Goed, maar erg duur

Ik vind de kosten voor een mondhygiënist buitensporig hoog. Dit komt neer op € 200,--, per uur. Dat is het dubbele van wat een huisarts verdient. Geeft toch enigszins te denken.

Goed geïnformeerd, goed behandeld

Alle vertrouwen in behandelaar!

Fijne tandarts jammer dat hij stopt

Ik ben heel tevreden

Persoonlijk en professioneel

van afspraak( wijziging) tot behandeling altijd soepel.

Jarenlang een geweldige tandarts gehad, die nu van zijn zeer verdiende pensioen gaat genieten, hopelijk gaat zijn opvolger/ster net zo menselijk te werk.

Buitengewoon vriendelijk en deskundig

Buitengewoon vriendelijk en deskundig

Zeer tevreden over alle controles en behandelingen.

Uiterst prettige omgeving met een vriendelijk en zorgzaam team. Helaas na ruim 10 jaar vorige week afscheid genomen van tandarts R. Hasselaar die met pensioen gaat.

Snelle en efficiente behsndeling

Alles netjes op tijd.

Fijne praktijk met goede zorg

Fijne praktijk met kundige mensen en persoonlijk contact.

Zoals altijd weer prima geholpen

Het zijn mijn favoriete Iris en Madelijn…altijd vrolijk en weer zeer goed geholpen

Heel vriendelijk en efficiënt en de tijd nemend af te stemmen

Ik voel mij altijd zeer op mijn gemak gesteld.

Helemaal prima.

Uitstekend!

Zeer tevreden in meerdere opzichten.

Tandarts Richard Hasselaar heeft op mij een zeer goede indruk achtergelaten. Zijn vakmanschap kan ik uiteraard niet beoordelen maar zijn behandelingen waren efficiënt en gelukkig meestal met weinig pijnlijke momenten. Ik heb nog steeds,na vele jaren,erg veel plezier van de constructies die nodig waren. Ook de plezierige,menselijke relatie heb ik zeer gewaardeerd. Ik wens U een lange en prettige pensioentijd. Groet van Ron Groenewoud

perfect en vlot geholpen!

Prettig

Mijn 1ste bezoek aan Ahmed, fijne kennismaking, legt precies uit wat hij doet. Vraagt regelmatig of het nog goed gaat. Werkt zorgvuldig en hygiënisch Kortom, ik ging weer met een goed gevoel naar huis.

Altijd op afgesproken tijdstip geholpen. Vriendelijk en uiterst voorzichtig Helder over de (mogelijke) ingreep Geen haastwerk Goede resultaten

Goed geholpen.

Mijn laatste bezoek aan de tandarts waar ik vele jaren patiënt was. Veel dank Richard voor de aandacht en zorg die je aan mijn gebit schonk.

Betrokken en klantvriendelijk

Medicatie vergeten. Vervelend voor mij en voor de behandelaars. Geen probleem en t werd terplekke opgelost. Dagen na de behandeling een telefoontje om te vragen hoe het ging. Heel prettig .

Heel goed

Tijd genomen, interesse

Deskundig en vriendelijk

Lijkt mij niet nodig

prima georganiseerd laagdrempelig vakkundig

als zeer prettig

zeer prettige en goede zorg

Alle contacten met implantoloog, tandarts, mondhygiënist, protheticus, assistentes en baliemedewerksters heb ik altijd als zeer plezierig ervaren. Ik heb altijd het gevoel te worden gehoord. Er wordt alle tijd besteed aan ingrepen en de pijnstilling is voortreffelijk. Er is visie en ik ben tevreden over de resultaten. Bij vragen of eventuele problemen wordt adequaat actie genomen. Dankzij XQdent ben ik zelfs helemaal van mijn vroegere angst voor de tandarts afgekomen!

goede zorg

Duidelijke uitleg van de behandeling

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Zoals gebruikelijk ben ik weer uiterst vriendelijk en zeer bekwaam geholpen tijdens een bezoek aan XQdent-Bilthoven. Ik kom hier weer graag terug.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.