Erg fijn dat je meteen geholpen kunt worden als je prothese gebroken is.

Ik ben erg goed en snel geholpen. Het secretariaat gaf nog aan mij niet te veel te haasten op weg naar de praktijk. Veiligheid voor alles. Dat vond ik aardig en attent.

Erg fijn dat je meteen geholpen kunt worden als je prothese gebroken is.

Professioneel en onpersoonlijk

Snelle diagnose Goede behandeling Voelde als professionele aanpak Klein beetje aandacht voor patient Geen persoonlijk contact Nauwrlijks reactie op vragen

uitsteken

uitsteken

Professioneel en onpersoonlijk

Uitstekend geholpen en keurig op tijd

Zie bovenstaande

Alles naar wens.

Het enige negatieve is dat mij te vaak wordt gevraagd om een recensie te schrijven. Ik herhaal maar weer dat ik verder alles hier als prettig en adequaat ervaar. Prettige frisse omgeving en bekwame vriendelijke mensen. Alleen dat vreselijke gezeur met reviews.Erg vervelend bijvoorbeeld de melding dat je je tijd verspilt hebt omdat “problematiek ervaren wordt bij het invullen en managen van reviews; probeer het later opnieuw” bah!

Alles naar wens.

Het enige negatieve is dat mij te vaak wordt gevraagd om een recensie te schrijven. Ik herhaal maar weer dat ik verder alles hier als prettig en adequaat ervaar. Prettige frisse omgeving en bekwame vriendelijke mensen. l

Alles naar wens.

Goed, snel en duidelijk geholpen.

Prima planning en attendering van de afspraken. Nette ontvangst en snelle behandeling en duidelijke uitleg over de toestand van het gebit en vervolgstappen.

Goed, snel en duidelijk geholpen.

Don't worry, be happy!

Donderdag eind van de middag onder-prothese in tweeën gebroken. XQdent gebeld, kon meteen volgende dag 10 uur komen en na half uurtje weer naar huis met een brede lach. Hartelijk dank voor de snelle service, maar vooral ook voor de persoonlijke en altijd vriendelijke aandacht. Antoine van Buul

Don"t worry, be happy!

Kwalitatief hoogstaande en professionele zorg

Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Er is onderlinge afstemming over de behandeling. Men is klant- en oplossingsgericht. Minpuntje.. de agenda’s lijken overvol te raken, dit geeft mogelijk veel belasting voor de medewerkers / behandelaars en wachttijd voor de klant?

Mijn gebit kan er weer tegen.

Zoals altijd weer vriendelijk, goed en vakkundig geholpen .

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.