Persoonlijk en professioneel

Persoonlijk en professioneel

Vriendelijke en efficiente behandeling.

Vriendelijke en efficiente behandeling.

Heel fijn

Bijna gezellig

Uitstekend geholpen

Ook de assistente was ook goed

Heel goed fijne communicatie

Ik werd snel geholpen en kon binnen een dag gaan starten met het verhelpen van het probleem

Prima ontvangst.

vriendelijke ontvangst.

Prettige benadering

Snel en adequaat geholpen door professionele, vriendelijke medewerker

Tobias deed wat hij kon doen op dat moment

Gezellige en prudente sessie

Kundig, vriendelijk en korte wachttijd

Ik ben al jaren een tevreden patient

Snel en vakkundig geholpen

Ik had een ontsteking bij een implantaat. Toen bleek dat hij eruit moest. Werd dat nog dezelfde dag ingepland omdat ik een week later naar het buitenland vlieg.

Helemaal top

Je wordt vriendelijk ontvangen en dat is al heel fijn. Dan ben je al min of meer op je gemak.

prima behandeling

keurig op tijd en prima behandeling.

Vriendelijk, betrokken, deskundig en vaardig

Uitstekende implantoloog, ben zeer tevreden.

Vriendelijk & professioneel

Ik kom eens in de zoveel tijd voor een implantaat-controle. Deze heb ik nu al jaren zonder problemen. Iedereen is altijd erg vriendelijk en de tandarts is erg persoonlijk in het contact, wat mij erg op mijn gemak laat voelen.

Top tandzorg!

Vakkundige én vriendelijke tandartsen en specialisten.

Vriendelijke en deskundig

Duidelijke advisering

Goede behandeling

Een goede en pijnloze behandeling. Weer met een schoon gebit naar huis.

Heel goed, in de zin van de zorg en ook altijd kort een praatje, sociaal en professioneel

Ik kom al jaren bij tandarts Richard Hasselaar. De zorg is prima en hij maakt altijd even een kort praatje. Je bent geen nummer in deze praktijk. De zorg is professioneel maar ook sociaal.

Deskundig, vriendelijk

Nauwkeurig, zorgvuldig en vriendelijk

Zowel tandartsen als mondhygiënisten zijn nauwkeurig, zorgvuldig en vriendelijk en professioneel. Ps. Bij een no show zijn ze te zakelijk

Vakmanschap

In een mooi tempo en toch een korte uitleg voor elke stap die gezet ging worden was de behandeling snel achter de rug.

Wat een vakkundige tandarts, maar ook goede uitleg over het verloop van de behandeling en zeker ook de goede zorg van zijn assistente !

Mijn nieuwe tandarts is zeer vriendelijk en kundig

Zeer kundige en vriendelijke tandarts

Aardige mensen en prima behandeling

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.