Al 30 jaar prima

Leuk om weer eens in Berg en Bosch te zijn.

Fijne praktijk

3 gaatjes vullen is nooit leuk, maar op haar advies zonder verdoving gedaan en ik vorlde bijna niets. Assistente is ook super!

Zeer prettige wijze van werken

Zeer plezierig en zorgvuldig.

Zeer deskundig

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

aardig

aardig en rustig

Er wordt zeer nauwgezet werk verricht

Het enige 'probleem(pje)' is de (soms lange) uitloop waardoor wachttijd ontstaat. Maar daar is de betreffende tandarts zich van bewust. Als ik kwaliteit en wachttijd tegen elkaar moet afwegen, dan kies ik voor kwaliteit.

uitstekend

ol ieder gebied erg goed

Vriendelijk en efficient

Vriendelijk en vertrouwen gevend. Alles goed uitgelegd.

Voortreffelijk

Mijn complimenten voor Jeroen Pepplinkhuizen, hij werkte rustig en secuur. Hij was heel attent vroeg aantal keren hoe het met mij ging en vertelde wat hij precies ging doen. Ik voelde me steeds rustiger worden. Na de behandeling geen pijnen geen bloedingen. Geen pijnstillers gebruikt. Totaal geen last van de hechtingen. Ik geef hem een 10!!!

Adequaat,deskundig, vriendelijk

Soms moeilijk om passende afspraken te maken, mede i.v.m. vrij grote afstand tussen Enschede en Bilthoven.

Gewoon de allerbeste zorg!

Gewoon de allerbeste zorg!

Prima dat alles onder 1 dak kan

Vanwege een rotte kies kon ik maandag meteen terecht om hem eruit te halen. Zeer begripvolle telefoniste/baliemedewerkster (Simone?) met een opgewekte open stem, meteen al op maandag 7.30. Vaak beseft management niet hoe belangrijk het eerste contact cq de eerste indruk is, idg (volgens mij heet ze) Simone. De hele uitstraling komt zeer professioneel/kundig over met tijd voor een goede analyse (eerst luisteren en kijken bij de patient) alvorens tot handelen over te gaan. mvg, rens evers

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en professionele behandeling

zie boven

je word netjes behandeld

zie boven

Zoals altijd snel en duidelijk!

Vriendelijk, kundig, duidelijk en een snel consult

Proffesionele en vriendelijke bejegening

Zie bovenstaande

Hele fijne tandarts en dito mondhygiënist. Vooral die laatste: John is echt top! De passie straalt van hem af.

Tijd voor de patiënt

‘S ochtends gebeld, zelfde dag mogen afspraak. Alle tijd voor de patiënt, en prettige behandeling. Geholpen door Tobias

Altijd heel zenuwachtig maar goed opgevangen

Zenuwachtig goed opgevangen en gerustgesteld

Zeer prettig!

Het is altijd gezellig in de praktijk en de tandartsen doen echt hun best om je te laten ontspannen. Voor mij de allerbeste praktijk!

heel erg tevreden

vriendelijk en deskundig geholpen

Goede vriendelijke uitleg van de uit te voeren behandeling, heel fijn

Goede uitleg, fijne uitvoering en behandeling, goede nazorg kortom top

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.