Gewoon lekker simpel

Op basis van een signaal al snel de gewenste reis kunnen boeken

Goede informatie Goede reisleiders Goede campings meestal. Vrijwel altijd goede stadsgidsen Maaltijden op campings wisselend, in restaurants vaak beter Bij stadsverkenningen op eigen houtje geeft reisleider vaak speld voor verzamelpunt. Doet dit in Google Maps. Wekt vaak niet op iPhone als reisleider Android telefoon heeft. Kortom wij boeken in 2026 onze 4e ACSI-reis

Jammer dat je iedere keer alles weer miet opzoeken zoals auto, caravan gegevens, paspoort etc. Dat moet toch eenvoudiger kunnen als regelmatige deelnemer aan acsi reizen.

Correcte website met veel informatie

Op de site was duidelijk te vinden hoe de reis in elkaar steekt. Ook de link om verwittigd te worden wanneer de nieuwe reis online kwam werkt voortreffelijk. We zijn tevreden!

Prima ervaring met de vorige reis. Leuke groep mensen kennis gemaakt.

Makkelijk en duidelijk en ook nog snel een reis boeken

Overzichtelijke site, als je liever iemand aan de lijn hebt ook mogelijk. Bij vragen altijd snel antwoord dat is bij ACSI top geregeld.

Heb nog geen ervaring, slechts digitaal geboekt en betaald

N v t

Goed verzorgd

Adequate begeleiders Cody en Jacqueline naar de Noordkaap. Hopen het op de reis Corsica Sardinië ook zo te treffen.

Positief

Fijn dat we een boekingsalarm konden instellen, vorig jaar was deze reis in oktober al volgeboekt.

Goede uitleg van de reis, en eenvoudig te boeken.

Dit wordt mijn tweede reis met Acsi. En kijk uit naar de ko.ende reis in 2026.

super

jullie site is erg gebruik vriendelijk om een reis te boeken

prima reisorganisatie, verzekerd van een verzorgde reis

Boeken bij Acsi garandeert een mooie reis, waarbij veel voor je geregeld is, maar waarbij je de vrijheid hebt om er zelf een goede invulling aan je reis te geven.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Reeds vorig jaar al met een reis mee geweest. Prima bevallen. Ook nu worden de vragen mbt de reis (Kroatië)die we dit jaar hebben geboekt weer vriendelijk door een "mens" beantwoord.

Keurig te woord gestaan en geholpen.

Perfect.

Prima heholpen

Prima geholpen jammer dat je geen optie meer mag nemen door beleid van boven af ( zoals jullie dat aangaven) Vorige twee reizen kon dat nl wel tot op de reünie dag. Daar hebben we toen geboekt. Als er mensen hier misbruik van maken straf die dan en maak er geen algemene regel van

Vertrouwd

Goed georganiseerd, leuke plekjes, goede afspraken

Dit is onze 5e reis, dus de werking van de site is overbekend.

Eenvoudig en snel

Binnen een paar minuten een fietsreis geboekt

Perfecte site

Klantvriendelijke site,perfect

hier word ik vrolijk van

Ik heb nog geen ervaring met dit soort vakantiereizen. Ben nu 2 jaar alleen, zijn veel in Frankrijk op vakantie geweest met, tent, vouwwagen en Caravan. Ga nu voor de 1ste keer met de camper een georganiseerde rondreis maken. Dit is een uitdaging en ook spannend Kijk er naar uit.

Goede snelle antwoorden.

Snelle service na boeking en duidelijke mails.

Op de website gaat het moeizaam of niet

Ik probeerde paspoort foto's te uploaden maar kreeg foutmeldingen. Ik probeerde iets te wijzigen door in het laatste tabblad op wijzig te klikken maar ik kon niets wijzigen.

Onduidelijke aanmelding vis de site

Boeken op de site liep niet goed. Mijn Email ingevuld en daar bleef het verder bij. Volgende dag telefonisch contact opgenomen om te kijken of ik wel geboekt had. daar bleek dus dat ik niet geboekt had. Gelukkig was de medewerker zeer behulpzaam. We hebben alles telefonisch af kunnenwerken.

Goed geholpen.

Wij hebben nu nog enkel een kampeerreis geboekt.

Positief tot nu toe.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst

0488 792775

Over ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa. Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen, klein & fijn rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement. ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.