Prima ontvangst en zeer ervaren handeling, verder totaal geen napijn ( tot op heden)

Altijd prettig

De bezoeken aan mondhygienist John zijn altijd prettig, nagenoeg pijnloos en hij is erg grondig. Heb enorme angst voor tandartsen, mondhygienisten en kaakchirurgen maar bij XQdent neemt dit langzaam maar zeker enigszins af.

Gewldig

Ik voel mijn heel erg goed vooral de verzorging

Prettige mondhygiënist die mij heeft geholpen. Zijn naam staat niet bij de behandelaars; hij is niet onbekend, dus geen idee wat ik bij behandelaar moet invullen. Zal maar onbekend invullen want anders kan ik deze beoordeling niet afsluiten. Wel handig als alle namen van medewerkers hier worden genoemd. Ik ben door John behandeld.

Breedlachend tevreden

Vriendelijke, rustige gesprekken en behandelingen. Fijn dat van onderzoek tot behandeling en plaatsing alles op 1 locatie is. Ik sta nu weer letterlijk met een mond vol tanden en ben daar zeer tevreden over!

De leukste en aardigste tandarts we worden altijd goed geholpen.

Heel goed

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig

Zeer goed geholpen door de mondhygiëniste

Goede voorlichting Werkt volgens protocol Zeer vriendelijke benadering

altijd korrekt en op tijd geholpen

jarenlange vlekkeloze relatie

Vriendelijk en zeer deskundig

Ik heb de teamleden altijd als heel prettig en zeer deskundig ervaren. Vriendelijke en persoonlijke benadering, zonder uitzondering- door de medewerkers aan de balie, assistenten en behandelaren.

Zeer vriendelijk en goed geholpen en voorgelicht over behandeling

Vakkundig en vriendelijk

Je krijgt op een heel vriendelijke wijze professionele hulp zonder dat je daar pijn bij voelt.

Professioneel

Zoals elke keer zeer kundig en aardig. Ook interactie tussen tandarts en assistente is goed.

Prima service Aardige medewerkers Receptie medewerker vriendelijk en behulpzaam. Één klein puntje, ik heb aangegeven angst te hebben voor de tandarts. Helaas is er tussen door niet aan mij gevraagd of het gaat, geen geruststelling.

Professioneel en vriendelijk

Professionele, kundige en vriendelijke tandarts, zo ook de baliemedewerkers, een TOP praktijk.

Een preventie assistente die dol is op tandsteen!

Wat een leuke ervaring weer bij xqdent zo’n positieve preventie assistente overduidelijk dol op haar eigen werk! Blije positieve uitstraling met een lach werd al het poets werk gedaan enen vond ik iets niet prettig? Dan doen we het reinigen toch met de hand! Helemaal goed top ervaring wederom bij Xqdent

Zeer prettig

John die mij behandelde staat niet in het lijstje

korter kan niet: UITSTEKEND1

Snel, vriendelijk, adequaat.

Zeer deskundig en prettig

Van afspraak tot en met behandeling word ik altijd heel fijn geholpen. Ik heb nog nooit complicaties gehad en alle informatie is zeer zorgvuldig en deskundig.

Een prettige ervaring

Mijn ogen zijn wat slechter en ik kan bijna de letters niet zien? Lichtgrijze letters zal wel mooi staan maar zijn niet goed te lezen.

Precies, snel en professioneel

Heldere aanpak, goede voorlichting. Tot nu gaat het voorspoedig..

Zeer prettig met een klein verbeterpuntje..

XQdent ervaar ik als een fijne praktijk, met vriendelijk personeel. De behandeling verliep over het algemeen goed en vlot, met weinig pijn. Wat ik iets minder prettig vond, is dat de arts veel heen en weer loopt van de ene naar de andere patiënt, waardoor het voor mij wat onrustig overkwam. Wel fijn dat er dan bekwame en vriendelijke assistenten aanwezig waren.

Complete professionele zorg en betrokkenheid.

Bij XQdent ervaar ik complete professionele zorg en betrokkenheid. Bij binnenkomst word ik keurig en sympathiek ontvangen, ik krijg goede uitleg indien van toepassing. De tandarts ervaar ik als zeer professioneel en betrokken, dat geldt ook voor zijn assistenten. En dan zijn er nog onzichtbare medewerkers die alles zichtbaar schoon houden! Kortom complete waardering!

Professioneel en klantvriendelijk

Erg tevreden over de kwaliteit van de behandeling en de persoonlijke benadering.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.