Goede ervaring
Ik ben prettig geholpen. Werd goed ontvangen en werd duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen.
Verstandskiezen verwijderen is geen pretje, maar ik heb dit niet als enorm vervelend ervaren. Er wordt naar je geluisterd, ze stellen je gerust en ze leggen alles rustig uit. 2 behandelingen gehad en zou ze zeker aanbevelen.
Je ligt er niet voor het plezier, maar de mensen zijn onwijs vriendelijk.
Nette ontvangt en goede uitleg.
Uitstekend.
de ingreep verliep uitstekend (op tijd, efficient, pijnloos) geen problemen na behandeling gehad ik vond het jammer dat ik de naam van de Vlaamse (?) tandarts niet wist
Goede parkeervoorzieningen, vriendelijk personeel en korte wachttijden. Uitstekende uitleg gekregen over de behandeling van de betreffende dokter/tandarts.
Ik ben zeer vriendelijk en correct geholpen. De verstandskiezen zijn er snel en netjes, zonder pijn, uitgehaald. Het is me 100% meegevallen. In een van onderstaande antwoorden heb ik Martien de Koning aangegeven maar weet het niet meer zeker. De afspraak stond op maandag 31 oktober om 10.30 uur.
Zie boven
verstandskies laten verwijderen. ging er makkelijker uit dan verwacht, behandeling en napijn vielen reuze mee.
Goede professionele hulp gekregen bij het trekken van mijn verstandskies. Weinig tot geen pijn gehad.
De. Behandeling werd goed voorgesproken, wat mij te wachten stond. Rekening houdend met mijn voorgeschiedenis en medicijngebruik.
Twee keer bij de kaakchirurg geweest voor het trekken van verstandskiezen. Twee verschillende chirurgen gehad, beide professionele ervaring. De laatste was het prettigst wegens het ervaren contact, dit was net wat ambicaler/meer betrokken. Daarnaast goed bijgestaan door assistentes.
Fijne mensen die alles rustig uitleggen en de tijd nemen. Alles wordt benoemd waar ze mee bezig zijn. Dit gaf voor mij een gerust gevoel.
Ik had een fistel in mijn mond en die is door de kaakchirurg vakkundig verwijderd door het trekken van mijn kies met de gebroken wortel. Jammer dat mijn kies werd verwijderd maar dat was helaas onvermijdelijk. De fistel ben ik nu eindelijk kwijt.
Zie hieronder!
Zeer positief.
De behandeling was prettig. Enige minpunt was dat het niet compleet duidelijk was of mijn vervolg afspraak volledig nodig is.
Vanaf het begin bij de receptie, ben ik positief ontvangen, positief doorverwezen en positief en deskundig behandeld door Dr. Mercks en teamgenoten.
Vaker last gehad van licht in het hoofd zijn/flauwvallen bij operaties/prikken. Van tevoren aangegeven en daar werd erg goed mee omgegaan.
Netjes duidelijk..
Super vriendelijk geholpen en goed zover ik het tot nog toe kan beoordelen maar de werkwijze tegenwoordig vind ik ronduit klantonvriendelijk. De tandarts of kaakchirurg is met meerdere patienten tegelijk bezig. Laatste keer in een keer geholpen zonder oponthoud maar die twee keer ervoor geholpen en daarbij twee keer een half uur in de stoel gelegen heb omdat de kaakchirurg ook tussendoor met andere patiënten bezig is of word weg geroepen. Ik neem het hen niet eens kwalijk want ik weet zeker dat ze dit zelf ook niet goed of fijn vinden. Het is af rafelen om zoveel mogelijk patiënten te kunnen helpen. Cijfertjes..uren verantwoorden want je zal je tijd maar eens verdoen aan een patiënt en je quotum niet halen. Dit moet ook voor deze mensen frustrerend werken.
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.