Praktijk met aandacht

Kom graag naar de tandarts. Prettige en professionele ontvangst door Simone. Ben zeer gesteld geraakt op Iris en Madeleine.

Zeer goede en professionele behandeling

Deze week een behandeling / operatie gehad aan een tand met implantaat en kroon. Door het professionele werk van de heer Peppinkhuizen en zijn team is mijn implantaat en kroon voorlopig weer gered en kan ik hier hopelijk nog jaren mee doen.

Tevreden over behandeling

Snel en makkelijk afspraken worden geregeld. Ik ben tevreden over de goede uitleg en de uitvoering van de behandeling.

Altijd prima.

Het is hartelijk. De ontvangst, de behandeling, en even een thee met een tijdschrift.

Voor het eerste een minder goede

De assistente vertelde steeds wat ze ging doen. Dat is prettig. De verdoving werkte niet helemaal goed , dus het laatste stukje was erg pijnlijk. Nu 2 dagen later heb ik nog steeds een pijnlijke onderkant van de tong en een raar rood plekje op mijn wang aan de buitenkant. Heb het gevoel dat dat niet de bedoeling is. Vandaar de 6

Altijd even een praatje voor de behandeling, bezoek aan de tandarts is altijd een feestje.

professioneel

Zeer kundige en prettige tandarts ( Tobias). Neemt de tijd, werkt zorgvuldig en communiceert duidelijk. Als mondhygiëniste heb ik extra oog voor kwaliteit, en die is hier absoluut aanwezig. Balie is altijd vriendelijk en behulpzaam. Assistente heel aardig.

Fijne persoonlijke behandeling.

Persoonlijke behandeling met aandacht voor de problematiek.

Super fijn

Mijn ervaringen bij XQ Dent zijn altijd goed. Behandleing wordt goed uitgelegd, het personeel is super vriendelijk en dus ben ik mijn angst voor de tandarts helemaal kwijt. Dank!

Vakkundig en hartelijk geholpen

Ik voel mij persoonlijk gezien wanneer ik de XQdent bezoek. Vriendelijk, vakkundig, snel.

Deskundige en vriendelijke zorg!

Deskundig en Vriendelijk en Betrokken

zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk en meelevend tegenover patient

Goed eb veilig.

Prettige omgang

Goed ontvangen

Alles liep heel vlot en vloeiend in elkaar over. Een hele fijne ervaring.

Prettig en goed geholpen

Ik kwam voor het opmeten/fotograferen van gebit voor het plaatsen van een brug op 2 implantaten. De apparatuur werkte aanvankelijk niet zo goed waardoor het opmeten ongemakkelijk lang duurde. Na hulp vd heer Pepplinkhuizen ging het snel.

Goede patient gerichte zorg

De implantoloog legde alle stappen rustig uit en liet duidelijk zien op de fotos wat het probleem was

Goede uitleg en professioneel geholpen. Goede samenwerking met de assistente

Erg fijn geholpen.

Een mooie praktijk, lieve mensen achter de balie. Wij lopen al jaren bij deze praktijk en zijn nog steeds zeer tevreden. Ze denken mee en zijn flexibel waar mogelijk.

Deskundig en klantvriendelijk.

Deskunsig,, klantvriendelijk en goed voorzien van advies.

Men is vriendelijk en er is aandacht.

Zie boven

Goede en vertrouwelijke tandzorg met vriendelijke mensen

Al jaren onze tandarts. Vriendelijk, nemen de tijd, leggen alles goed uit, zeker nu het voor mij met NAH allemaal heel spannend en intens is.

Goed en relaxed

Goed en relaxed

Professionele kwaliteit in prettige sfeer.

Erg prettig en zorgvuldig.

Niets op aan te merken

Goed geïnformeerd en behandeld

keurig op tijd en kwaliteit

al jaren lang ben ik een zeer tevreden klant.Info en behandelingen zijn goed en advisering ook.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.