efficient met goede zorg

snel en efficiënt geholpen, vriendelijke zeer patiënt gerichte zorg.

Fijne tandarts

Vriendelijke tandarts, duidelijke toelichting.

Prettig omgeving en aardig behandelaars

Betrokken behandelaars en eerlijk mening. Ze zijn gedreven en professioneel

Supervriendelijk en neemt de tijd!

Bevalt zo goed dat ik gebleven ben na verder weg te verhuizen.

Prettig professionele dienstverlening

Zie bovenstaand commentaar

Zeer vriendelijk personeel

Was mijn eerste bezoek en ik werd zeer klantvriendelijk ontvangen.

Goede ervaring

Door de rustige en vriendelijke aanpak heb ik een prettige controle gehad.

Het was zoals altijd weer uitstekend, zowel de communicatie als de behandeling.

Naar de tandarts gaan bij Bart en John is niet iets waar je tegenop ziet maar meer een interessant “uitje”. Jammer dat John nu weg is.

zeer tevreden

zeer tevreden

Heel prettig behandeld

Aardig en professioneel

Aardig en professioneel

Prettig !

Tandarts Wendy maakt een tandarts bezoek meer dan dragelijk ! :)

Klantvriendelijk uitstekende zorg

Na jaren op zoek te zijn geweest heb ik nu een geweldige kliniek gevonden. Super klantvriendelijk en geweldige tandartsen...alleen goed geschoolde medewerkers. Geen zoete broodjes maar eerlijkheid wat wel en niet mogelijk is.

Accurate en kundige behandeling

Juiste en actuele informatie betreffende afspraken. Prettige ontvangst en dito behandeling.

Professioneel, vriendelijk en op tijd

Professioneel, vriendelijk en op tijd

Adequate behandeling door vriendelijke bekwame professionals

Zeer goed geholpen door hulpvaardige, vriendelijke bekwame professionals.

alles okee

bereikbaar//snelle afspraak//optijd geholpen//goede voorlichting//

TOP!

Communicatie met XQ Dent is erg goed. De behandelaars zijn allen vriendelijk en stellen mij als angsthaas op mijn gemak. John is een top mondhygiënist, zorgvuldig vooral (ook al voel je dit de dag erna ; ) Ik weet dan dat mijn gebit weer grondig gereinigd is.

Positieve, deskundige, fijne tandarts

Een fijne deskundige tandarts, die zeker ook aan te bevelen is als je angst hebt voor de tandarts. Zij begeleidt dat zeer goed.

Altijd prima behandeld

Goede behandeling prima

Fijn en vertrouwd

Altijd vriendelijk, geven goede en duidelijke tips. En zorgen dat jij jezelf ongemak voelt

Goed geholpen

Vertrouwd

Voel me altijd op mijn gemak

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.