Het is prima verlopen, goede voorlichting gehad.

Prima behandeling tot nu toe gehad. Volgende week de hechtingen er uit. Reuze meegevallen.

Weet dat ik 'in goede handen ben.'

Nvt

Aardige receptie / ontvangst , kundigheid tandarts en mondhygieniste

Belangrijkste is de kundigheid vd tandarts die zeer goed is! Nieuwe mondhygieniste zeer efficiënt en goed. Heel belangrijk is de receptie waar aardige dames zitten, bereidwillig om te helpen met parkeer plek voor de auto en het zoeken naar optimale nieuwe datum voor afspraak Het gehele instituut lijkt goed geleid met goede interne communicatie tussen receptie (afspraak regelen) en tandartsen

Volgens afspraak geholpen.

Altijd persoonlijke aandacht voor het welzijn van het gebit van de patiënt.

Behoud van het eigen gebit staat bovenaan. Zijn er problemen met kronen of implantaten wordt er goed aandacht aan besteed en behandelingsplan wordt opgesteld samen met de cliënt.

Deskundig en zeer vriendelijk

Bij XQdent ben je klant en geen patiënt

Erg Goed

Altijd een vriendelijk ontvangst ! Heel fijn

Zorgvuldigheid en duidelijkheid.

Eerste klas Specialisten, alle specialisme in een praktijk. Prettig dat ik zo snel geholpen kon worden.

Fantastisch!!

Jeroen is rustig ,betrokken, empathisch en erg aardig!! Ook de assistente (sorry even naam vergeten) was erg prettig en stelde mij(die last heeft van Ptss) echt op mijn gemak(zover dat kan bij zo'n ingreep)Alles bij elkaar viel de ingreep mij erg mee wat zeker ook met hun manier van benaderen te maken heeft gehad!!! Ik ben echt heel erg tevreden!!!!!

Prettig contact, snel geholpen, helemaal ok.

Helemaal geweldig

Hele nette praktijk,met zeer vriendelijk en bekwaam personeel.Ik ben dik tevreden. Dankjewel.

Goed en professioneel

Goed en professioneel.

Professioneel en zeer vriendelijk

Zie boven

Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg het idee dat het personeel kundig is.

Super boven verwachting

Dokter Pepplinkhuizen samen met zijn vaste assistente, sinds 2006, dat vroeg ik aan hen, zijn een geweldig team. Rustig vakkundig en met heel veel aandacht voor de wat oudere patiënt, echt zo fijn om mee te maken.

tandarts was duidelijk over de vervolg behandeling.

heel tevreden!

plezierig en snel geholpen!

snel, pijnloos en efficient

Tandarts Tobias wat niet te beroerd om direct even het gebit te reinigen. Heel efficiënt daar je anders weer een nieuwe afspraak moet maken met een mondhygiënist met alle tijd verlies tot gevolg.

exellente zorg

exellente behandeling

Beter kon ik niet wensen

- snelle afspraak volgens mijn wens - adequaat professioneel onderzoek en advies van de tandarts - met alle medewerkers prettig contact

Prettige en rustgevende praktijk

Je kan snel een afspraak maken Korte wachttijd in de praktijk zelf Prettig personeel Vriendelijke tandarts Schone en rustgevende praktijk Fijn personeel aan de balie

Prima volgens afspraak.

Deskundige en vriendelijke behandeling.

Betrokken, persoonlijk

Bij Xqdent word je goed geholpen. Wordt er precies verteld wat ze gaan doen. Een implantaat is geen pretje, maar bij Xqdent weet je dat ze bestand van zaken hebben.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Recente ervaring

Netjes

Keurige ontvangst, prettige sfeer in de wachtruimte. Goede en duidelijke uitleg van de tandarts.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.