaal voorspoedig

Mooie reizen

Goed en duidelijk overzicht van de reis en makkelijk te boeken

Bijna goed.

Het wordt na lange tijd weer een reis van en met de ACSI. Het is de reis Lapland en de Lofoten. Het viel mij op dat er in het reisprogramma een niet bestaande plaats genoemd staat. Daarover telefonisch om opheldering gevraagd. Het was inderdaad een misser. Zo heb ik nog een paar vraagtekens die wellicht opgehelderd worden na ontvangst van de route informatie. Prima is de toegankelijkheid van de website en de boekingsprocedure.

Supersnel reis boeken binnen een paar min.

Aangeven dat je een tweede reis wil boeken en huppetee......klaar! Ik was verbijsterd.

Zeer plezierig

Voor dat wij boekte nog even telefonisch contact geweest en dat was bijzonder vriendelijk en duidelijk voor ons.

Prettig tewoordgestaan.

Via de site de vakantiereis ontdekt. Daarna gebeld en vriendelijk en correct geholpen.

Perfecte organisatie

Acsi geeft een complete, perfecte organisatie. Dit betreft zowel de campings, de excursies, restaurants. De reisleiders zijn soms ideaal, soms ook niet. Alles samengevat zijn onze zes vorige reizen met Acsi een succes geweest. We hebben ervan genoten, en dat is de bedoeling.

snel en correct

ik ben bij het reserveren van de reis Snel en Correct geholpen. e.e.a. omdat ik in het boeken in het systeem van standaard 2 personen NIET kon wijzigen in 1 persoon.

Makkelijk kiezen uit veel top reizen

Goede en (heel belangrijk) snelle site die het maken van een keuze en het boeken makkelijk maakt.

Goed geregeld

Goede ervaring gezellig en altijd goed geregeld top

Eigenlijk te duur

U Ik heb geen ervaring met het reizen met ACSI

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.