Deskundigheid verpakt in grote dosis vriendelijkheid

Door de vriendelijkheid waarmee ieder mij te woord stond en mijn angst niet bagitaliseerde meer gerust een pittige behandeling ondergaan. De kalmte en respectvolle omgang van de behandelaar nam grotendeels van mijn angst weg. Attente nazorg. Vriendelijke receptie. Een zorgvuldige prijsopgave, bereidheid tot meerdere keren extra toelichting. .

Altijd goed

Heel fijn dat er flexibel wordt omgegaan met maken en verzetten van afspraken. Dat is nooit een probleem. Deze keer liep de afspraak bij de tandarts uit, vanwege moeilijke ingreep. Dat wordt tijdig gemeld. De keuze wordt gegeven om te verzetten of te blijven wachten. Ook excuses van de tandarts. Gewoon netjes en vanuit de klant gedacht. Voel me daarnaast altijd goed behandeld, wanneer er toch ingrepen nodig zijn.

Goed geholpen

Goed en mooi op tijd geholpen . En de vragen die ik had werden goed beantwoord. Bedankt

Heel fijn

Heel fijn

Fantastisch

Juiste zorg , juiste service. Fantastisch

Verder zoeken

Ondanks dat mijn probleem in de afgelopen maanden ondanks het vervangen van een vulling nog niet is verholpen, merk ik dat mijn tandarts de klacht serieus neemt en blijft zoeken naar een oplossing. Dat waardeer ik zeer.

Snel en goed geholpen

professioneel en adequaat ingegrepen

heel tevreden, zowel over de professionele als de communicatieve kant

bovenstaande lijkt me duidelijk en afdoende! Schoonheidsfoutje hieronder: persoon die mij heeft behandeld, Elke Rijks, staat niet in het rijtje hieronder. Graag updaten dus! Heb maar 'onbekend ingevuld ...

In een aangename omgeving geholpen worden zonder dat je tevoren er tegenaan hikt. Elma heeft een luisterend oor en is zeer creatief met oplossingen. Hopelijk blijft ze nog lang doorwerken.

Prettig en vakkundig

Duidelijke uitleg. Stelt patiënt gerust. Vakkundig tandarts die vertrouwen uitstraalt.

Snelle en deskundige behandeling

Duidelijke communicatie en uitleg van aanstaande behandeling

Vergeten in de wachtkamer

Na 20 minuten wachten ging een cliënt voor die 10 min te laat was. Ik heb toen natuurlijk meteen bij de balie gevraagd waarom ik nog steeds niet opgehaald was. Ze waren mij vergeten!! Kan gebeuren maar geen excuses, alleen o, ja we hebben net pauze gehad en niet goed gekeken op het afspraken blaadje. Daarna natuurlijk wel snel geholpen, snel X-foto gemaakt en in een andere behandelkamer gewacht (5 min) daarna snel de foto beoordeeld, snel even in mijn mond gekeken. Alles zit goed (implantaat) en volgend jaar weer controle. Kroon op implantaat plaatsen is 1ste keer niet goed gegaan, moest ik voor terugkomen week later. Het was natuurlijk fijn dat de X-foto’s nog een keer beoordeeld worden ‚s avonds na het plaatsen dus het is goedgekomen. Een afspraak van mij bij XQDENT gaat wel eens wat mis. 1 assistent zei ook tegen mij o, jee is de wet van Murphy op u van toepassing? Ik hoop vanaf nu niet meer.

Super efficient

Binnenkomen, vriendelijk ontvangen worden, na 5.minuten wachten op tijd geroepen worden, een deskundige arts en snelle assistenten; wat wil je nog meer?

Deskundigheid en klantvriendelijkheid staan zeer hoog in het vaandel bij XQdent

Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen met alle medewerkers van XQdent. Ik gun iedereen zo n goede tandartsenpraktijk.

PRIMA GEHOLPEN

vriendelijke ontvangst, belangstellend gesprek over toestand gebit, goede aanbevelingen over zorg, zorgvuldige gebitsinspectie en behandeling.

Werd prima op tijd geholpen

Werd geholpen door een nieuwe mondhygiëniste. Ben daar ook tevreden over.

Iris is de beste

Beste tandarts die er is. En de leukste.

Prima ervaring

Altijd prima ervaring

Kundige en vriendelijke mensen.

Preventie assistente zorgt voor uitgebreide behandeling zodat ik met verzorgd fris gebit er weer een tijd tegen kan. Tandarts is zorgvuldig en geeft het gevoel dat ik in goede handen ben. Alle lof voor Jeroen Pepplinkhuizen die zowel mijn moeder als partner heel heel goed geholpen heeft!

Zeer deskundig en empathisch!

Door persoonlijke omstandigheden lag mijn gebitsrenovatie gevoelig. In samenspraak met Willemijn is een toekomstbestendig en duidelijk behandelplan afgesproken. Inmiddels heb ik met de eerste behandelingen mijn angst overwonnen. En kijk ik vol vertrouwen uit naar het eindresultaat!

Snel en zeer professuoneel

Vriendelijke medewerkers. Deskundig personeel. Prima tandarts.

Geweldig fijne praktijk

Ik ben ontzettend tevreden over de deskundigheid en de kwaliteit van zorg die wordt geleverd.

Mijn man en ik zijn bijzonder tevreden over behandelingen.

Mijn man en ikzelf worden altijd geholpen door zeer deskundige, zorgzame en vriendelijke tandartsen en mondhygienisten.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.