Snel en zeer professuoneel

Vriendelijke medewerkers. Deskundig personeel. Prima tandarts.

Geweldig fijne praktijk

Ik ben ontzettend tevreden over de deskundigheid en de kwaliteit van zorg die wordt geleverd.

Mijn man en ik zijn bijzonder tevreden over behandelingen.

Mijn man en ikzelf worden altijd geholpen door zeer deskundige, zorgzame en vriendelijke tandartsen en mondhygienisten.

professioneel

rommelige ontvangst, professionele behandeling

Fijn geholpen op een professionele manier

Fijn geholpen op een professionele manier

Vriendelijk - deskundig

Bovenstaande geldt zowel voor tandarts Hasselaar als voor Elke Rijks

De ingreep was fors, maar adequate verdoving en goede communicatie

ik zag erg tegen de ingreep op, helaas was de mail die ik vooraf daarover had gestuurd niet doorgegeven. Maar er is goed naar mijn zorgen geluisterd, de ingreep bleek niet eenvoudig maar lijkt vooralsnog goed gegaan te zijn. Door de verdoving heb ik geen pijn ervaren tijdens de ingreep en na afloop ik nauwelijks.

Prima ontvangst goed geadviseerd

Voor het eerst XQdent bezocht voelde goed en vertrouwd.

Vrolijke benadering klsntcentraal

Vrolijke benadering klant centraal

jaarlijkse controle

Goed geholpen

Altijd een goede ervaring

Prima praktijk, vriendelijke receptionisten en , het belangrijkste, een geweldige tandarts. Elma is zeer vriendelijk, begaan en creatief in het bedenken van oplossingen. Deze praktijk is zeker aan te bevelen.

Professioneel, zorgzaam en lief! Dat maakt dat ik geen angst ervaar.

Angst voor bezoek tandarts, dus de eerste keer dat ik bij Jeroen kwam lag ik met zweet in mijn handen in de stoel. Vanaf het moment dat Jeroen en zijn assistente een hand op mijn schouder legde wist ik dat het goed zou komen. Zo menselijk, zo rustig en zo begripvol. Nog 1 behandeling en dan heb ik weer een prachtige hoektand.

Prettig geholpen

Rustige en vriendelijke mondhygiëniste

Zeer betrokken

Eva geeft altijd duidelijke uitleg en zegt altijd precies wat ze gaat doen. Dat stel ik zeer op prijs

Ik kon snel terecht voor het vakkundig en vriendelijk behandeld worden.

Ik kon snel terecht voor het vakkundig en vriendelijk behandeld worden.

Alles klopt!

Goede zorgen

Veel persoonlijke aandacht

Altijd een prettige ervaring bij XQdent. De receptionist is altijd vriendelijk en behulpzaam. De tandarts zelf neemt altijd uitgebreid de tijd en checkt alles voor je. Het is overduidelijk dat ze jouw gezondheid als prioriteit heeft en neemt daar echt de tijd voor.

Warm professioneel

De wachtruimte straalt rust uit. De receptionisten zijn zeer vriendelijk en hebben oog voor wat er in wachtruimtes gebeurt en ook voor de mensen aan de telefoon. Meer dan alleen afspraken beheren, ook mensen geruststellen en de wegwijzen. Tandarts was zeer plezierig contact. Luchtig maar professioneel en adequaat. Ik kreeg gevoel meegenomen te worden in beslissing over wel of niet verdoven en over behandeling. Ik ben me zeer bewust dat alleen de tandarts weet wat verstandig is, maar het stelde me op mijn gemak

Een prima aanpak

Ik ben prima en professioneel geholpen

Ik heb een goede ervaring j voor tandateen schoonmaken.

De tandart heeft me de situatie goed uitg3legd.

Vakmensen !

Vakmensen die je gerust stellen

Contact, behandeling én resultaat fantastisch!

Met een afgebrokkelde kies en de nodige zenuwen vanuit Drenthe naar Bilthoven gereden maar daar in een half uurtje weer opgevrolijkt door Willemijn en haar assistente. Uit de kunst! Houd graag mijn tandarts in mijn oude woonplaats :-) (oude emailadres klopt niet meer)

Professioneel en alles onder 1 dak

Professioneel en klantvriendelijke benadering

Jeroen en het hele XQ-Dent team is kundig!

Super aardige kundige mensen, ik ben erg tevreden met het resultaat en ze zorgen dat, je op je gemak bent!

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.