Goede uitleg, stelt je gerust.

Het bezoek aan de tandarts voor de halfjaarlijkse controle verliep weer prettig en op tojd.

zie boven..

Prima behandelaars

Altijd zeer goede preventie-assistenten en een uitstekende tandarts.

patientvriendelijk , top voor en nazorg rondom excellente behandeling.

Prettig om bij XQdent Bilthoven te komen. Ook al heb ik enige vrees voor behandeling . Een hele professionele en aangename sfeer . Uitstekende professionals. Minor detail ter verbetering van de uitstraling . Er is iets van een leestafel zowel links als rechts van de balie. Links van de Balie tijdschriften van enkele jaren geleden . Hoeft niet nieuw te zijn , maar toch

Elke 4 maanden oke

Fantastisch

XQdent Bilthoven is een fijne praktijk waar je als klant op nummer 1 staat. De medewerkers zijn vakkundig en vriendelijk. Ze denken met je mee en geven goed advies.

vriendelijk en kundig

vriendelijk en kundig

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts hebben mij uitstekend geholpen.

Echt geweldig!!

XQdent is 1 van de weinige klinieken die je op je gemak kan stellen, pijn is totaal niet nodig, totaal relaxed, ik kan het iedereen aanraden. Ook integere en vriendelijke mensen zowel de assistent als de inplanteloog. Ik vind het de beste die ik ooit heb meegemaakt

Prima persoonlijke benadering

Altijd goed

Eigenlijk als altijd zeer goed

Netjes en behulpzaam Top

Snel, kundig, fijne ervaring

Goed advies

Prettig geholpen

twee woorden: helemaal top!

Ik woon tegenwoordig in Friesland, maar moet er niet aan denken om hier een andere tandarts te zoeken, jullie zijn gewoon de beste praktijk voor mij.

Prima, vriendelijke ontvangst, professionele behandeling. efficiënte afhandeling

Zie boven

Prettig contact en geeft veel vertrouwen

Altijd fijn om daar te zijn

Altijd bang geweest voor de tandarts, maar nu.ik bij XQdent ben is dat helemaal over. Vriendelijk personeel en zeker heel kundig. Voel me op mijn gemak, benen de tijd voor je.

Alles prima

Prettig en goed behandeld

Er werd extra aandacht besteed aan een onduidelijke plek o.a. door het vragen van een tweede mening. Dat geeft vertrouwen.

Heel prettige ontvangst en vakkundig geholpen!

's Morgens een telefoontje - omdat ik pijn had - en diezelfde middag kon ik al komen. Heel 'fijn' dat er nog plaats was ook omdat het voor mij de eerste keer was bij XQdent!

zorgvuldige behandeling.

Ik ben zeer tevreden met uitleg en behandeling van de mondhygiënist.

Vriendelijk en professionele preventie assistente.

Goede ervaring

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.