Je wordt goed geholpen.

Is vriendelijk en rustig een eerlijk

Is vriendeljjk en rustig en eerlijk.

Zeer vriendelijke medewerkers.

Bijzonder goede tandheelkundige kennis.

Iris doet haar werk uitstekend

Heb boven al omschreven

Gastvrij onthaal, op tijd, goede voorlichting, snelle behandeling

Prima behandeling, vriendelijke ontvangst, goede planning.

Zie boven

prima persoonlijke, vakkundige en prettige manier van werken

Ik ben erg blij met de service, de persoonlijke manier van werken en ik heb veel vertrouwen in de kwaliteit van het werk. Goede communicatie en vriendelijke wijze van benadering door alle betrokkenen. Ik ben dankbaar dat ik bij jullie ben terecht gekomen.

Zeer goede ervaring

Keurige ontvangt bij de balie en goede antwoorden op onze vragen. Dr. Peplinkhuizen begon stipt op tijd en nam alle tijd om de inplantaat goed te bekijken.

Uitstekend!

Ik kon de afspraak op een zeer redelijke termijn maken, op een dag en tijdstip die mij goed uitkwamen, was bij binnenkomst vrijwel direct aan de beurt en de behandeling was prima (ik zou bijna zeggen: 'gezellig').

Deskundig en zeer correct behandeld, een verademing.

Snel geholpen

Snel geholpen

Vakkundig en fijn

Zowel het voortraject, het plaatsten van en de nabehandeling van mijn implantaat is zorgvuldig, vakkundig en fijn uitgevoerd.

Top service

Zeer kundig

Vakkundig en zeer service gericht

Zowel mondhygieniste als tandarts (controle) zeer vriendelijk , service gericht en vakkundig. Tandarts met jarenlang ervaring en nam de tijd om gehele mond, inclusief wang , gehemelte en tandvlees te onderzoeken op mogelijke symptomen. Mondhygieniste was speciaal! Goede uitleg met spiegel en tandstokers (Gum en zelfs 90graden) voor meerdere malen te gebruiken cadeau !

Heel goed advies

Zeer gedetailleerd werd mijn wens besProken en uitgelegd . Ikben een tevreden em blije client!!!

Zorgvuldig en zorgzaam. Duidelijke informatie en controle op gedane behandeling.

Zeer kundige mond hygienist

Vakkundig, met duidelijke adviezen

Prettige ontvangst met nauwgezette behandeling. Tandarts kent ook de achtergrond en voorgeschiedenis van de patiënt

Ben weer uitstekend geholpen.

Nemen altijd de tijd voor je en houden je van alles wat ze doen op de hoogte….super team Iris en Madelijn.

Vriendelijk, behulpzaam en adequaat

zie boven

Goed, vriendelijk, duidelijk en komen ter zake kundig over

Zie hier boven

vriendelijke en vlotte behandeling

zeer zorgvuldige behandeling

prettig dat de tandarts volgde op de mondhyginiste. beide goed en zorgvuldig

Prima werk en aardige man

Prima werk en aardige tandarts

Helemaal top zoals altijd

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.