Goede gedegen rapportage

Na een uitgebreide inventarisatie van de woning kreeg ik na enkele dagen een uitgebreid rapport met energielabel en adviezen voor verbeteringen. De prijs was ook concurrerend.

Keurig en vriendelijk

Vriendelijke ervaring en snelle verwerking

Proffesioneel en snelle service

Wij zijn zeer tevreden met de proffessionele en snelle service.

Prima, snel, keurig, rapport snel in huis

Deskundig, vriendelijk, keurig tijdens inspectie. Rapport zeer snel ontvangen.

Fantastisch!

Zeer prettige communicatie en snelle afhandeling.

Snel geregeld en goedkoopste aanbieder.

Snel geregeld en goedkoopste aanbieder. Vriendelijk bezoek, denk goed met je mee.

Een aanfluiting

Zeer snel verdient dat geld maar je heb het nodig ?????

Netjes vriendelijk en eerlijk

Prima verlopen alles

Hele goede ervaring gehad met Mahir. Hij was goed bereikbaar en kon op korte termijn langskomen. Was grondig in zijn werk en wist waar hij over praatte. Kan hem iedereen aanbevelen.

Noodzakelijk kwaad

Onze politiek heeft e.e.a. verplicht, er is echter amper meerwaarde. Huizen worden echt wel verkocht en verhuurd zonder dit label.

Snel en goed gedaan

Na een snelle afspraak ook voortvarend afgewerkt, in verband met verkoop van een woning zonder aangepast label. Goede en overzichtelijke rapportage ook. Begrijpelijk.

No nonsense. Ervaringsdeskundige. Snel afgehandeld.

Degelijk en kundig

Een fijn bedrijf, kundig en servicegericht

Goed contact en reageert snel.

Ik heb het bedrijf eenvoudig kunnen bereiken en diegene die de beoordeling van het huis zou doen was snel beschikbaar. Jammer dat het opsturen van het rapport niet de eerste keer lukte, maar na een telefoontje had ik het in mijn bezit. De kosten waren zeer schappelijk.

Erg goede ervaring

Snelle reactie op aanvraag, keurige keuring waarbij op afgesproken tijd aanwezig en rapport werd snel en degelijk opgeleverd.

Prima geregeld en komt de afspraken na.

Fijne samenwerking mogelijk.

Gewoon goed