Jullie hebben vriendelijke mensen altijd netjes geholpen

Jammer ik ben bijna klaar met mij behandeling

Fijne tandarts

Fijne tandarts die goed met je meekijkt. Hoef nooit lang te wachten in de wachtruimte.

Mijn ervaring met uw tandheelkundige behandelingen zijn heel goed

Heel erg tevreden

Goed gevoel super

Vriendelijk en geen wachttijd

Goede uitleg, prima behandeling. Helemaal blij ermee.

Ik ben heel tevreden over XQdent.

Bij XQdent werken vriendelijke mensen die kennis hebben van hun werkzaamheden. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ik ben altijd zeer tevreden.

Prettig omgeving en behandeling is prima verlopen

Uitstekende eerste behandeling in deze voor mij nieuwe praktijk

Zie boven

Capabel, informatief én vriendelijk

Altijd vriendelijke en persoonlijke ontvangst, zowel aan de balie als in de behandelkamer. Prettige behandeling waarbij veel informatie gegeven wordt (gevraagd). In zoverre tandartsbezoek als plezierig kan worden omschreven, is dit het wel.

Professioneel en snel geholpen.

Er wordt met je meegedacht. Een professionele en plezierige manier van communiceren.

Goed geholpen

Mooie praktijk met deskundige tandartsen, die geen onnodige handelingen voorstellen of verrichten.

Altijd prettige ontvangst en vriendelijke behandeling.

Heel erg goed

Heel prettige behandeling, goed uitgevoerd en goede communicatie

Super begeleiding en (na)zorg

Tandarts Iris de Hoog heeft mij echt heel goed behandeld. Iris gaf mij duidelijke uitleg wat zij ging doen en waarom.Ook stelde Iris mij omdat ik toch best zenuwachtig was gerust. De behandeling zelf ging vlot en goed.

Kundig en vriendelijk

Zeer prettige benadering

profesioneel, goed georganiseerd

professioneel, goed georganiseerd, heb alleen een intake gehad tot nu toe, behandelplan en offerte volgt nog

Super tandarts, die echt de tijd voor je neemt!!

Uitstekkend

Receptie en tandartsen zijn perfect

Prima service!

Korte wachttijd en vriendelijk personeel.

excellent

Altijd 'prettige' behandeling. Ook voor iemand zoals ik die doodsbang is maar altijd gaat omdat iedereen enorm vriendelijk is. Belangrijk detail, de behandelingen worden uitstekend en professioneel uitgevoerd. Ik beveel XQdent Bilthoven altijd aan.

Deskundige en efficiënte mondhygiene

Weer prima mondzorg op mooie lokatie met goede faciliteiten en ook op afgesproken tijd.

Het team denkt met je mee, stellen je op je gemak en zoeken naar een mooi eindresultaat.

Heel positief

Vriendelijk en prettig in het contact.

Vriendelijk, meedenkend en rekening houdend met.

Deskundigheid verpakt in grote dosis vriendelijkheid

Door de vriendelijkheid waarmee ieder mij te woord stond en mijn angst niet bagitaliseerde meer gerust een pittige behandeling ondergaan. De kalmte en respectvolle omgang van de behandelaar nam grotendeels van mijn angst weg. Attente nazorg. Vriendelijke receptie. Een zorgvuldige prijsopgave, bereidheid tot meerdere keren extra toelichting. .

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.